χατζηγεωργιου προγνωστικα στοιχηματοσ 040822

Το πολύ ενδιαφέρον ATP 500 τουρνουά Abierto Mexicano Telcell συνεχίζεται το ξημέρωμα με τους ημιτελικούς, με τον δεύτερο να αφορά ένα εξαιρετικό ζευγάρι ανάμεσα στον δεκαεννιάχρονο Δανό Χόλγκερ Ρούνε και τον εικοσιτετράχρονο Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ που ερίζουν για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο αγώνας, που θα αρχίσει στις 05:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος στην κοσμοπολίτικη τουριστική πόλη του Μεξικού και παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και για τα προγνωστικά στοιχήματος, θα είναι ο τρίτος μεταξύ των δύο νεαρών τενιστών, με τον Ρούνε να προηγείται με 2 – 0 στις νίκες, με την επικράτησή του δύο φορές την περασμένη χρονιά απέναντι στον Αυστραλό συναθλητή του.

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Και οι δύο αγώνες, μέσα στο 2022, έγιναν σε σκληρή επιφάνεια σε κλειστό γήπεδο, με τον Δανό να επικρατεί του Ντε Μινόρ στην Στοκχόλμη στον ημιτελικό με 4 – 6, 7 – 6, 7 – 5, αλλά και στην Βασιλεία της Ελβετίας στο γύρο των 32 με 6 – 2, 7 – 5.

Ο Ρούνε, νούμερο 10 στον κόσμο και συνεργαζόμενος, εδώ και κάποιο διάστημα, με τον Πάτρικ Μουράτογλου, έφτασε στους ημιτελικούς αφού απέκλεισε τον Μπεν Σέλντον με 2 – 1 σετ, τον Νούνο Μπόρχες με 2 – 0 σετ και τον Ματέο Μπερετίνι με εγκατάλειψη του Ιταλού στο δεύτερο σετ.

Για τη χρονιά που πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε στο τένις, ο Δανός έχει 11 νίκες και 4 ήττες με 6 – 2 σε σκληρή επιφάνεια και 5 – 2 σε σκληρή επιφάνεια σε κλειστό γήπεδο. Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται στο τουρνουά του Ακαπούλκο.

Από την πλευρά του, ο Αυστραλός αντίπαλός του και νούμερο 22 του ATP tour, έχει ξεκινήσει τη σεζόν με 10 νίκες και 4 ήττες έχοντας 7 – 2 σε σκληρή επιφάνεια και 3 – 2 σε σκληρή επιφάνεια σε κλειστό γήπεδο. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε τον Ροντρίγο Μέντες με 2 – 0 σετ, στον δεύτερο τον αδερφό του Ματέο Μπερετίνι, Τζάκοπο, με 2 – 0 σετ επίσης, όπως με το ίδιο σκορ απέκλεισε και τον Τάρο Ντάνιελ στους προημιτελικούς.

Ως τώρα στο Ακαπούλκο ο Ρούνε έχει μέσον όρο 4,3 άσους και 2,3 διπλά λάθη, με 82 % κερδισμένους πόντους στο πρώτο του service, με τον Ντε Μινόρ να βρίσκεται αντίστοιχα στους 2,7 άσους ανά παιχνίδι και στα 2,0 διπλά λάθη με, επίσης, 82 % κερδισμένους πόντους στο πρώτο service.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής:


👉Τι βρίσκεις κάθε μέρα στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικά στοιχήματος:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις