αντυπασ προγνωστικα 230323

Καλημέρα φίλοι μου. Επειδή δεν έχουμε γνωριστεί τώρα, θα ξέρετε ότι όταν το κουπόνι έχουν προκριματικά εθνικών ομάδων δεν τα γουστάρω. Αφενός γιατί δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των ομάδων και αφετέρου γιατί υπάρχει διακοπή στα μεγάλα πρωταθλήματα.

Οι περισσότερες εθνικές, έχουν να αγωνιστούν μεγάλο χρονικό διάστημα και επειδή βρισκόμαστε στην 1η αγωνιστική των προκριματικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όλες… μιλούν για νέο ξεκίνημα. Τουλάχιστον όταν θα φτάσουμε στις τελευταίες αγωνιστικές, θα ξέρουμε τις ομάδες που θα έχουν κίνητρο και για πρόκριση στα γήπεδα της Γερμανίας.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Θέλοντας και μη, η στήλη θα ασχοληθεί με παιχνίδια προκριματικών Euro, γιατί πολύ απλά δεν έχει κάτι άλλο…

Στην τελευταία μας επικοινωνία τέλος, πέρασε εύκολα το goal/goal στο Μπάρνσλεϊ – Σέφιλντ, αλλά στο Άκρινγκτον – Καρλάιλ μας έλειψε ένα γκολ για το over 2,5. Εκεί που ήμασταν μακριά, ήταν στο Μπράντφορντ – Καρλάιλ. Θέλαμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αλλά το ματς έμεινε στο 0-0.

Ιταλία – Αγγλία προγνωστικά

Οι Άγγλοι στο προηγούμενο Euro έφτασαν στον τελικό (ηττήθηκαν από την Ιταλία), αλλά στο Μουντιάλ δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν αρκετά, γιατί έπεσαν πάνω στην Γαλλία. Τώρα ξεκινούν το ταξίδι τους στα προκριματικά, με το πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου.

Οι Ιταλοί παίζουν στην έδρα τους και έχουν σύμμαχο την παράδοση, αφού στα τελευταία εννέα παιχνίδια που αντιμετώπισαν την Αγγλία δεν ηττήθηκαν (πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες). Δύσκολο σε πρόβλεψη ματς, αλλά επειδή μιλάμε για ομάδες με ποιότητα θα ρισκάρω και θα αγοράσω το 1,95 που δίνει το goal/goal.

Δανία – Φινλανδία προγνωστικά

Οι Δανοί απογοήτευσαν στο Μουντιάλ και δεν θύμισαν σε τίποτα την ομάδα που πραγματοποίησε εκπληκτική πορεία στο προηγούμενο Euro. Στη  πρεμιέρα τους, στα προκριματικά, υποδέχονται τους Φινλανδούς οι οποίοι στο Euro είχαν κερδίσει τους Δανούς με 1-0.

Η τελευταία εικόνα που έχουμε από τους Φινλανδούς, είναι το φιλικό παιχνίδι με την Γεωργία, στο οποίο ηττήθηκαν με 1-0. Στην σημερινή αναμέτρηση θα ρισκάρω. Οι Δανοί, συνήθως δίνουν ρυθμό στα εντός έδρας παιχνίδια τους και θα αγοράσω το over 2,5 σε απόδοση 2,02. Απόδοση εξαιρετική, για την οποία αξίζει το ρίσκο…

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βοσνία – Ισλανδία προγνωστικά

Από τις 26 Σεπτεμβρίου έχει να αγωνιστεί η Βοσνία, που σήμερα θα έχει νέο προπονητή στον πάγκο. Νέο ξεκίνημα, νέα όνειρα και μιλάμε για μια ομάδα που στην έδρα της, δείχνει καλό πρόσωπο. Το τι θα δείξει σήμερα, φυσικά και δεν το γνωρίζω. Οι εταιρείες την δίνουν φαβορί και απέναντί τους έχουν την Ισλανδία, η οποία ναι μεν δεν γεμίζει το μάτι, αλλά είναι ομάδα που σκοράρει.

Μπορεί να μην κέρδισε στα δύο τελευταία της φιλικά, αλλά σκόραρε. Τόσο στην ήττα από την Σουηδία (2-1), όσο και στην ισοπαλία με την Εσθονία (1-1).

Ευελπιστώ ότι οι Ισλανδοί θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα και στη Βοσνία, αφού το ποντάρισμά μου θα είναι το goal/goal με απόδοση 2,05.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉Τι βρίσκεις κάθε μέρα στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικά στοιχήματος:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις