leoforos

Έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό το γεγονός ότι η μπάλα μας πάει σταθερά κόντρα τις τελευταίες ημέρες. Δίχως να το αξίζει έχασε η Γιουβέντους με τα τρία δοκάρια της στο Ολίμπικο κι εμείς το 2 DNB, δίχως να το αξίζει έχασε κι ο ΠΑΣ από το Βόλο για να πάει στράφι το παρολί με επιβεβαιωμένο 1 & Over 1.5 της Μπεσίκτας και Χ2 & Over 1.5 της Ρακόβ. Πολύ δύσκολο να μείνει ξανά σε χαμηλή παραγωγικότητα η Ρεάλ γράψαμε χθες κι όμως η “βασίλισσα” έμεινε στο 0-0 με την Μπέτις και χάθηκε το Over 2.5, όπως χάθηκε και το G/G στη Βικτόρια με την Τίγκρε να μένει με 10 παίκτες νωρίς. Ευτυχώς πλήρωσε το “Χ” στο Νότιγχαμ και το σκοράρισμα του Τζίμα στην Τούμπα και οι κυριακάτικες απώλειες μετριάστηκαν στο -72.3 μονάδες.

Μεταβατικό το σημερινό κουπόνι, κλείνουμε τις αγωνιστικές στα πρωταθλήματα πριν επιστρέψουμε στα ευρωπαϊκά νοκ άουτ. Τρία προγνωστικά στοιχήματος ξεχωρίσαμε για την στήλη της Δευτέρας.

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Κλείνει σήμερα η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής σεζόν στην ελληνική Super League και ο Παναθηναϊκός καλείται να ανακτήσει την 1η θέση σε ένα σχετικά βατό ματσάρισμα. Χθες οι έτεροι διεκδικητές του τίτλου ήταν εντυπωσιακοί, έπεισαν με τις εμφανίσεις τους, συνδύασαν τις νίκες τους με θέαμα. Έχει την υποχρεώση να κάνει κάτι ανάλογο και η ομάδα του Γιοβάνοβιτς σήμερα για να ανακτήσει δυνατό μομέντουμ μετά την τυχερή ισοπαλία στο “Καραϊσκάκης”.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Λεωφόρου, με το Βόλο (2-0), ο Παναθηναϊκός ήταν κυριαρχικός κι άξιζε πολύ μεγαλύτερο σκορ, προβλέπουμε ανάλογα δημιουργική εμφάνιση απέναντι σε έναν Παναιτωλικό που στερείται πλέον απτών βαθμολογικών στόχων και έχει την τάση να συμμετέχει σε πλούσια εκτός έδρας παιχνίδια. Μέσα στο νέο έτος, έχασε 4-1 στην Opap Arena και 6-1 στο “Καραϊσκάκης”. Θα ποντάρουμε σε μία επιβλητική νίκη των “πρασίνων”, επιλογή το 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Οσασούνα – Θέλτα

Σε σούπερ σεζόν και ειδικότερα σούπερ μομέντουμ η Οσασούνα, που δεν κινδυνέυει στη La Liga και από την Τετάρτη είναι πολύ κοντά στον τελικό του Copa Del Rey. Ανταπεξήλθε στην περίσταση του ημιτελικού απέναντι στην Αθλέτικ (1-0), ενώ την προηγούμενη Κυριακή, στο “Σάντσεθ Πιθχουάν, ήταν εξαιρετική δημιουργικά στο φτωχό για τις ευκαιρίες της 2-3. Στο καλύτερο σημείο της σεζόν της η Θέλτα, αρχίζει και ξεμακραίνει από την επικίνδυνη ζώνη με τον Καρβαλιάλ στον πάγκο, ήταν πειστική στο 3-0 επί της Βαγιαδολίδ, ενώ προέρχεται από δύο εξαιρετικές εκτός έδρας παρουσίες με Μπέτις (3-4) και Σοσιεδάδ (1-1). Στο μομέντουμ που βρίσκονται οι δύο ομάδες είναι υπερβολικές οι τιμές στα γκολ, θα πάμε στο Over 2, σε απόδοση 1.90.

Μπόκα – Ντεφένσα

Στο “Μπομπονέρα” κλείνει η 6η αγωνιστική της Liga Professional, με την Μπόκα να ψάχνει 4η σερί νίκη και την Ντεφένσα την 6η διαδοχική δική της! Από εύκολη κατάκτηση Σούπερ Καπ προέρχεται η Μπόκα, απέναντι στην Πατρονάτο της Β’ κατηγορίας, αλλά στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της δεν έπεισε ανασταλτικά, γι αυτό και μάζεψε σε όλα την μπάλα από τα δίχτυα. Η Ντεφένσα θυμίζει ομάδα Μπεκασέσε με το νικηφόρο σερί που έχει χτίσει, αλλά το να κάνει 5ο σερί clean sheet στην συγκεκριμένη έδρα μοιάζει απίθανο. Δημιουργικά έχει ρυθμό, είναι γρήγορη στις μεταβάσεις της και μπορεί να απειλήσει την “σενέισε”. Αξιόλογο για την περίσταση το 2.08 στο Goal/Goal.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 | Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός  ➡ 1 & Over 2.5 (απόδοση 2.10)

22:00 | Οσασούνα – Θέλτα  ➡ Over 2 (απόδοση 1.90)

02:00 | Μπόκα Τζούνιορς – Ντεφένσα ι Χουστίσια  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.08)