αβραμιδησ προγνωστικα 2403

Kαλά κάναμε, όπως αποδείχθηκε, και το “φοβόμασταν” το χθεσινό πρόγραμμα, οριακά μεν, άστοχες δε οι επιλογές μας στα προγνωστικά ποδοσφαίρου σε Μπρατισλάβα και Λονδίνο! Στο “Γουέμπλεϊ” η Αγγλία έφτασε μέσα σε τρία λεπτά, στο τελευταίο κομμάτι του πρώτου ημιχρόνου, στο 2-0 κόντρα στην Ουκρανία, σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος χρειαζόμασταν έστω ένα γκολ για την επιστροφή του πονταρίσματός μας, σε over 3.00 ασιατικό, το γκολ αυτό δεν ήρθε ποτέ!

Όσο για το Σλοβακία – Βοσνία, σαφώς ανώτεροι οι γηπεδούχοι, σκοράροντας στο 13′ και το 40′ υποχρέωσαν ουσιαστικά τον Τζέκο, μπήκε στο τελευταίο ημίωρο, και την παρέα του να πάρουν ρίσκα! Τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ντεμίροβιτς, αστόχησε σε κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή ανενόχλητος και υπό ιδανικές συνθήκες στο 66′, το GG που περιμέναμε δεν ήρθε ποτέ!

EΛΛΑΔΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Πρώτη της εθνικής μας ομάδας στην “ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ” απόψε, στις 19:00 η σέντρα στο φιλικό με τη Λιθουανία! Πέρα από το αναμενόμενο αποτέλεσμα η “γαλανόλευκη” είχε και άκρως πειστική, στο μεγαλύτερο διάστημα, εικόνα στο 3-0 επί του Γιβραλτάρ στο Φάρο, κάθε άλλο παρά μπλόκαρε από το άκρως συντηρητικό έως και καταστροφικό παιχνίδι του αντιπάλου! Μπακασέτας, Μάνταλος και Μασούρας έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση, πάρα πολλές και ποιοτικές οι δημιουργικές λύσεις στα χέρια του Γκουστάβο Πογιέτ με την επιστροφή του Φορτούνη αλλά και την ένταξη του Κωνσταντέλια στην ομάδα!

Προσθέστε και την παρουσία απολύτως αξιόπιστων, κι ας μην σκόραρε κανένας τους, λύσεων στη  θέση του σέντερ φορ, Γιακουμάκης και Παυλίδης μοιράστηκαν το χρόνο, ο Ιωαννίδης είναι εκτός με μικροπρόβλημα τραυματισμού, και έχετε όλη την εικόνα μιας εθνικής ομάδας που δικαιούται να…αισιοδοξεί! Απέναντί της βρίσκει έναν αντίπαλο χαμηλής δυναμικότητας, 2-0 από τη Σερβία στην πρεμιέρα τους στα προκριματικά οι Λιθουανοί, τους κολακεύει το τελικό σκορ, μετρούν μόλις μία νίκη, μία ισοπαλία και δέκα ήττες σε δώδεκα ματς, έχουν δεχθεί 28 γκολ και έχουν πετύχει μόλις 5! Με τον ενθουσιασμό από τη νέα έδρα της ομάδας μας να παίζει και αυτός το ρόλο του περιμένω γεμάτο βράδυ, επιλέγω Ελλάδα -2.00 ασιατικό, στο 1.82 η απόδοση!  

ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Την εντυπωσιακή στην πρεμιέρα της Γαλλία, 4-0 την Ολλανδία στο Παρίσι, υποδέχεται απόψε η Ιρλανδία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου στον οποίο βρίσκεται και η εθνική μας ομάδα! Επίδειξη δύναμης από την ομάδα του Ντεσάν κόντρα στους “οράνιε”, δύο γκολ και μία ασίστ ο αρχηγός της νέας εποχής Κιλιάν Εμπαπέ, σταθερά σε πολύ υψηλό επίπεδο ο σούπερ φορμαρισμένος Γκριζμάν, απολύτως λειτουργικός στη θέση του σέντερ φορ ο Κόλο Μουανί που έδειξε για μια ακόμη φορά πως είναι απολύτως έτοιμος να “διαδεχθεί” τον Ολιβιέ Ζιρού που μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά! Αν σε κάποιο κομμάτι του παιχνιδιού των Γάλλων μπορεί να εντοπιστεί κάτι σαν πρόβλημα αυτό είναι η μεσαία γραμμή λόγω της απουσίας των τραυματιών Πογκμπά και Καντέ, Ραμπιό, Τσουαμενί και Καμαβινγκά ανταποκρίνονται στο μέγιστο βαθμό και ρυθμίζουν με τον καλύτερο τρόπο τόσο την ανάπτυξη όσο και την ανασταλτική λειτουργία του συνόλου!

Στην απαράμιλλη ποιότητα των φιναλίστ του Μουντιάλ οι γηπεδούχοι έχουν να αντιπαρατάξουν το περιβόητο αγωνιστικό τους σθένος, με μαχητικό πνεύμα έως και αυταπάρνηση θα δοκιμάσουν να βάλουν δύσκολα στον αντίπαλο! Ποιοτικά προφανώς και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, πάνω από τα 2/3 των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή των γηπεδούχων παίζουν σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ, λείπουν ακόμη και αυτοί οι, παραδοσιακά, λίγοι ποδοσφαιριστές από το “πάνω ράφι” στο ρόστερ! Στο φιλικό με τη Λετονία πριν από λίγες μέρες φάνηκαν και σοβαρά θέματα στα μετόπισθεν για την ομάδα του Κένι, πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 αλλά  με τέτοια αμυντική συμπεριφορά θα περάσει δύσκολα απόψε! Με βάση τόσο την εικόνα στα τελευταία τους παιχνίδια όσο και την…ονομαστική αξία του έμψυχου δυναμικού των δύο βρίσκω αξία σε νίκη των φιλοξενούμενων με γκολ, επιλέγω “διπλό” και over 2.5, στο 1.95 η απόδοση! 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ


👉Τι βρίσκεις κάθε μέρα στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικά στοιχήματος:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα