prognostika stoiximatos 03022022

Από παιχνίδια άλλο τίποτα στο σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα. Σίγουρα τα φώτα θα πέσουν πάνω στις αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για τους… μερακλήδες έχει αρκετά ματς και από τις μικρές κατηγορίας της Αγγλίας.

🎁 100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ▶️ DUELS-100FS

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Η στήλη δεν θα ασχοληθεί με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στο Μπενφίκα – Μπριζ η πρόκριση έχει ουσιαστικά κριθεί μετά τη νίκη των Πορτογάλων στο Βέλγιο με 2-0, ενώ την Τσέλσι δεν πρόκειται να την αγγίξω. Υποδέχεται την Ντόρτμουντ και άντε βγάλε άκρη. Συν τοις άλλοις, η Τσέλσι παρουσιάζεται ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο, οπότε θα αφήσω το ματς στην ησυχία του.

Αντιθέτως θα ασχοληθώ με παιχνίδια από το Νησί, με την ελπίδα να μην χάσω και πάλι ένα. Όπως συνέβη χθες, όπως έχει συμβεί τις τρεις τελευταίες μέρες. Στο τριήμερο σας έχω προτείνει 10 ματς, έχουν περάσει τα επτά, αλλά το απόλυτο, όλο μας ξεφεύγει.

Στα χθεσινά ήρθε ξεκούραστα το goal/goal στο Μπρέντφορντ – Φούλαμ και το ίδιο συνέβη και με το over 2,5 στο Άλκμααρ Β΄- Βίλεμ. Και δεν πήγαμε ταμείο για ένα γκολ και συνέβη αυτό που σας έγραψα.

«Το διπλό μου κάνει κλικ, λόγω απόδοσης (2,20), αλλά θα ακολουθήσω διαφορετικό μονοπάτι και ελπίζω να μην το πληρώσω», έγραφα στην ανάλυση του αγώνα Ντεν Χάαγκ – Χέρακλες και το πλήρωσα, αφού επέλεξα να το goal/goal & over 2,5. Το ματς έληξε 0-3…

Στόκπορτ – Τζίλιγχαμ προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες διαγράφουν οι δύο ομάδες. Η Τζίλιγχαμ παλεύει για την παραμονή και έχει καταφέρει να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας (οκτώ βαθμών) από την επικίνδυνη ζώνη. Η Στόκπορτ προσπαθεί να μπει στα πλέι οφ της ανόδου και βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πίσω από την 7η θέση.

Αν κερδίσει σήμερα θα προσπεράσει σίγουρα την Σάλφορντ, γιατί έχει ένα ματς λιγότερο. Θα ποντάρω στον «άσο», στην οριακά αποδεκτή απόδοση του 1,65. Και καλύτερη ομάδα είναι η Στόκπορτ και τα πηγαίνει καλά στην έδρα της, μετρώντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια.

Σάτον – Κρόουλι προγνωστικά

Πέντε σερί ήττες και επτά ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Κρόουλι, η οποία όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Η Σάτον ακολουθεί εντελώς διαφορετική διαδρομή και ρίχνει ματιές στα πλέι οφ της ανόδου, αφού απέχει από αυτά πέντε βαθμούς. Συμπλήρωσε επτά ματς χωρίς ήττα και σήμερα θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί που έχει χτίσει.

🎁 100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ▶️ DUELS-100FS

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Στην έδρα της μάλιστα, μετρά έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της και την γκέλα την έκανε στο τελευταίο της ματς (1-1 με την Κρου).  Λογικά θα επιστρέψει στις νίκες και θα την στηρίξω έστω και στο 1,62…

Γουόλσολ – Μπράντφορντ προγνωστικά

Το ξεκαθαρίζω ευθύς εξαρχής. Στο συγκεκριμένο ματς θα ποντάρω λόγω απόδοσης. Στα δικά μου μάτια δεν γίνεται η Μπράντφορντ, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Γουόλσολ να δίνει 2,67. Δεν γίνεται.

Η Μπράντφορντ παλεύει για την άνοδο, έχοντας πολλές πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της. Βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, μιας και μετρά πέτε νίκες καιμ μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία της ματς. Επίσης, εκτός έδρας συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα και προέρχεται από τρία σερί «διπλά».

Η Γουόλσολ είναι… κολλημένη με τις ισοπαλίες. Μπορεί να έχασε στο τελευταίο της ματς (εντός έδρας από την Μπάροου), αλλά μετρούσε έξι σερί ισοπαλίες.  Επίσης συμπλήρωσε εννέα ματς χωρίς νίκη. Νομίζω, ότι το διπλό» στο 2,67 αξίζει το ρίσκο.

Ρέντινγκ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Καλύτερη ομάδα η Σέφιλντ και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την άνοδο. Θα την στήριζα στο να κερδίσει τη Ρέντινγκ, αλλά με φρενάρει η εικόνα των γηπεδούχων, όταν παίζουν μπροστά στους φίλους τους.

Συγκεκριμένα, στην έδρα τους μετρούν πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες (σε όλες τις διοργανώσεις) και η τελευταία φορά που ηττήθηκαν, ήταν στις 4 Νοεμβρίου…

Παρουσιάζει επίσης ενδιαφέρον ότι στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς της Ρέντινγκ σκόραραν και οι δύο ομάδες και σημειώθηκαν τουλάχιστον τρία γκολ. Επειδή η Σέφιλντ, είναι το φαβορί, νομίζω ότι το goal/goalσε απόδοση 1,90 αξίζει.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ


👉Τι βρίσκεις κάθε μέρα στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικά στοιχήματος:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις