αντυπας προγνωστικα 1405

Καλημέρα φίλοι και θέλω να πιστεύω ότι και σήμερα θα πάει η στήλη ταμείο. Όπως δηλαδή συνέβη στα χθεσινά προγνωστικα στοιχημα, όπου η τριάδα που σας πρότεινα πέρασε με ένα μικρό καρδιοχτύπι. Απόδοση στο παρολί 6,7.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η Τσέλσι ισοφάρισε τη Νότιγχαμ στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου, οπότε δεν υπήρξε άγχος. Στη συνέχεια, θέλαμε να μην ηττηθεί το Στρασβούργο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νις. Τελικό 2-0 και πιάσαμε το 1,90 που έδινε το συνδυαστικό 1Χ & over 1,5.

Το ίδιο ακριβώς ποντάρισμα και στην ίδια μάλιστα απόδοση, είχα επιλέξει και στο δικό μας ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε Ιωνικό και Λαμία. Με 2-0 ημίχρονο ήμουν σίγουρος, αλλά όταν η Λαμία έκανε το 2-2, με έσωσαν τα φίδια. Ευτυχώς, το τετ α τετ των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις, πέρασε ανεκμετάλλευτο…

Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα ποντάρει σε δύο goal/goal και στην Ατλέτικο Μαδρίτης…

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπρεστ – Οσέρ Προγνωστικά

Παιχνίδι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, αφού παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Η Μπρεστ έχει τρεις βαθμούς διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη και η Οσέρ δύο.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό, ότι το μεταξύ τους αποτέλεσμα θα κρίνει πολλά. Η Μπρεστ έχει ένα μικρό προβάδισμα, γιατί παίζει στην έδρα της και αν κερδίσει θα πραγματοποιήσει τεράστιο βήμα για την υλοποίηση του στόχου. Πρέπει επίσης να αναφερθεί, ότι η Μπρεστ από τα τέσσερα εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος, τα τρία τα έχει στην έδρα της…

Η Οσέρ έχει δυσκολότερο πρόγραμμα, αφού ακολουθεί εντός έδρας ματς με την Παρί και την τελευταία υποδέχεται την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, την Λανς.

Οι φιλοξενούμενοι θέλουν σήμερα να σταθούν όρθιοι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουν, αλλά μπορούν να αισιοδοξούν, γιατί είναι μια ομάδα που βρίσκει δίχτυα. Θα αγοράσω το g/g στο 1,87.

Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Δεν τίθεται θέμα, ότι το μεγάλο ματς για την Σίτι είναι το αυτό κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάει στο Λίβερπουλ για να αντιμετωπίσει χαλαρά την Έβερτον, καθώς ναι μεν είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, αλλά ακόμα δεν τον έχει εξασφαλίσει.

Η Μάντσεστερ είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά η Έβερτον δίνει την δική της μάχη. Παλεύει για την παραμονή και βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο προηγούμενο παιχνίδι της, εντυπωσίασε μιας και κέρδισε εκτός έδρας την εξαιρετική Μπράιτον με 5-1!

Επίσης, στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της σκόραρε στα οκτώ, οπότε δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη, εάν αυτό συμβεί και σήμερα. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες πληρώνει 1,93.

Έλτσε – Ατλέτικο Μαδρίτης Προγνωστικά

Η εικόνα της αποκρουστικής, από πλευράς θεάματος, Ατλέτικο Μαδρίτης δεν υπάρχει στη φετινή σεζόν. Μιλάμε για ομάδα που σκοράρει ασταμάτητα και αυτά τα 1-0 που έχουμε στο μυαλό μας, πρέπει σιγά σιγά να τα ξεχάσουμε.

Στα τρία τελευταία της ματς έχει πετύχει μόλις 13 γκολ! Προέρχεται από δύο σερί πεντάρες (!) και σήμερα, στο εκτός έδρας ματς με την Έλτσε, την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, λογικά θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Θα αγοράσω τόσο τη νίκη των φιλοξενούμενων, όσο και το over 2,5. Η απόδοση (1,95) είναι αρκετά καλή, αν αναλογιστούμε την κατάσταση της Ατλέτικο και την εικόνα της Έλτσε.

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 Σε υποδεχόμαστε με 3 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ* σε ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις