χριστοφορακησ προγνωστικα 070323

Αυτό που έγινε στο “‘Άνφιλντ γίνεται μια φορά στα 100 χρόνια και για να πω την αλήθεια δεν έχω ποντάρει ποτέ στο παρελθόν διπλό που να ήρθε 7-0.

Ένα χαμένο σημείο είναι ένα χαμένο σημείο ανεξάρτητα με το πόσο ήρθε το σκορ του αγώνα. Δεν αλλάζει κάτι από την έκταση του σκορ στα προγνωστικά. Το μόνο που κρατήσαμε από την τελευταία προσπάθεια ήταν το combo bet στην ΑΕΚ, η οποία έκανε τη δουλειά της απέναντι στον ΟΦΗ.

Σήμερα η μέρα δεν έχει και κάτι το ιδιαίτερα δυνατό. Για να ακριβολογώ, ένα σημείο μου προκύπτει, το οποίο θα ποντάρω αρκετά δυνατά.

🎁 100 δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ▶️ DUELS-100FS

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Τσέλσι – Ντόρτμουντ Προγνωστικά

Στο “Στάμφορντ Μπριτζ” η Τσέλσι καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε στην Βεστφαλία, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα σκορ, το οποίο ήταν πολύ φτωχό για να αναδείξει την αναμέτρηση.

Εξωφρενικός ρυθμός ανά διαστήματα, μια Τσέλσι, η οποία είχε τις μεγαλύτερες χαμένες ευκαιρίες και η οποία άσκησε τρομακτική πίεση στην αντίπαλη εστία χωρίς όμως να καταφέρει να βρει γκολ. Κόντρα σε μια Ντόρτμουντ, η οποία έπαιξε σχεδόν άριστα τακτικά, ειδικά από την στιγμή που κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ.

Η ρεβάνς είναι μια άλλη υπόθεση. Η Τσέλσι έκανε μια νίκη πριν λίγες ημέρες, η οποία κάπως της έδωσε ένα μπουστάρισμα ψυχολογικό. Δεν σκότωσε κάποιο θηρίο, ούτε έλυσε όλα τα προβλήματά της όμως σίγουρα μια νίκη για μια ομάδα, η οποία δεν πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο για αρκετό καιρό, είναι σημαντική.

Η Ντόρτμουντ είναι σε καλό μομέντουμ και μπορεί να πάρει την πρόκριση. Πετυχαίνει την Τσέλσι σε ένα μεταβατικό στάδιο και έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί και το σκορ του πρώτου αγώνα. Σίγουρα είναι ομάδα που μπορεί να σκοράρει στην κόντρα και θεωρώ ότι αυτό θα κυνηγήσει ωστόσο ο Γκρέιαμ Πότερ αυτή τη φορά θα είναι πιο διαβασμένος.

Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο ρυθμός του αγώνα δεν θα έχει σχέση με όσα είδαμε στο πρώτο ματς. Θα πάει σε αρκετά πιο χαμηλό τέμπο και αυτό ίσως να ευνοήσει τους Λονδρέζους. Θα ακολουθήσω ένα combo bet, το οποίο πάει σε 1&Under 3,5.

Δεν βρίσκω τρόπο με τον οποίο θα ανοίξουν τόσο πολύ οι άμυνες και θα δούμε τουλάχιστον τέσσερα γκολ ενώ σαφέστατα δίνω τον πρώτο λόγο στην Τσέλσι για την κατάκτηση της νίκης. Και φυσικά συμπεριλαμβάνω στην εκτίμησή μου και την παράταση βάσει και του σκορ του πρώτου αγώνα.

Προγνωστικά Στοιχήματος


👉Τι βρίσκεις κάθε μέρα στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικά στοιχήματος:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις