αβραμιδης προγνωστικα 070423

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπρέντφορντ έπαιξαν την Τετάρτη ένα γεμάτο ματς, με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, σε επίπεδο σκορ έμειναν χαμηλά! Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχαν με, ποιον άλλο, τον Ράσφορντ οι γηπεδούχοι, το τελικό 1-0 δεν ανταποκρίθηκε στα προγνωστικα της στήλης για GG και over 2.5!

Στη Βαρκελώνη αντιθέτως, όπως το συνηθίζει, η Ρεάλ στάθηκε στο ύψος της περίστασης, και κάτι παραπάνω! Με εντυπωσιακή εμφάνιση και χατ τρικ του Μπενζεμά πέτυχε εκκωφαντική νίκη με 4-0 επί της Μπαρσελόνα και θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι, δικαιώθηκε απόλυτα, και άνετα, το X2 και over 1.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει!

🎁 ΔΩΡΟ* ΠΟΥ… ΤΑ ΣΠΑΕΙ – ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε ΥπεύθυναΣαλερνιτάνα – Ίντερ Προγνωστικά

Με το καθολικό Πάσχα την Κυριακή όλες οι αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής της Σέριε Α διεξάγονται σήμερα και αύριο, κάνουμε την αρχή από την αναμέτρηση της Σαλερνιτάνα με την Ίντερ, σέντρα στις 18:00 στο “Αρέκι”! Μετριότατη εμφάνιση στο Τορίνο για το Κύπελλο οι “νερατζούρι”, μάλλον τους κολακεύει το τελικό 1-1 με το πέναλτι του Λουκάκου στις καθυστερήσεις, χαμός μετά την ισοφάριση, τρεις αποβολές και χυδαία ρατσιστικά συνθήματα κατά του Βέλγου επιθετικού! Αυτό που καλείται κυρίως να κάνει η ομάδα του Ιντσάγκι είναι να καθαρίσει το μυαλό της, στο πρωτάθλημα μετρά τρεις σερί ήττες, τελευταία εντός έδρας με σκορ 1-0 από τη Φιορεντίνα! Με το πρώτο παιχνίδι των “8” του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπενφίκα την Τρίτη αναμενόμενο ένα σχετικό rotation για τους φιλοξενούμενους, Τσαλχάνογλου, Σκρίνιαρ και Ντ’ Αμπρόζιο παραμένουν εκτός!

Από την πλευρά της η Σαλερνιτάνα μετρά πέντε παιχνίδια αήττητη με τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες, τελευταία στην έδρα της Σπέτσια με 1-1, Φάτσιο, Ματζόκι, Τσερνιγκόι και Ραντάνοβιτς οι παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει  ο Πάουλο Σόουζα! Μόνο σε τέσσερα από τα συνολικά δεκατέσσερα φετινά εντός έδρας δεν έχει σκοράρει η ομάδα του Σαλέρνο, μόνο σε ένα από τα δεκατρία εκτός έδρας έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της η Ίντερ, περιμένοντας, προφανώς, και από τους φιλοξενούμενους να βρουν δίχτυα η επιλογή μας είναι το GG, στο 1.90 η απόδοση! 

Σεβίλλη – Θέλτα Προγνωστικά

Επόμενη στάση Σεβίλλη, με τον Μεντιλίμπαρ για πρώτη φορά στην άκρη του πάγκου στο “κάστρο” τους οι “νερβιονένσες” υποδέχονται τη Θέλτα, σέντρα στις 22:oo! Στο ντεμπούτο του νέου τους προπονητή, εκτός έδρας με την Κάντιθ, οι Σεβιγιάνοι πήραν πολύτιμη νίκη με σκορ 2-0, την ερχόμενη Πέμπτη το πρώτο ματς με τη Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ για την προημιτελική φάση του Γιουρόπα Λιγκ, ό,τι αυτό συνεπάγεται! Κορόνα, Χορδάν τραυματίες, Οκάμπος τιμωρημένος για τους γηπεδούχους, σκοράρουν με συνέπεια στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν, πέτυχαν τρία γκολ κόνρα στην Έλτσε και από δύο κόντρα σε Μαγιόρκα, Οσασούνα και Αλμερία!

Από την πλευρά της η Θέλτα πηγαίνει στο ματς με μια πολύ σημαντική απουσία, αυτή του 20χρονου μεσοεπιθετικού Γκάμπρι Βέιγκα που κάνει θραύση με εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ στη φετινή Πριμέρα! Σε κάθε περίπτωση οι Γαλιθιάνοι έχουν και την ποιότητα αλλά και τη νοοτροπία για να βάλουν δύσκολα στη Σεβίλλη, έξι ματς αήττητη η ομάδα του Καρβαλιάλ, 2-2 με την Αλμερία στο Βίγκο στην τελευταία αγωνιστική της υποχρέωση! Μινγκέθα, Σολάρι αλλά και ο Ντιέγκο Άλβες που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του τραυματία εδώ και καιρό Μαρτσεσίν στη θέση του τερματοφύλακα επίσης δεν μπορούν να βοηθήσουν, παρά τα προβλήματα περιμένω από τους φιλοξενούμενους να παίξουν, όπως το συνηθίζουν, για τη νίκη! Με πλούσιο ταλέντο και στις δύο πλευρές μοιάζει ελκυστική η τιμή για το αουτσάιντερ over 2.5, αυτή είναι και η  επιλογή μου, στο 2.15 η απόδοση! 

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ▶️ JOKER200

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |


👉 Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις