αντυπας-προγνωστικα-2002

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δυστυχώς, ενώ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις η τελευταία μου επιλογή, η Μπαρνέτ, προηγούμενη με 1-0 και 2-1 της Ολτριχναμ, κατάφερε να χάσει με 2-4! Από εκεί που ήταν φορμαρισμένη φουλ, δείχνει να κάνει «κοιλιά» σε κρίσιμο χρονικό σημείο. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Απόψε θα ασχοληθώ και πάλι με ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, σε θεσμούς που πήγα καλά την περασμένη εβδομάδα, ελπίζοντας σε ανάλογη συνέχεια και σήμερα. Και ειδικά θα εστιάσω σε δύο αγώνες του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ.

Βασιλεία – Τραμπζονσπόρ Προγνωστικά

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, η Τραμπζονσπόρ εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και κέρδισε με 1-0. Αλλά τα προβλήματα για την τουρκική ομάδα είναι όταν απομακρύνεται από την πόλη της! Και φέτος σε έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια, για όλες τις διοργανώσεις, εκτός έδρας, έχει πέντε ήττες και μόλις μία ισοπαλία! Και πριν από τρία χρόνια είχε χάσει στο ίδιο γήπεδο, σε φάση ομίλων βέβαια. Η Βασιλεία δεν «πετάει», όμως η Τραμπζονσπόρ είναι αντίπαλος στα μέτρα της. Ο άσος της Βασιλείας στο 2,35 στην Fonbet.

Λεχ Πόζναν – Μπόντο Γκλιμτ Προγνωστικά

Και σε αυτό το παιχνίδι η έδρα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο. H Λεχ Πόζναν συνηθίζει να μεταμορφώνεται προς το θετικό όποτε αγωνίζεται στο γήπεδό της, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, με την έδρα της να θεωρείται αρκετά «καυτή». Η Μπόντο Γκλιμτ έπαιξε για πρώτη φορά μετά από καιρό στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, όπου και έφερε 0-0. Θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους, ο άσος της Λεχ Πόζναν στο 2,45 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Βασιλεία – Τραμπζονσπόρ 1 (2,35 @ Fonbet)

22:00 Λεχ Πόζναν – Μπόντο Γκλιμτ 1 (2,45 @ Fonbet)