αντυπας προγνωστικα 1203

Καλημέρα φίλοι μου. Μόνο η τεράστια Μπέρνλι στάθηκε για μια ακόμα φορά στο ύψος της. Αν έβρισκα και άλλες τρεις ομάδες που να με δικαιώνουν συνεχώς, δεν θα χρειαζόμουν να δουλεύω! Αλλά αυτά δεν γίνονται, ούτε στις ταινίες…

Η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ και κέρδισε και έκανε από μόνη της το ματς over 2,5. Δεν χρειάστηκε η Γουίγκαν και πέρασε το συνδυαστικό με απόδοση 2,18. Στα άλλα δύο combo bet, που θέλαμε νίκες και over 2,5, πέρασαν οι νίκες, αλλά τα φαβορί δεν έκαναν πάρτι. Τόσο η Γαλατά, όσο και η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισαν, αλλά στα παιχνίδια δεν σημειώθηκαν τρία γκολ.

Πάμε στα σημερινά προγνωστικα στοιχημα, όπου σίγουρα κάποιοι θα ασχοληθείτε με το δικό μας πρωτάθλημα. Ίσως το κάνει και η στήλη. Θα δούμε…

🎁 Προσφορά* ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Μόνο για ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μάντσεστερ Γ. – Σαουθάμπτον Προγνωστικά

Η Γιουνάτεντ έδειξε να ξεπερνά το ντροπιαστικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ. Κέρδισε εύκολα την Μπέτις για το Γιουρόπα Λιγκ και τώρα θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Κατά πάσα πιθανότητα θα έχει εύκολη αποστολή, μιας και υποδέχεται την Σαουθάμπτον, μια ομάδα που μετά την αλλαγή προπονητή δείχνει σαφώς βελτιωμένη.

Δύσκολα πάντως οι «Άγιοι» θα κάνουν το… θαύμα τους και θα ποντάρω στους γηπεδούχους, σε συνδυασμό με το over 2,5. Η απόδοση του συνδυαστικού στοιχήματος, είναι 1,80. Νομίζω καλή…

Βόλος – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν φαίνεται πως αποτελεί παρελθόν. Οι Θεσσαλονικείς έχαναν αρκετές ευκαιρίες στα ματς και σε αρκετά πλήρωσαν την αστοχία τους. Το τελευταίο διάστημα, ο ΠΑΟΚ σκοράρει ασταμάτητα. Έβαλε έξι στον ιωνικό, πέντε στη Λαμία για το Κύπελλο και τώρα πηγαίνει στον Βόλο για να πάρει τη νίκη, αλλά και να δώσει συνέχεια στην καλή του απόδοση.

Οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την είσοδό τους στα πλέι οφ και πρέπει να σημειωθεί ότι στην έδρα τους από τους μεγάλους του πρωταθλήματος, χάνουν εύκολα και με μεγάλα σκορ. Θα ποντάρω στην αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ και θα πάρω το 2 & over 2,5. Το 2,02 που δίνει το συνδυαστικό στοίχημα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Μαρίτιμο – Μπενφίκα Προγνωστικά

Η Μπενφίκα φυσικά και παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Πόρτο και έχει και ένα ματς λιγότερο. Το σημερινό, κόντρα στην Μαρίτιμο.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, σκοράρουν με μεγάλη ευκολία και δε νομίζω ότι θα συναντήσουν δυσκολίες στην συγκεκριμένη έδρα. Θα πάρω τη νίκη τους και θα περιμένω να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ στο παιχνίδι.

Πρέπει να σημειωθεί, ότι τα over 2,5 εμφανίζονται συχνά και στα παιχνίδια της Μαρίτιμο. Μετρά τέσσερα στα πέντε τελευταία, όλα μαζί με goal/goal. Απόδοση στο συνδυαστικό στοίχημα, 1,80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος ανεβαίνουν κάθε μέρα στο Bethome.gr:

Το σημείο της ημέρας
📊 Over 2.5 προγνωστικά
🥅 Goal Goal προγνωστικά
✍️ Παρολί προγνωστικά
Στοίχημα προτάσεις για Χ
💣 Μπόμπες Στοίχημα σήμερα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις