prognostika stoiximatos 27032023

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr! Ακόμη μια ημέρα η σημερινή που στο ποδοσφαιρικό κουπόνι βρίσκουμε κατά κύριο λόγο αναμετρήσεις για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Η επιλογή της στήλης προέρχεται από τη ζώνη της Ευρώπης, και πάμε να δούμε τι έχουμε ξεχωρίσει για τα προγνωστικά στοίχημα.

Πολωνία – Αλβανία Προγνωστικά

Με το χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε την πορεία της στα προκριματικά η Πολωνία. Στο ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος στην τεχνική της ηγεσία, φιλοξενήθηκε από την Τσεχία, κόντρα στην οποία γνώρισε την ήττα με 3-1. Μετά από ένα τραγικό ξεκίνημα, βρέθηκε πίσω με δυο τέρματα πριν ακόμη συμπληρωθούν πέντε λεπτά αγώνα. Στην πορεία προσπάθησε να βρει τα πατήματα της και να αντιδράσει, ωστόσο δεν το έκανε πράξη και σαν αποτέλεσμα δέχθηκε και τρίτο τέρμα, λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας. Μείωσε απλά λίγο πριν το φινάλε, για το τελικό αποτέλεσμα. Καλείται τώρα να δείξει ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο, σε μια κατώτερη ποιοτικά αντίπαλο, έτσι ώστε να επανέλθει σε τροχιά επιτυχιών.

Στη μάχη των προκριματικών ρίχνεται απόψε η Αλβανία, ερχόμενη από μια αρνητικά πορεία στο Nations League. Συμμετείχε σε έναν όμιλο με Ισραήλ και Ισλανδία, σε τέσσερα παιχνίδια δεν κατάφερε να πανηγυρίσει κάποια νίκη (0-2-2) και τερμάτισε τρίτη. Προχώρησε σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Ιταλό Εντουάρντο Ρέτζα να αποτελεί παρελθόν μετά από 3,5 χρόνια. Αντικαταστάτης του είναι ο Βραζιλιάνος Σιλβίνιο. Τον περασμένο Νοέμβρη, έδωσε δυο φιλικά παιχνίδια, στα οποία είχε μια ήττα 1-3 από την Ιταλία και μια νίκη 2-0 επί της Αρμενίας.

Μετά και την αποτυχία στην πρεμιέρα, η Πολωνία καλείται να βγάλει αντίδραση απόψε, έτσι ώστε να μη μείνει από νωρίς πίσω στη μάχη για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Έχει ως σύμμαχο και το αήττητο κόντρα στην Αλβανία και επιλογή μας είναι το Άσσος και Over 1.5 σε απόδοση 2.10 από την bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Πολωνία – Αλβανία: Άσσος και Over 1.5 (2.10 @bwin)