αντυπασ προγνωστικα 250323

Προχθές ήταν η Τραμπζονσπόρ που δεν μας πλήρωσε, χθες ήταν η σειρά της Φένλο να μας χαλάσει το παρολί. Τρία ματς, από την δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, σας πρότεινα στα προγνωστικα ποδοσφαιρο φίλοι μου. Σε όλα θέλαμε να κερδίσουν οι γηπεδούχοι και να σημειωθούν τουλάχιστον τρία γκολ.

Η Βίλεμ δυσκολεύθηκε από τον Άγιαξ Β’, αλλά κέρδισε με 3-1, ενώ η μεγάλη Χέρακλες ακόμα βάζει γκολ στην Τέλσταρ. Κέρδισε με το εντυπωσιακό 7-0.

Η Φένλο, η οποία υποδέχθηκε την αδύναμη Τοπ Ος, μας την έκανε. Δεν μπόρεσε να προηγηθεί και στο 77’ έμεινε πίσω στο σκορ. Ούτε καν ισοφάρισε, έτσι για να φτιαχτούμε λίγο…

Το σημερινό κουπόνι είναι γεμάτο με παιχνίδια και φυσικά πρέπει να βρούμε αυτά που θα μας στείλουν ταμείο. Πάμε να δούμε, με τι θα ασχοληθούμε σε μια μέρα που «βλέπω» αρκετά παιχνίδια. Το αν αυτό είναι καλό θα το μάθουμε το βράδυ…

🎁 Σούπερ Προσφορά* καλωσορίσματος! ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μπέρνλι – Χάντερσφιλντ προγνωστικά

Φέτος την Μπέρνλι θα την ακολουθώ και στην κόλαση! Η στήλη έχει δικαιωθεί πολλές φορές από την πρωτοπόρο της Τσάμπιονσιπ και ελπίζω αυτό να συμβεί και σήμερα.

Υποδέχεται την Χάντερσφιλντ, μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή και τις δύο ομάδες χωρίζουν… μόλις 42 βαθμοί. Τεράστιο φαβορί για τη νίκη είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι τρέχουν εντυπωσιακό σερί με 11 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 13 ματς. Στην έδρα τους μάλιστα, είναι αήττητοι και μετρούν 12 νίκες σε 16 ματς.

Λογικά θα πανηγυρίσουν σήμερα την 13η τους επιτυχία μπροστά στους φίλους τους και το θέμα μας είναι να προσφέρουν και θέαμα, γιατί μαζί με το over 2,5 η απόδοση του «άσου» φτάνει στο εξαιρετικό 2,12.

Λέστερ – Άρσεναλ προγνωστικά

Η Άρσεναλ παραμένει στην κορυφή, αλλά η διαφορά που είχε χτίσει από την Μάντσεστερ Σίτι μειώθηκε. Οι «κανονιέρηδες» στοχεύουν μόνο στη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λέστερ. Μια ομάδα απρόβλεπτη με μεγάλες μεταπτώσεις στην απόδοσή της.

Φαβορί είναι οι φιλοξενούμενοι, αλλά θα αποφύγω το «διπλό». Θα πάρω το over 2,5 σε απόδοση 1,75. Και το κάνω αυτό, γιατί η Λέστερ μετρά τέσσερα σερί over 2,5, με τα τρία να είναι και over 3,5!

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Έμπολι – Νάπολι προγνωστικά

Να περάσει ο καιρός για να… καεί ο Βεζούβιος, περιμένουν στην Νάπολι. Μιλάμε για ομάδα που κάνει παρέλαση στο πρωτάθλημα και μεσοβδόμαδα, έβαλε τις βάσεις και για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την εκτός έδρας νίκη επί της Άιντραχτ.

Σήμερα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Έμπολι και στοχεύει σε ένα ακόμα τρίποντο, ώστε στην χειρότερη των περιπτώσεων να διατηρήσει την διαφορά των 15 βαθμών, από την δεύτερη Ίντερ.

Η Έμπολι είναι ομάδα που βρίσκει δίχτυα, ενώ στην έδρα της συμπλήρωσε πέντε ματς χωρίς ήττα. Θα πάρω το over 2,5, σε απόδοση 1,75.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης προγνωστικά

Μπορεί να το ματς να είναι ντέρμπι και η Ατλέτικο θα αμυνθεί σαν να μην υπάρχει αύριο, ωστόσο θα συνεχίσω να εμπιστεύομαι την Ρεάλ Μαδρίτης, όπως κάνω σχεδόν όλη την ποδοσφαιρική χρονιά.

Η «βασίλισσα» δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Βρίσκεται στο -8 από την Μπαρτσελόνα και θα προσπαθήσει να μείνει ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Σίγουρα θα δυσκολευθεί, αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και με την ψυχολογία στα ύψη, από το εντυπωσιακό πέρασμα από την Αγγλία και το Άνφιλντ. Ο «άσος» στο 1,93 είναι καλός…

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 Σούπερ Προσφορά* καλωσορίσματος! ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |


Τι βρίσκεις κάθε μέρα στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικά στοιχήματος:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις