αντυπασ προγνωστικα 010424

Καλό μήνα να έχουμε φίλοι μου. Επιτέλους πέρασε ο Μάρτιος, ο οποίος δυστυχώς, όπως έλεγαν και οι παλιοί αποδείχθηκε «Μάρτης, γδάρτης και παλουκοκαύτης».

Ακόμα και την τελευταία μέρα του, μας έσπασε τα νεύρα. Δεν είναι ότι δεν πέρασε καμιά από τις τρεις επιλογές, είναι ότι στις δύο δεν ήρθε το over 2,5, ενώ το ημίχρονο ήταν 1-1. Αναφέρομαι φυσικά στο over της Μαρσέιγ και στο over της Άιντραχτ, στο οποίο μάλιστα το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε στο 22’.

Να φύγει να μην ξαναέρθει και να εξαφανιστεί. Αυτά είναι τα συναισθήματα που νιώθω για τον μήνα που μας αποχαιρέτησε χθες.

Τα πρωταθλήματα επιστρέφουν στην ζωή μας και στο κουπονι στοιχηματος και φυσικά υπάρχει ο κίνδυνος, οι ομάδες να μην δώσουν συνέχεια στην εικόνα που είχαν πριν την διακοπή. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές.

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός* ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |

Μπάγερν – Ντόρτμουντ προγνωστικά

Ματσάρα. Η Μπάγερν υποδέχεται την Ντόρτμουντ και αν την ρίξει στο καναβάτσο θα την προσπεράσει και θα βρεθεί αυτή στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια, ξέρουν ότι αν σταθούν όρθιοι στο Μόναχο, τότε θα πραγματοποιήσουν αποφασιστικής σημασίας βήμα για τον τίτλο.

Προβάδισμα νίκης έχουν κατά τη γνώμη μου οι γηπεδούχοι. Αλλά η απόδοση στον άσο, για τέτοιο παιχνίδι δεν είναι μεγάλη. Αν όμως ρισκάρουμε, φτάνει στο 2,32. Και το ρίσκο που θα πάρω είναι να κερδίσει η Μπάγερν και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Δεν το λες και απίθανο…

Γιουβέντους – Βερόνα προγνωστικά

Η Γιουβέντους αν δεν είχε την ποινή με την αφαίρεση 15 βαθμών, θα βρισκόταν στην 2η θέση και θα ήταν φαβορί για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Τώρα παλεύει να μπει στην εξάδα και πριν την διακοπή βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση.

Μετρούσε έξι νίκες και μία ήττα στα επτά τελευταία της ματς στο πρωτάθλημα, ενώ απέκλεισε για πλάκα και την Φράιμπουργκ, στο Γιουρόπα Λιγκ.

Κόντρα στη Βερόνα, είναι φυσικά το φαβορί για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την παραμονή, αλλά δύσκολα θα βρουν σήμερα βαθμούς. Θα πάρω τη νίκη της Γιουβέντους μαζί με το over 1,5 σε απόδοση 1,82.

Ρεν – Λανς προγνωστικά

Και οι δύο ομάδες συγκαταλέγονται στις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Η Ρεν πριν την διακοπή πήγε στο Παρίσι και κέρδισε την Παρί (!), ενώ η Λανς συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν με αξιώσεις την έξοδό τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται μέσα στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ποιοτικές ομάδες και οι δύο, δεν θα μου προκαλέσει έκπληξη,  εάν καταφέρουν να βρουν δίχτυα. Στο 1,72 θα αγοράσω το goal/goal, το οποίο είναι πιθανό να εμφανιστεί, ειδικά αν αναλογιστούμε ότι στα επτά τελευταία ματς της Λανς, στα πέντε σκόραραν και οι δύο ομάδες.

🎁 ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προγνωστικά Στοιχήματος


Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος είναι κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Δυνατό σημείο
📊 Over 2.5 Προγνωστικά
🥅 Goal/Goal Προγνωστικά
✍️ Το παρολί της ημέρας
Ισοπαλίες Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις