αντυπας προγνωστικα 1804

Δεύτερο σερί απόλυτο στα προγνωστικά για την στήλη με τα παιχνίδια της Πέμπτης, η καλή αρχή έγινε με την αναμέτρηση της Έβερτον με τη Νιούκαστλ! Μια ακόμη πειστική εμφάνιση από τις “καρακάξες”, δεν άφησαν κανέναν περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους που έχουν μπλέξει, πλέον, σε μεγάλες περιπέτειες! Το τελικό 4-1 τα λέει όλα, στο 75′ το 3-0 από τον Γουίλσον, αυτό ήταν και το κρίσιμο γκολ για την επιλογή μας, σε over 2.5 είχαμε καταλήξει! Όσο για το Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι δύο ομάδες δικαίωσαν απόλυτα τις…προσδοκίες μας τόσο σε επίπεδο εικόνας όσο και σε επίπεδο αποτελέσματος! Έξόχως δημιουργικές αλλά και ευάλωτες αμφότερες είχαν από ένα ημίχρονο, 2-0 οι “κόκκινοι διάβολοι” στο πρώτο μέρος, 2-2 τελικό, νάτο και το over 3.00 ασιατικό που είχαμε στα προγνωστικά μας!

⚽️📺 SUPER προσφορά* γνωριμίας – Κωδικός NOVA ⚽️📺

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπόχουμ – Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Πρώτος από τους πέντε τελικούς που έχει να δώσει η Ντόρτμουντ στην προσπάθειά της να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο στην Μπουντεσλίγκα από το 2012 απόψε, στην έδρα της Μπόχουμ που δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία δοκιμάζονται οι Βεστφαλοί! Ένα βαθμό μπροστά από την Μπάγερν η ομάδα του Τέρζιτς, ποιος να της το ‘λεγε πως θα έφτανε να κρατά την τύχη της στα χέρια της σε τόσο προχωρημένο σημείο της σεζόν! Αυτή ακριβώς η ψυχολογική συνθήκη που καλείται να διαχειριστεί ίσως και να είναι, πιθανότατα είναι, και το μεγαλύτερό της πρόβλημα, όσες φορές έχει θεωρηθεί, ή αισθανθεί, έστω και οριακά φαβορί τα έχει κάνει…θάλασσα!

Στα ευχάριστα για τους φιλοξενούμενους το φορμάρισμα του Μάλεν, δεν σταματά να σκοράρει, πρώτη φορά δύο γκολ σε ένα παιχνίδι στο 4-0 επί της Άιντραχτ, ένα ακόμη, ίσως και απροσδόκητο, επιθετικό όπλο την πιο κρίσιμη στιγμή! Σλότερμπεκ, Μενιέ και Κουλιμπαλί δεν μπορούν να βοηθήσουν, από τα συνολικά δεκαπέντε εκτός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει φέτος οι επίδοξοι πρωταθλητές τα εννέα είχαν από τουλάχιστον τρία γκολ το καθένα, 24 φορές έχουν σκοράρει συνολικά μακριά από το γήπεδό τους! Από την πλευρά της η Μπόχουμ έρχεται στο ματς από το βαρύ 5-1 από τη Βόλφσμπουργκ που την αδικεί κατάφωρα σε σχέση με την εικόνα της στο ματς, τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε εντός έδρας η ομάδα του Λετς, στενεύουν επικίνδυνα τα περιθώρια, μόλις στο +2 από τη θέση των μπαράζ, στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Θα έχει τελικά εκπροσώπηση στο αποψινό η οικογένεια Σλότερμπεκ, σε αντίθεση με τον Νίκο της Ντόρτμουντ ο αδερφός του, Κέβεν, είναι διαθέσιμος και θα αγωνιστεί κανονικά για τους γηπεδούχους, μοναδικός απών ο Φέρστερ! Δυσκολεύεται πάρα πολύ η ομάδα του Λετς να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, τα έχει καταφέρει μόλις μία φορά στα τελευταία εννέα παιχνίδια στο “Ρούρστάντιον”, καταφέρνει τουλάχιστον κι εκείνη από την πλευρά της να βρίσκει συνήθως δίχτυα, μόνο σε τέσσερα από τα συνολικά δεκατέσσερα ματς στο “κάστρο” της έχει μείνει άσφαιρη!

Προφανώς και δεν τίθεται θέμα ποιοτικής σύγκρισης των δύο ομάδων αλλά με την Ντόρτμουντ δεν μπορείς ποτέ να είσαι ήσυχος, αποφεύγω το σημείο! Περιμένοντας το σκορ να…τραβήξει την ανηφόρα επιλέγω over 3.5, στο 2.10 η απόδοση! Δεύτερη, ή εναλλακτική πρόταση, over 1.5 ημίχρονο, στο 2.18 η απόδοση!

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

⚽️📺 SUPER προσφορά* γνωριμίας – Κωδικός NOVA ⚽️📺

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


👉 Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr!

Εδώ θα βρίσκεις το δυνατό σημείο της ημέρας με αναλυτικά στατιστικά επιτυχίας.

Και σου αρέσει το στοίχημα στα γκολ 🥅, διαβάζεις τα Προγνωστικά Over 2.5 και τα Προγνωστικά Goal/Goal.

Για τους κυνηγούς μεγαλύτερων αποδόσεων, υπάρχουν τα αγαπημένα ✍️παρολί προγνωστικά. Υψηλές αποδόσεις βρίσκεις και στις κατηγορίες Ισοπαλίες Στοίχημα. Για τους λάτρεις των πιο δυνατών εκπλήξεων, είναι διαθέσιμη η ενότητα 💣 Μπόμπες Στοίχημα Εκπλήξεις.

Πάντα εκεί, στον πίνακα του Bethome, είναι τα 🎯 μακροχρόνια προγνωστικά για διάφορες διοργανώσεις. Αλλά δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο… Καθημερινά στο “σπίτι του στοιχήματος” έχεις τα καλύτερα 🏀 προγνωστικά μπάσκετ και 🎾 προγνωστικά τέννις από εξειδικευμένους tipsters!

Φυσικά, δεν λείπουν οι κριτικές για τις ▶️ στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Όπως καταλαβαίνεις, κάθε πληροφορία που σου χρειάζεται για το στοίχημα υπάρχει στο Bethome.gr!