προγνωστικα nba

ΝΤΙΤΡΟΙΤ ΠΙΣΤΟΝΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ (19:00)

Καλή εμφάνιση στο Orlando από τους Pistons, πάλεψαν το ματς μέχρι τέλους, δεν κατάφεραν ωστόσο να αποφύγουν τελικά την ήττα από τους Magic με 108-106. Παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά η ομάδα του Dwane Casey, έρχεται από 3 σερί ήττες και με συνολικό ρεκόρ 15-45 παραμένει στην τελευταία θέση της Ανατολής, μετρώντας παράλληλα 8 νίκες σε 29 φετινά παιχνίδια της στο Detroit. Σταθερά εκτός μάχης οι Cade Cunningham και Nerlens Noel, δεν θα αγωνιστεί απόψε ούτε ο Jalen Duren, λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Αντίθετα, αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στο παρκέ ο μέχρι πρότινος τραυματίας Marvin Bagley.

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Aπό σημαντική νίκη έρχονται οι Raptors, που λύγισαν στο Toronto τους Pelicans με 115-110. Τρεις σερί νίκες μετρά πλέον η ομάδα του Nick Nurse, που δείχνει βελτιωμένο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα και έχει στόχο να εξασφαλίσει τη θέση της στη δεκάδα της Ανατολής και να κυνηγήσει κατόπιν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία. Στην 9η θέση της Περιφέρειας αυτή τη στιγμή οι φιλοξενούμενοι, με συνολικό ρεκόρ 29-31, μετρώντας μέχρι τώρα 10 νίκες σε 28 φετινά παιχνίδια μακριά από το Toronto. Δύο νίκες σε ισάριθμες φετινές αναμετρήσεις με τους Pistons έχουν οι Raptors, έχοντας επικρατήσει τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Σημαντικό πρόβλημα ο Fred VanVleet, που δεν θα είναι ούτε απόψε διαθέσιμος, λόγω ενός προσωπικού ζητήματος.

Ανώτεροι οι Raptors, είναι σε καλή κατάσταση και έχουν βαθμολογικό κίνητρο, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους. Δεν έχουν ωστόσο πίεση για αποτέλεσμα οι νεανικοί Pistons, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους κάνει επικίνδυνους. Θα πάμε με την ποιότητα και το κίνητρο των φιλοξενούμενων. Επιλογή μας το διπλό των Raptors με 3 τουλάχιστον πόντους διαφορά, μαζί με το Over 210,5, σε απόδοση 1.87 στη Stoiximan. 

ΣΑΡΛΟΤ ΧΟΡΝΕΤΣ – ΜΑΙΑΜΙ ΧΙΤ (02:00)

Απέδειξαν πως παραμένουν άκρως επικίνδυνοι οι Hornets, που έκαναν τη ζημιά χτες βράδυ στους Timberwolves, νικώντας τους μέσα στη Minnesota με 121-113. Δεν τα παρατάει η ομάδα του Steve Clifford, αν και μόνο με θαύμα θα προλάβει τη δεκάδα της Ανατολής και την postseason. Τρεις σερί νίκες μετρούν πλέον οι γηπεδούχοι, παραμένουν ωστόσο στην προτελευταία θέση της Ανατολής με συνολικό ρεκόρ 18-43, μετρώντας μέχρι στιγμής 9 νίκες σε 27 φετινά ματς στη Charlotte. Συνεχίζουν χωρίς τον τραυματία Cody Martin οι Hornets, που θα πρέπει απόψε να διαχειριστούν και την κόπωση.

Πολύ κακή εμφάνιση χτες βράδυ στο Milwaukee από τους Heat, ηττήθηκαν από τους Bucks με το βαρύ 128-99. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Erik Spoelstra, που θα πρέπει απόψε να βρει τρόπο να δείξει αντίδραση και χαρακτήρα στη Charlotte, ώστε να επιστρέψει στις νίκες. Στο 32-28 το συνολικό ρεκόρ των φιλοξενούμενων, που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 7η θέση της Ανατολής, μετρώντας παράλληλα 13 νίκες σε 31 φετινά παιχνίδια μακριά από το Miami. Σταθερά εκτός μάχης ο Kyle Lowry, καθώς και οι Nikola Jovic, Omer Yurtseven.

Προβλημάτισαν έντονα με την εικόνα τους στο Milwaukee οι Heat, δεν θα έχουν εύκολο έργο απόψε στη Charlotte, αν οι Hornets καταφέρουν να δείξουν και πάλι το καλό τους πρόσωπο. Επικίνδυνο ματς, θα μείνουμε μακριά.

ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ – ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΙΣΕΡΣ (02:00)

Δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ κόντρα στους Pistons οι Magic, κατάφεραν όμως τελικά να πάρουν τη νίκη με 108-106 στο Orlando, χάρη σε καλάθι του Wendell Carter Jr. στην εκπνοή του ματς. Τρίτη νίκη στα πέντε τελευταία ματς για την ομάδα του Jamahl Mosley, που καταφέρνει να παραμένει ανταγωνιστική, ειδικά στην έδρα της. Σταθερά στη 13η θέση της Ανατολής οι γηπεδούχοι με συνολικό ρεκόρ 25-35, μετρώντας μέχρι τώρα 15 νίκες σε 30 φετινά παιχνίδια στο Orlando. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στο αποψινό ματς οι Magic, θα είναι λογικά πλήρεις.

Έδωσαν πολύ μεγάλη μάχη κόντρα στους ισχυρούς Celtics οι Pacers, λύγισαν όμως τελικά στην παράταση και ηττήθηκαν μέσα στην Indianapolis με 138-142. Προσπαθούν να ξαναβρούν ρυθμό οι Pacers, που παραμένουν στη 12η θέση της Ανατολής με συνολικό ρεκόρ 26-35, και δεν έχουν περιθώρια για απώλειες αν θέλουν να προλάβουν το τρένο της δεκάδας και την postseason. Δεν τα πηγαίνει πάντως καλά εκτός έδρας η ομάδα του Rick Carlisle, αφού μετρά ως τώρα μόλις 8 νίκες σε 28 φετινά παιχνίδια μακριά από την Indianapolis. Προβλήματα δεν υπάρχουν, και εκτός απροόπτου οι Pacers θα εμφανιστούν απόψε πάνοπλοι στο Orlando.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν κάποιες πιθανότητες να κυνηγήσουν τη 10η θέση στην Ανατολή, το έργο τους όμως μοιάζει αρκετά δύσκολο. Βελτιωμένοι οι Pacers το τελευταίο διάστημα, άκρως υπολογίσιμο μέγεθος οι Magic στο Orlando. Δεν θα μπλέξουμε.

➡️ Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ➡️ COMBO

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ – ΝΙΟΥ ΟΡΛΙΝΣ ΠΕΛΙΚΑΝΣ (02:30)

Πέρασαν και από την Washington οι Knicks, επικρατώντας χτες βράδυ των Wizards με 115-109. Σε πολύ καλό φεγγάρι η ομάδα του Tom Thibodeau, μετρά 4 συνεχόμενες νίκες και με συνολικό ρεκόρ 34-27 βρίσκεται στην 6η θέση της Ανατολής. Θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο οι γηπεδούχοι, με στόχο να εδραιωθούν στην εξάδα της Περιφέρειας και τις θέσεις που δίνουν απευθείας εισιτήριο για τα Playoffs. Μέτριοι πάντως στην έδρα τους οι Knicks, έχουν κερδίσει 16 από τα 31 φετινά ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα στη Νέα Υόρκη. Προβλήματα δεν υπάρχουν, και οι γηπεδούχοι θα εμφανιστούν, εκτός απροόπτου, πλήρεις και απόψε.

Πάλεψαν στο Toronto οι Pelicans, δεν μπόρεσαν όμως τελικά να αποφύγουν την ήττα με 115-110 από τους Raptors. Τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια μετρούν οι φιλοξενούμενοι, που έχουν και απόψε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μπροστά τους. Στο 30-30 το συνολικό ρεκόρ της ομάδας του Willie Green, που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 8η θέση της Δύσης, και δεν έχει εξασφαλίσει ασφαλώς ακόμα ούτε καν την παρουσία της στη δεκάδα της Περιφέρειας. 10 μόλις νίκες σε 30 φετινά ματς μακριά από τη Νέα Ορλεάνη μετρούν ως τώρα οι Pelicans, που συνεχίζουν χωρίς τον τραυματία Zion Williamson. Αμφίβολος για ακόμα ένα ματς και ο rookie Dyson Daniels.

Μας έχουν απογοητεύσει αρκετές φορές στην έδρα τους φέτος οι Knicks, είναι όμως σε πολύ καλή κατάσταση και δείχνουν το τελευταίο διάστημα σοβαρότητα και συνέπεια. Προσπαθούν οι Pelicans, είναι ωστόσο μεγάλο πρόβλημα η απουσία του Williamson, και ειδικά εκτός έδρας δεν τα καταφέρνουν καλά. Επιλογή μας ο άσος των Knicks μαζί με το Over 206,5, σε απόδοση 1.94 στη Stoiximan. 

ΜΕΜΦΙΣ ΓΚΡΙΖΛΙΣ – ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ (03:00)

Μεγάλο ματς στο Memphis, ανάμεσα στις δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες της φετινής Δύσης. Οι Grizzlies έκαναν μεγάλη προσπάθεια στη Philadelphia, κατέρρευσαν όμως στο δεύτερο ημίχρονο του ματς και γνώρισαν την ήττα από τους Sixers με 110-105. Στο 35-23 το συνολικό ρεκόρ των γηπεδούχων, που βρίσκονται στη 2η θέση της Περιφέρειας και έχουν απόψε μάλλον την τελευταία τους ευκαιρία να μην αφήσουν τους Nuggets να ξεφύγουν κι άλλο στη βαθμολογία. Δυνατή στην έδρα της η ομάδα του Taylor Jenkins, μετρά μέχρι τώρα 24 νίκες σε 29 φετινά ματς στο Memphis. Σταθερά εκτός μάχης ο τραυματίας Steven Adams.

Τρομερή πορεία πραγματοποιούν οι Nuggets, που πέρασαν και από το Cleveland, επικρατώντας των Cavaliers με 115-109. Σταθερά στην κορυφή της Δύσης η ομάδα του Mike Malone με συνολικό ρεκόρ 42-18, έχοντας ήδη διαφορά ασφαλείας από τους Grizzlies που ακολουθούν στη βαθμολογία. Με διπλό απόψε στο Memphis, οι Nuggets εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κλειδώνουν την 1η θέση στην Περιφέρεια. 15 νίκες σε 29 φετινά ματς μακριά από το Denver μετρούν μέχρι τώρα οι φιλοξενούμενοι, που δεν θα έχουν πάντως ούτε απόψε τον τραυματία Aaron Gordon, ο οποίος παραμένει εκτός μάχης με πρόβλημα στα πλευρά.

Ντέρμπι κορυφής, είναι αρκετά αξιόπιστοι στο Memphis οι Grizzlies, μοιάζει όμως πάρα πολύ δύσκολο σε αυτή τη φάση να κοντράρει κανείς τους Nuggets, ακόμα και χωρίς τον Gordon. Δεν θα μπλέξουμε.

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΙΞΕΡΣ – ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ (03:30)

Ντέρμπι στη Philadelphia, ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις που πρωταγωνιστούν και φέτος στην Ανατολή. Οι Sixers βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν το ματς με τους Grizzlies και να κρατήσουν ζωντανό το νικηφόρο τους σερί, επικρατώντας στη Philadelphia με 110-105. 5 συνεχόμενες νίκες μετρά πλέον η ομάδα του Doc Rivers, και με συνολικό ρεκόρ 39-19 παραμένει στην 3η θέση της Ανατολής. Χρειάζονται απόψε τη νίκη οι γηπεδούχοι για να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής τους Celtics, και να μη χάσουν την επαφή τους με την κορυφή της Περιφέρειας. 24 νίκες σε 32 φετινά ματς στη Philadelphia μετρούν ως τώρα οι Sixers, που δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και αναμένεται να παραταχθούν απόψε ουσιαστικά πλήρεις στο παρκέ.

Δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ στην Indianapolis οι Celtics, κατάφεραν όμως τελικά να λυγίσουν τους Pacers στην παράταση και να επικρατήσουν με 142-138. Ακόμα δυσκολότερο το αποψινό έργο της ομάδας του Joe Mazzulla, που συνεχίζει να κρατά την 1η θέση στην Ανατολή με συνολικό ρεκόρ 43-17, το καλύτερο σε ολόκληρη τη Λίγκα. Μεγάλο το βαθμολογικό κίνητρο και για τους φιλοξενούμενους, αφού σε ενδεχόμενη ήττα απόψε θα δουν τους Bucks να τους προσπερνούν στη βαθμολογία, αλλά και τους Sixers να τους πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής. 19 νίκες σε 29 φετινά ματς μακριά από τη Βοστώνη μετρούν ως τώρα οι Celtics, που δεν έχουν προβλήματα και θα είναι λογικά απόψε πλήρεις στη Philadelphia.

Μεγάλο ματς και για βαθμολογικούς λόγους, έχουν θεωρητικά ελαφρό προβάδισμα λόγω έδρας οι Sixers, αδύνατον ωστόσο να ξεγράψει κανείς τους Celtics, που θα εμφανιστούν απόψε πάνοπλοι και κάνουν τρομερή σεζόν μέχρι τώρα. Αξίζει το ρίσκο στον άσο, που δίνεται σε αποδόσεις του 2.05, καλύτερα ωστόσο να μείνουμε μακριά.

ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ – ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ (04:00)

Αν και δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ απέναντι στους μαχητικούς Thunder, οι Jazz κατάφεραν τελικά να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη στην παράταση, επικρατώντας στη Utah με 120-119. Στο 30-31 πλέον το συνολικό ρεκόρ της ομάδας του Will Hardy, που βρίσκεται στη 10η θέση της Δύσης και κάνει την προσπάθειά της για να κερδίσει μια θέση στη δεκάδα της Περιφέρειας και την postseason. 19 νίκες σε 31 φετινά ματς στην έδρα τους μετρούν μέχρι τώρα οι γηπεδούχοι, που πιθανότατα δεν θα έχουν ούτε σήμερα τον τραυματία Collin Sexton, ενώ αμφίβολοι δίνονται και οι Κelly Olynyk, Rudy Gay.

Δεν κατάφεραν να κοντράρουν καν τους Mavericks στο Dallas οι Spurs, και γνώρισαν βαριά ήττα με 142-116. Παντελώς αδιάφορη βαθμολογικά και σε ξεκάθαρο tanking mode η ομάδα του Gregg Popovich, έρχεται από 15 σερί ήττες και με ρεκόρ 14-46 παραμένει στην προτελευταία θέση της Δύσης, πάνω μόνο από τους Rockets. Μόλις 5 νίκες σε 30 φετινά παιχνίδια μακριά από το San Antonio μετρούν οι Spurs, και θα έχουν λογικά ακόμα ένα δύσκολο βράδυ απόψε στη Utah. Σταθερά εκτός μάχης ο Devin Vassell, καθώς και οι Romeo Langford, Isaiah Roby και Khem Birch, θα είναι λογικά διαθέσιμος απόψε ο Jeremy Sochan, αμφίβολος για ακόμα ένα ματς ο Tre Jones.

Καθαρό φαβορί οι Jazz, εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να ξεπεράσουν απόψε το εμπόδιο των Spurs, οι οποίοι είναι ίσως η χειρότερη ομάδα αυτή τη στιγμή στη Λίγκα. Καμιά αξία προφανώς στον άσο, που προσφέρεται σε πολύ χαμηλές αποδόσεις.

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


Τι βρίσκεις κάθε μέρα στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικά στοιχήματος:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις