αντυπας προγνωστικα 130523

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε φίλοι μου. Τόσες Παρασκευές στο στοίχημα ψάχναμε τα over 2,5 και χθες που η στήλη αποφάσισε να πάει κυρίως με σημεία τα γκολ, έπεφταν βροχή.

Μόνο η τεράστια Λανς, που βρέθηκε να παίζει με 10 παίκτες από το 19’ και έμεινε στα καπάκια πίσω στο σκορ, με δικαίωσε. Γύρισε το ματς και πέρασε έτσι ο «άσος σε συνδυασμό με το over 1,5.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Αντιθέτως, η Λάτσιο αν και προηγήθηκε, δεν μπόρεσε να κερδίσει την Λέτσε και πρέπει να κατέστρεψε την… μισή Ευρώπη.

Το ματς για τους… μερακλήδες, μας έστειλε αδιάβαστους. Η Βιλ είχε το κίνητρο, είναι καλύτερη ομάδα, αλλά πήγε και έχασε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-2, στην έδρα της Μπελιντσόνα.

Πάμε στα σημερινά, όπου η στήλη θα ασχοληθεί με παιχνίδια που ομάδες παίζουν την ύπαρξή τους στην κατηγορία. Τους κόπους μιας χρονιάς. Πάμε να τα δούμε…

Τσέλσι – Νότιγχαμ προγνωστικά

Η Νότιγχαμ είναι υποχρεωμένη να ψάχνει βαθμούς ακόμα και σε δύσκολα παιχνίδια, όπως το σημερινό στο Λονδίνο, με την Τσέλσι. Προέρχεται από νίκη επί της Σαουθάμπτον και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια έχουν έρθει goal/goal & over 2,5, ενώ στα εννέα από τα 11 πιο πρόσφατα, σκόραραν και οι δύο ομάδες.

Η Τσέλσι είναι αδιάφορη και έβαλε φρένο στον κατήφορο, με την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί της Μπόρνμουθ (3-1), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί την δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Το να εμφανιστεί το goal/goal σε απόδοση 1,90 έχει τύχη και θα το τιμήσω.

Στρασβούργο – Νις προγνωστικά

Τεράστιο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία πραγματοποίησε το Στρασβούργο, την προηγούμενη αγωνιστική. Πήγε και κέρδισε τη Ναντ στην έδρα της και σήμερα θέλει να πραγματοποιήσει ένα ακόμα, ώστε να βρεθεί αγκαλιά με την υλοποίηση του στόχου.

Υποδέχεται τη Νις, η οποία δεν έχει στόχους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα έχει παρατήσει. Μετρά δύο σερί νίκες και θα παλέψει το ματς. Άλλωστε, μιλάμε για μια ομάδα που εκτός έδρας έχει εξαιρετικό απολογισμό (μόλις μία ήττα στα οκτώ τελευταία εκτός έδρας ματς).

Το κίνητρο των γηπεδούχων τεράστιο, αλλά τη Νις την φοβάμαι. Και για αυτό θα πάρω το 1Χ σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,87.

🎁 Σε υποδεχόμαστε με 3 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ* σε ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Ιωνικός – Λαμία προγνωστικά

Ματσάρα. Ιωνικός vs Λαμία και στο τέλος του ματς κάποιοι θα πανηγυρίζουν και κάποιοι θα έχουν πέσει στο χορτάρι. Μιλάμε για τελικό παραμονής με την Λαμία να παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού της κάνει και η ισοπαλία.

Ο Ιωνικός θέλει μόνο νίκη και θα έχει στο πλευρό του και τον κόσμο. Sold out στη Νίκαια δε νομίζω να έχει συμβεί, ούτε στα ντέρμπι με την Προοδευτική.

Για να μην τα… πολυλογώ, θα πάρω το 1Χ & over 1,5 σε απόδοση 1,90. Ο Ιωνικός κάποια στιγμή θα ρισκάρει και δε νομίζω ότι το ματς θα κολλήσει στο 0-0.

Προγνωστικά Στοιχήματος 13/05


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα