αντυπας προγνωστικα 290423

Καλημέρα φίλοι μου. Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τα στοιχήματα που θα χάθηκαν στο Μπόχουμ – Ντόρτμουντ. Απ’ όποια πλευρά και αν δει κάποιος το συγκεκριμένο ματς, μόνο… ήττες βλέπει. Κόσμος και κοσμάκης είχε ποντάρει σε προτάσεις στοιχήματος για να κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι, μιας και ήθελαν να πραγματοποιήσουν αποφασιστικής σημασίας βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Ισοπαλία το ματς.

Κάποιοι είχαν ποντάρει στο over 2,5 και κάποιοι στο over 3,5. Με το σκορ στο 7’ να είναι 1-1 πήγαν βόλτα και ήταν σίγουροι για το ταμείο. Και όμως, άλλο γκολ δεν μπήκε.

🎁 Δώρο* Έκπληξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Για ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ⚽️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |
Και στο live τα πονταρίσματα θα έπεφταν βροχή στο να σημειωθεί ένα γκολ ή να κερδίσει η Ντόρτμουντ.  Μιλάμε για την απόλυτη καταστροφή.

Και η στήλη ήταν μέσα στους κουβάδες, μιας και είχε ποντάρει στο συνδυαστικό 2 & over 2,5.

Η δεύτερη επιλογή αφορούσε το ματς της Μάαστριχτ με την Άλκμααρ Β’, όπου οι γηπεδούχοι καιγόντουσαν για τη νίκη. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαν την υπεροχή, αλλά γκολ δεν έβαλαν. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και αποβολή, οπότε φιλάκια και από την Ολλανδία…

Μόνο η Γαλλία στάθηκε στο ύψος της, με το συνδυαστικό goal/goal & over 2,5 στο Στρασβούργο – Λιόν να πληρώνει από το ημίχρονο.

Σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί με τρία παιχνίδια από την Αγγλία. Ένα κυριλέ (Πρέμιερ Λιγκ) και δύο… βιτσιόζικα (League 2).

Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ προγνωστικά

Η Νότιγχαμ δικαίωσε τη στήλη στο εντός έδρας ματς με την Μπράιτον, αφού είχαμε ποντάρει στο να μην ηττηθεί, σε απόδοση 2,50. Κέρδισε και βρέθηκε εκτός ζώνης υποβιβασμού.  Δείχνει καλύτερο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, παλεύει τα ματς, αφού πριν την Μπράιτον άγγιξε την ισοπαλία στο Άνφιλντ (ήττα με 3-2).

Φυσικά και καίγεται για βαθμούς και θα προσπαθήσει να σταθεί όρθια στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπρέντφορντ.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από μεγάλη νίκη στο Λονδίνο, επί της Τσέλσι και έβαλε τέλος σε ένα σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,90 δεν το θεωρώ και τόσο δύσκολο…

Μάνσφιλντ – Χαρογκέιτ προγνωστικά

Η Μάνσφιλντ θέλει πάση θυσία τη νίκη γιατί βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που παλεύει για την είσοδο στα πλέι οφ. Ισοβαθμεί με Μπράντφορντ και Σάλφορντ και οι δύο από τις τρεις αυτές ομάδες θα καταφέρουν να διεκδικήσουν την άνοδο στα μπαράζ.

Η Μάνσφιλντ υστερεί στην διαφορά τερμάτων και στο σημερινό ματς, αν μπορέσει θα προσπαθήσει να πετύχει και αρκετά γκολ.

Η Χαρογκέιτ… απολαμβάνει τα παιχνίδια. Δεν έχει στόχους και μετρά έξι στη σειρά οver 2,5 με τα πέντε να είναι over 3,5!

Το να σημειωθούν τρία γκολ στο ματς πληρώνει 1,75. Δεν το λες και άσχημο με τα στατιστικά των φιλοξενούμενων και το κίνητρο της Μάνσφιλντ.

🎁 Σε υποδεχόμαστε με 3 ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑ* σε ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Νορθάμπτον – Μπράντφορντ προγνωστικά

Η Νορθάμπτον θέλει να σφραγίσει την απευθείας άνοδο και για να τα καταφέρει χρειάζεται δύο βαθμούς στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Η Μπράντφορντ, ισοβαθμεί μαζί με την Σάλφονρτ και την Μάνσφιλντ, αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Οι τρεις αυτές ομάδες διεκδικούν την είσοδό τους στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια και αξίζει να αναφερθεί ότι οι νίκες συνοδεύτηκαν και με goal/goal.  Οι φιλοξενούμενοι θα το παλέψουν το ματς και δεν θα προκαλέσει έκπληξη, εάν στο τέλος, έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Απόδοση 1,87.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉 Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Εδώ θα βρίσκεις το δυνατό σημείο της ημέρας με αναλυτικά στατιστικά επιτυχίας.

Και σου αρέσει το στοίχημα στα γκολ 🥅, διαβάζεις τα Προγνωστικά Over 2.5 και τα Προγνωστικά Goal/Goal.

Για τους κυνηγούς μεγαλύτερων αποδόσεων, υπάρχουν τα αγαπημένα ✍️παρολί προγνωστικά. Υψηλές αποδόσεις βρίσκεις και στις κατηγορίες Ισοπαλίες Στοίχημα. Για τους λάτρεις των πιο δυνατών εκπλήξεων, είναι διαθέσιμη η ενότητα 💣 Μπόμπες Στοίχημα Εκπλήξεις.

Πάντα εκεί, στον πίνακα του Bethome, είναι τα 🎯 μακροχρόνια προγνωστικά για διάφορες διοργανώσεις. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο… Καθημερινά στο “σπίτι του στοιχήματος” έχεις τα καλύτερα 🏀 προγνωστικά μπάσκετ και 🎾 προγνωστικά τέννις από εξειδικευμένους tipsters!

Φυσικά, δεν λείπουν οι κριτικές για τις ▶️ στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνεις, κάθε πληροφορία που σου χρειάζεται για το στοίχημα υπάρχει στο Bethome.gr!

🎁 Δώρο* Έκπληξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Για ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ⚽️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |