αβραμιδης προγνωστικα 0905

Με χαρακτηριστική άνεση “βγήκε” το over 3.5 για τη στήλη στο Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ την Κυριακή, με εμφάνιση-δήλωση προθέσεων για την κατάκτηση του τίτλου οι Βεστφαλοί συνέτριψαν την αντίπαλό τους με το εντυπωσιακό 6-0 και παρέμειναν σε απόσταση ενός βαθμού από την πρωτοπόρο Μπάγερν! Την ίδια ώρα στο “Σεντ Τζέιμ’ς”  Νιούκαστλ και Άρσεναλ έδωσαν μια άκρως συναρπαστική παράσταση με πολλές καθαρές ευκαιρίες και δοκάρια εκατέρωθεν, καταιγιστικό ρυθμό αλλά…σκορ μόνο από τους “κανονιέρηδες”! Το τελικό 2-0 για την ομάδα του Αρτέτα μοιάζει πολύ φτωχό για την εικόνα του αγώνα, δεν ήταν αρκετό ούτε καν για την επιστροφή, έστω, του πονταρίσματος στο over 3.00 ασιατικό που είχαμε επιλέξει στα προγνωστικα ποδοσφαιρου!

🎁 Σε υποδεχόμαστε με 3 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ* σε ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Πρώτος ημιτελικός του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, τιτανομαχία μεταξύ Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”, στις 22:00 φυσικά το πρώτο σφύριγμα στην αναμέτρηση. Δεύτερη σερί σεζόν που οι δυο τους τα λένε στους “4”, έγραψαν ιστορία με την επική διπλή περσινή τους μονομαχία που βρήκε νικητές τους “μερένγκες” που πήγαν Παρίσι και κατέκτησαν το τρόπαιο επικρατώντας με σκορ 1-0 της Λίβερπουλ. Από το 2-1 επί της Οσασούνα στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι η ομάδα του Καρλο Αντσελότι, μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ροντρίγκο που πέτυχε και τα δύο γκολ σε ένα ματς στο οποίο οι Ναβαρέζοι ήταν άκρως ανταγωνιστικοί. Κάθε άλλο παρά πειστικές οι εμφανίσεις της “βασίλισσας” τον τελευταίο καιρό, προφανώς και έχει μπει σε mode οικονομίας δυνάμεων από τη στιγμή που χάθηκε ο τίτλος στην Πριμέρα αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο, κάθε άλλο, απλά να γυρίσει το διακόπτη και να επανέλθει σε απόλυτη εγρήγορση και συγκέντρωση απόψε!

Πολύ σημαντική η απουσία του Έντερ Μιλιτάο για τους γηπεδούχους, κομβικός στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, με την εκρηκτικότητα και την ταχύτητά του μακράν ο καταλληλότερος για το μαρκάρισμα του πυρηνοκίνητου Χάαλαντ, ίσως και να προλάβει να μπει στην αποστολή ο Μεντί! Από την πλευρά της η Σίτι πηγαίνει στη Μαδρίτη στα καλύτερά της, 2-1 τη Λιντς στο τελευταίο πολύ πιο εύκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ, με δέκα διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα έχει πλέον προσπεράσει την Άρσεναλ και οδηγεί την κούρσα, ζωντανό το όνειρο του τρεμπλ, στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας την περιμένει σούπερ ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ! Όπως ακριβώς το συνηθίζει ο Γκουαρντιόλα θέλησε να…αφαιρέσει όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών του με τις δηλώσεις του, το ξέρει πάντως πολύ καλά και ο ίδιος πως μπροστά του έχει μια ακόμη πολύ μεγάλη πρόκληση, μια ακόμη ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο που τόσο πολύ του λείπει με τους “πολίτες”!

Μοναδικό πρόβλημα για τους πρωταθλητές Αγγλίας η απουσία του ανεβασμένου τον τελευταίο καιρό Ακέ, υπάρχουν οι λύσεις για να καλυφθεί με σχετική άνεση το κενό του! Παρά το ότι στα πρώτα ματς συνήθως οι ομάδες είναι αρκετά επιφυλακτικές, με βάση τη φιλοσοφία, τη νοοτροπία αλλά και την απαράμιλλη ποιότητα σε δημιουργικό και εκτελεστικό κομμάτι εκατέρωθεν περιμένω να ανέβει το σκορ, πρώτη μου επιλογή το Χ2 και over 2.5, σε πολύ καλύτερο φεγγάρι οι φιλοξενούμενοι, στο 2.45 η απόδοση! Συνδυαστικά ή και εναλλακτικά δεύτερη επιλογή το over 2.75 ασιατικό, στο 1.91 σε αυτή την περίπτωση η απόδοση, βρίσκω πολύ μεγάλη αξία και στο σκοράρισμα του Ντε Μπρόινε, στο 5.00 η απόδοση για το Βέλγο!

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

🎁 ΔΩΡΟ* ΕΚΠΛΗΞΗ* _ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα