αντυπας προγνωστικα 190523

Καλημέρα φίλοι μου. Δύο στα τρία ο χθεσινός απολογισμός στα προγνωστικα ποδοσφαιρου με τις επιλογές από τους ημιτελικούς του Γιουρόπα και του Κόνφερανς Λιγκ. Μας δικαίωσε το goal/goal στο Σεβίλλη – Γιουβέντους και το Χ2 & over 2,5 στο Βασιλεία – Φιορεντίνα.

Εκεί που άργησε το γκολ και ουσιαστικά ήταν δύσκολο να πληρωθούμε, ήταν στην αναμέτρηση Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ. Πίστευα τους Ολλανδούς και για λόγους ποιότητας, αλλά και για το γεγονός ότι έπαιζαν στην έδρα τους. Δεν ήθελα να χάσουν και να μπουν στο ματς τουλάχιστον δύο γκολ.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Το 0-0 δεν κουνιόταν και στις καθυστερήσεις, οι Άγγλοι πήραν τη νίκη. Αν το γκολ είχε μπει λίγο νωρίτερα, ίσως σήμερα να είχαμε το απόλυτο.

Σήμερα, είναι αυτονόητο ότι τα βλέμματα όλων θα πέσουν στο μπάσκετ, στο final 4 και κυρίως στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Μονακό. Για ευνόητους λόγους, δεν πρόκειται να αγγίξω το παιχνίδι και θα ασχοληθώ με Β’ Γερμανίας, τελευταία αγωνιστική στην Β’ Ολλανδίας και με Σαμπιονά. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Ντάρμσταντ – Μαγδεμβούργο προγνωστικά

Νίκη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα θέλει σήμερα η Ντάρμσταντ. Βρίσκεται στην κορυφή έχει τέσσερις βαθμούς διαφορά από το Αμβούργο που αυτή τη στιγμή είναι στο τρίτο βαθμολογικό σκαλοπάτι, που οδηγεί στα μπαράζ της ανόδου.

Η Ντάρμσταντ θα είχε εξασφαλίσει ήδη την άνοδο, αλλά στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, γνώρισε ισάριθμες ήττες και κανείς στο… στρατόπεδο της ομάδας δεν θέλει να σκεφτεί ότι θα τριτώσει το κακό.

Το Μαγδεμβούργο εξασφάλισε εύκολα την παραμονή και πλέον καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Η Ντάρμσταντ είναι το φαβορί για τη νίκη και αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις αποδόσεις. Αν ωστόσο βάλουμε και το over 2,5 φτάνει στο 1,78. Μια απόδοση οριακά αποδεκτή για συνδυαστικό στοίχημα.

Ρόντα – Βίλεμ προγνωστικά

Βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς δεν υπάρχει και κάλλιστα μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος γιατί να μπλέξουμε. Αυτό θα συμβεί γιατί είναι τέτοια η εικόνα των ομάδων, που δεν γίνεται να μην στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους.

Η Βίλεμ είναι φορμαρισμένη και μετρά επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στα εννέα τελευταία της παιχνίδια. Έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα μπαράζ της ανόδου και δεν μπορούσε το κάτι παραπάνω, γιατί Χέρακλες και Τσβόλε πήγαν τρένο.

Οι γηπεδούχοι έχουν… αποχωρίσει από το πρωτάθλημα. Μετρούν πέντε σερί ήττες και συμπλήρωσαν οκτώ ματς χωρίς νίκη. Οπότε, θα ρισκάρω και θα πάρω το «διπλό» μαζί με το over 1,5 σε απόδοση 1,88.

🎁 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* – ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λιόν – Μονακό προγνωστικά

Η Λιόν προέρχεται από εκτός έδρας ήττα από την Κλερμόν. Μια ήττα που έκανε εξαιρετικά δύσβατο το μονοπάτι που οδηγεί σε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Δεν έχει χάσει όλες τις ελπίδες της και έχει δύο κολλητά εντός έδρας παιχνίδια. Το σημερινό με την Μονακό και ακολουθεί παιχνίδι με την Ρεμς. Αν καταφέρει και τα κερδίσει, ίσως μπει ξανά στο κόλπο. Και λέω ίσως, γιατί θα πρέπει να χάσουν βαθμούς Λιλ και Ρεν που βρίσκονται ψηλότερα στην βαθμολογία.

Η Μονακό έχει διαφορά ασφαλείας στην μάχη της Ευρώπης και είναι ομάδα που δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Για τον λόγο αυτό θα πάρω το 1Χ σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,80.

Προγνωστικά Στοιχήματος 19/05


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα