Προγνωστικά Τουρκίας: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 9η αγωνιστική της Super Lig Τουρκίας, με την Μπασακσεχίρ να ψάχνει τη νίκη κόντρα στην Ακίσασπορ, προκειμένου να αναρριχηθεί στην κορυφή.

Μπασακσεχίρ – Ακίσασπορ, (30/10, 12:30): Με 0-2 επικράτησε της Καραμπούκσπορ η Μπασακσεχίρ την προηγούμενη αγωνιστική. Αήττητη μετά το πέρασμα των πρώτων οκτώ αγωνιστικών η Μπασακσεχίρ, μετράει έξι νίκες και δυο ισοπαλίες, όπου στις πέντε εξ αυτών κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Με 5-2 επικράτησε της Μπελεντίγεσπορ η Ακίσασπορ στο Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 1-0 της Αντάνασπορ βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί έξι αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα, όπου μετρούσε τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Δεν πείθει επιθετικά έχει σημειώσει φέτος μόλις τέσσερα τέρματα στη Super Lig, ενώ το n/g έχει εμφανιστεί στα επτά από τα οκτώ παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,65 @ Stoiximan)

Τραμπζονσπόρ – Ρίζεσπορ, (30/10, 15:00): Την έκπληξη κόντρα στη Γαλατασαράι έκανε η Τραμπζονσπόρ που επικράτησε με 0-1 της αντιπάλου της.  Επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από δυο αγωνιστικές (μια ήττα, μια ισοπαλία), με το n/g να έχει εμφανιστεί και στα οκτώ παιχνίδια της στη Super Lig. Με 2-1 της Γκεντσλερμπιρλίγκι επικράτησε η Ρίζεσπορ που επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές για το συγκρότημα του Καραμάν, που μετρούσε τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Επιρρεπής στο λάθος η άμυνα της Ρίζεσπορ έχει δεχθεί γκολ στα επτά από οκτώ φετινά της παιχνίδια.

Προγνωστικό: G/G @ Betshop)

Φενερμπαχτσέ – Καραμπόκ, (30/10, 18:00): Με 0-1 επικράτησε της Κόνιασπορ η Φενερμπαχτσέ την προηγούμενη αγωνιστική. Συμπλήρωσε έτσι πέντε παιχνίδια αήττητη στη Super Lig, μετρώντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, under 2,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Την ήττα με 0-2 από την Μπασακσεχίρ γνώρισε η Καραμπούκσπορ την προηγούμενη αγωνιστική. Το συγκρότημα του Τούντορ έβαλε έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί δυο αγωνιστικών που έτρεχε στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας μετράει φέτος μόλις μια νίκη.

Προγνωστικό: Over 2,5  (1,65 @ Goalbet)