αβραμιδησ προγνωστικα 090323

Μετά από το απόλυτο στα προγνωστικά της Τρίτης η Τετάρτη ήταν μια τελείως διαφορετική υπόθεση, με βάση την εικόνα των αγώνων δεν ήμαστε μακριά, με βάση το αποτέλεσμα όμως…

Στο Μόναχο η Παρί είχε τις στιγμές της, κορυφαία η τεράστια ευκαιρία του Βιτίνια στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντε Λιχτ να προλαβαίνει να διώξει λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή! Στο δεύτερο μέρος οι Βαυαροί έγιναν πολύ πιο πιεστικοί, δύο χαμένες μπάλες του Βεράτι έφεραν το τελικό 2-0 κόντρα στο Χ2 στο οποίο είχαμε καταλήξει!

🎁 Προσφορά* ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Μόνο για ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Όσο για το Λονδίνο, η Τότεναμ ήθελε αλλά δεν μπορούσε, θα έπαιζε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα ρέστα πρόκρισης αν δεν ήταν η αποβολή του Ρομέρο να ψαλιδίσει τις πιθανότητές της! Ακόμη κι έτσι θα μπορούσε με την κεφάλια του Κέιν να πάρει…παράταση στο τέλος, ο Μενιάν ήταν εκεί!

Σπόρτινγκ – Άρσεναλ

Με Γιουρόπα και Κόνφερενς κλείνει, ως είθισται, το ευρωπαϊκό τριήμερο, από τη Λισσαβώνα και την αναμέτρηση της Σπόρτινγκ με την Αρσεναλ κάνουμε την αρχή, σέντρα στις 19:45! Από τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα οι γηπεδούχοι, 4-0 τη Μίντιλαντ εκτός για την πρόκριση μετά από το 1-1 στο “Ζοζέ Αλβαλάδε”! Στην καλύτερή της κατάσταση εδώ και καιρό η ομάδα του Αμορίμ, πολύ ισχυρό το κίνητρο της διάκρισης στο μεγάλο στόχο που έχει απομείνει!

Πρόβλημα στην ανασταλτική λειτουργία των Πορτογάλων η απουσία του Ουγκάρτε, μοναδική που πραγματικά επηρεάζει το αποψινό! Σκοράρει με πολύ μεγάλη συνέπεια στην έδρα της η Σπόρτινγκ, έχει βρει δίχτυα σε 16 από τα 19 φετινά, από τη φύση της, ιδίως στο γήπεδο της, παίζει άμεσο και απαιτητικό ποδόσφαιρο! Από την πλευρά της η Άρσεναλ προέρχεται από την επική ανατροπή τίτλου κόντρα στην Μπόρνμουθ, με γκολ του Ράις Νέλσον στο τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού γύρισε τούμπα το 2-0 εις βάρος της και πανηγύρισε τρίποντο με σκορ 3-2!

Εκτός για τον περιχαρή Αρτέτα ο Τροσάρ, για τους “κανονιέρηδες” προφανώς και είναι πρώτη προτεραιότητα η Πρέμιερ Λιγκ, αναμενόμενο ένα σχετικό rotation με την ποιότητα τους να επιτρέπει πάντως αισιοδοξία!

Περιμένοντας από τους Λονδρέζους πολύ ελεύθερο, από τους γηπεδούχους πολύ δυναμικό και υψηλού ρυθμού παιχνίδι” βλέπω” γκολ στο ματς, επιλέγω over 2.5, στο 2.05 η απόδοση!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέτις

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέτις το δεύτερο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει απόψε, στις 22:00 το πρώτο σφύριγμα στο “Ολντ Τράφορντ”!

Από το πατατράκ της…δεκαετίας οι γηπεδούχοι, στους επτά ανέμους τους σκόρπισε η Λίβερπουλ τη στιγμή που έδειχναν ικανοί ακόμη και για διεκδίκηση του τίτλου! Τρελά γκάζια, απολύτως φυσιολογικά, από τον Τεν Χαχ, τους περιμένω απόψε με το μαχαίρι στα δόντια, πολύ μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα αυτού του μεγέθους και σε τέτοια φάση ανασύνταξης να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου!

🎁 Προσφορά* ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Μόνο για ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Με πρόβλημα από το κάζο του “Ανφιλντ” ο Καζεμίρο, οριακή η συμμετοχή του, μοναδικό πρόβλημα πέρα από τα εδώ και καιρό γνωστά για τους γηπεδούχους! Μόνο εύκολος αντίπαλος δε θα είναι φυσικά η Μπέτις απόψε, κράτησε στο μηδέν τη Ρεάλ στο τελευταίο πρωταθλήματος, την περιμένω πάντως να ψάξει τις στιγμές της στην κόντρα, πολύ ικανή η ομάδα του Πελεγκρίνι στο ανοιχτό γήπεδο! Σημαντική φυσικά η απουσία του ηγέτη Φεκίρ που θα χάσει όλη τη σεζόν, στη διάθεση του Πελεγκρίνι, τον πήρε και στην αποστολή, ο δημιουργικός Κανάλες!

Όσο ανταγωνιστικούς κι αν περιμένω τους “βερδιμπλάνκος” θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα αποφύγουν την ήττα, το σκορ πάντως δεν αποκλείεται να το βοηθήσουν! Επιλέγω “άσο” και over 2.5, στο 2.00 η απόδοση!

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉Τι βρίσκεις κάθε μέρα στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικά στοιχήματος:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις