mpraiton

Άσχημο κυριακάτικο απόγευμα το χθεσινό, μας σημάδεψαν η απρόσμενη “γκέλα” της Φενέρμπαχτσε και η απίθανη χαμένη ευκαιρία της Ρακόβ στην τελευταία φάση του αγώνα. Η Φενέρ πέταξε ουσιαστικά το πρωτάθλημα χθες και μας κουβάδιασε το 2 & Over 2.5, ενώ η ευκαιρία για bloopers της πρωταθλήτριας Πολωνίας πλέον για να χαθεί το Χινάρι στέρησε 115 μονάδες από ταμείο! Στις -86.7 έκλεισε ο απολογισμός της πρώτης μαγιάτικης Κυριακής, αφού τα 1.23xGoals της Βόλφσμπουργκ και 3.18xGoals στη Νάπολη δεν μεταφράστηκαν στο σκορ για να χαθεί το παρολί. Πλήρωσε το combo στο Ικόνιο, αλλά όχι το σκοράρισμα του Ντιούφ, πλήρωσε το αμφίσκορο στο Τορίνο, αλλά όχι τα γκολ της Νιουκάστλ αφού στο 7ο λεπτο είχε γεμάτο δοκάρι και ακυρωμένο (!?) πέναλτι. Κουραστική η καταγραφή χαμένων ευκαιριών, αλλά αυτό είναι το μότο της στήλης για το 2023. (Πολύ το δοκάρι κι έξω όπως είπε κι ένας φίλος…)

Για Δευτέρα, το σημερινό κουπόνι απρόσμενα γεμάτο εμπορικά παιχνίδια και κατά συνέπεια έχουμε αρκετές ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές. Πάμε να αναλύσουμε τα τέσσερα προγνωστικά στοιχήματος που ξεχωρίσαμε.

🎁 Σε υποδεχόμαστε με 3 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ* σε ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Μπράιτον – Έβερτον

Η Μπράιτον συνήλθε μετά τον αποκλεισμό στον ημιτελικό του FA Cup, διέλυσε την Γουλβς (6-0) και την Πέμπτη πήρε “ζεστή” εκδίκηση από τη Γιουνάιτεντ. Φαβορί πλέον η ομάδα του Ντε Τζέρμπι για μία θέση στο Europa, μετά τη χθεσινή ήττα των “κόκκινων διαβόλων” μπορεί να σκέφτεται ακόμα και “αστέρια”.

Η Έβερτον από την άλλη συμπλήρωσε 7 παιχνίδια δίχως νίκη (0-4-3) με την πρωτομαγιάτικη ισοπαλία στο Λέστερ (2-2) και διατηρήθηκε προτελευταία. Άλυτα τα ανασταλτικά προβλήματα για τα “ζαχαρωτά”, δέχθηκαν 11 γκολ στα 5 τελευταία ματς.

Δεν υπάρχει σύγκριση στο ποδόσφαιρο που παίζουν οι δύο ομάδες, η Μπράιτον θέλγει με την ρευστή κυκλοφορία της και μπορεί να “πνίξει” τους φιλοξενούμενους σήμερα, όπως έκανε και αρχές του έτους στο Γκούντισον Παρκ (1-4). Προβλέπουμε κυριαρχική εμφάνιση από τους “γλάρους”, επιλογή το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.95.

Τραμπζονσπόρ – Ανκαραγκιουτσού

Με δύο εκτός έδρας ήττες ξεκίνησε η θητεία του κόουτς Μπιέλιτσα στην Τραμπζονσπόρ, αμφότερες με ανατροπή που προήλθαν εν μέρει από αποβολή στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κροάτης τεχνικός κάνει ντεμπούτο στην Τραπεζούντα σήμερα και τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των παικτών και να τονίσει την σημασία επιστροφής στις νίκες, παρότι δεν υπάρχει απτός βαθμολογικός στόχος.

Τα 6 παιχνίδια δίχως νίκη (0-1-5) είναι πολλά για την περσινή πρωταθλήτρια, νομοτελειακά θα αντιδράσει και σήμερα η συνθήκη είναι κατάλληλη. Έχει καλές επιστροφές (Ομούρ, Βίστσα) και πρόσφορο αντίπαλο για να το πράξει. Η Ανκαραγκιουτσού ξόδεψε δυνάμεις την Πέμπτη στην Πόλη για τον ημιτελικό Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα είναι ουσιαστικά εξασφαλισμένη, ενώ μακριά από την Άγκυρα μετρά 5 σερί ήττες. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.92.

Αρούκα – Πόρτο

To αήττητο σερί (5-3-0) της Αρούκα διεκόπη την προηγούμενη Παρασκευή, αλλά παραμένει σε θέση ισχύος για την πρώτη ευρωπαϊκή πρόκριση της ιστορίας της! Ιδιαιτέρως συμπαγής ομάδα, δεν είναι τυχαίο ότι μετράει 12 σερί Under 2.5, απόψε θα παίξει κλειστά με πρωταρχικό στόχο το μηδέν, για 5η φορά στα 6 τελευταία εντός. Η Πόρτο προέρχεται από 120 λεπτά απαιτητικού αγώνα την Πέμπτη, ο κόουτς Κονσεϊσάο παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι κουρασμένη, φαίνεται άλλωστε αυτό στην άρρυθμη ανάπτυξή της στα τελευταία παιχνίδια. Προβλέπουμε διπλή ζώνη άμυνας από τους γηπεδούχους και αδυναμία των “δράκων” να βρουν χώρους, γενικά κλειστό παιχνίδι σε αργό τέμπο, οπότε βρίσκουμε αξία στο 2.20 του Under 2.5.

Φούλαμ – Λέστερ

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Λονδίνο με τη Φούλαμ να παίζει για το γόητρο και τη Λέστερ για την επιβίωσή της. Από τρεις σερί ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι, από τρία παιχνίδια δίχως ήττα (1-2-0) οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο δεν θα μπλέξουμε με σημείο γιατί οι Άγγλοι δεν κάνουν χάρες. Θα ποντάρουμε όμως στο φορμάρισμα του εμβληματικού επιθετικού των “αλεπούδων”. Η Λέστερ πλήρωσε εν μέρει την κακή σεζόν του Βάρντι για να μπλέξει στην ουρά, αλλά ο 36χρονος δείχνει να φορμάρεται, βγάζει τον χαρακτήρα νικητή τώρα που σφίγγει η κατάσταση. Σκόραρε και στα δύο τελευταία ματς της Λέστερ και προβλέπουμε ότι θα τριτώσει το καλό. Επιλογή λοιπόν το anytime σκοράρισμα του Βάρντι σε απόδοση 3.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 | Μπράιτον – Έβερτον  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 1.95)

20:00 | Τραμπζονσπόρ – Ανκαραγκιουτσού  ➡ 1 (απόδοση 1.92)

23:15 | Αρούκα – Πόρτο  ➡ Under 2.5 (απόδοση 2.20)

Σκόρερ

17:00 | Φούλαμ – Λέστερ  ➡ Βάρντι anytime σκόρερ (απόδοση 3.05)


👉 Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις

🎁 Σε υποδεχόμαστε με 3 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ* σε ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |