προγνωστικα nba

ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ – Λ.Α. ΛΕΙΚΕΡΣ (03:30)

Μπήκαν με το δεξί στη σειρά των Τελικών της Δύσης οι Nuggets, αφού επικράτησαν στο Game 1 με 132-126 στο Denver των Lakers και έγραψαν το 1-0. Κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού η ομάδα του Mike Malone, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, χτυπώντας όλες τις αδυναμίες των αντιπάλων της, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει αυτά τα επίπεδα απόδοσης μέχρι τέλους, και λίγο πριν το φινάλε κινδύνευσε ακόμα και να χάσει το ματς, με τους Lakers να πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής αλλά να μην κατορθώνουν να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Τρομερή βραδιά και πάλι από τον Nikola Jokic, που τελείωσε το ματς με 34 πόντους, 21 ριμπάουντ και 14 ασίστ, εξαιρετικός και ο Jamal Murray, που είχε 31 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 3 κλεψίματα. Βρήκαν λύσεις από ολους σχεδόν τους παίκτες τους οι Nuggets, που είδαν 6 παίκτες να προσφέρουν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ κυριάρχησαν ολοκληρωτικά στον τομέα των ριμπάουντ, μαζεύοντας 17 περισσότερα από τους Lakers. Με στόχο να κρατήσουν και απόψε αλώβητη την έδρα τους οι γηπεδούχοι και να πάρουν σημαντικό προβάδισμα στη μάχη για την πρόκριση στους Τελικούς της Λίγκας, σε ένα ματς που αναμένεται και πάλι να μην έχουν να διαχειριστούν ιδιαίτερα προβλήματα και να εμφανιστούν πλήρεις.

🎁 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* – ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του Game 1 στο Denver, οι Lakers δέχτηκαν 72 πόντους σε αυτό το διάστημα και βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά 18 πόντων. Η ομάδα του Darvin Ham πάντως δεν παράτησε το ματς, κατάφερε να ροκανίσει τη διαφορά και την έφτασε μάλιστα μέχρι τους 3 πόντους, λίγο πριν το φινάλε, χωρίς ωστόσο να καταφέρει τελικά να ολοκληρώσει μια τρομερή ανατροπή. Στο 0-1 πλέον η σειρά για τους φιλοξενούμενους, που θα έχουν ακόμα μια ευκαιρία απόψε να βρουν μια νίκη στο Denver, που θα τους δώσει το πλεονέκτημα έδρας στη συνέχεια και μαζί τον έλεγχο της κατάστασης. Σε περίπτωση νέας ήττας, οι Lakers θα βρεθούν σε δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει κατόπιν να πάρουν οπωσδήποτε τα δύο ματς που ακολουθούν στο Los Angeles ώστε να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για πρόκριση στους Τελικούς του NBA. Οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει προφανώς να κάνουν από την αρχή του αποψινού ματς πολύ καλύτερη δουλειά στο αμυντικό κομμάτι, και να βρουν περισσότερες λύσεις στην επίθεση, ιδίως από παίκτες όπως ο D’Angelo Russell και ο Dennis Schroeder, που έκαναν κακή εμφάνιση στο Game 1. Συγκλονιστικός επιθετικά ο Anthony Davis, σταμάτησε στους 40 πόντους, έχοντας ωστόσο βοήθεια μόνο από τους LeBron James, Austin Reaves και Rui Hachimura. Κρίσιμο σημείο στο ματς τα ριμπάουντ, με τους Lakers να χάνουν στο Game 1 κατά κράτος τη συγκεκριμένη μάχη, μαζεύοντας μόλις 30, απέναντι στα 47 των Nuggets. Χωρίς σημαντικά προβλήματα και απόψε η ομάδα του Darvin Ham, μοναδικός απών αναμένεται να είναι και πάλι ο τραυματίας Mo Bamba, που έτσι κι αλλιώς πάντως δεν έχει ιδιάιτερο ρόλο στο rotation των Lakers.

Αν οι Lakers καταφέρουν να ξεκινήσουν απόψε καλύτερα το ματς, και να μην έχουν την απόδοση που είχαν προχτές στο καταστροφικό για αυτούς πρώτο ημίχρονο, τότε έχουν σίγουρα τύχη απέναντι στους Nuggets. Η προσαρμογή που έκαναν αμυντικά, βάζοντας τον Hachimura στο μαρκάρισμα του Jokic, επέτρεψε στον Anthony Davis να παίζει πιο ελεύθερα και να δίνει περισσότερες βοήθειες, φρενάροντας ως έναν βαθμό τον Σέρβο superstar των Nuggets, που μέχρι εκείνο το σημείο έκανε ό,τι ήθελε στο παρκέ. Η αντίδραση που έβγαλαν οι Lakers, επιστρέφοντας από το -21 και φτάνοντας το ματς μέχρι τους 3 πόντους, αφήνει ασφαλώς περιθώρια αισιοδοξίας για τους φιλοξενούμενους. Oι γηπεδούχοι παραμένουν φαβορί, περιμένουμε όμως από τους Lakers να τα δώσουν απόψε όλα για το break. Επιλογή μας το διπλό των Lakers με 10,5 πόντους πλεονέκτημα για τους φιλοξενούμενους, μαζί με το Over 211,5, σε απόδοση 1.87 στη Stoiximan. 


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

🎁 ΔΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* – ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα