αβραμιδησ προγνωστικα 230323

Απολύτως οριακές καταστάσεις , σε σχέση με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου της στήλης, στα χθεσινά παιχνίδια του Champions League, στις λεπτομέρειες μείναμε μακριά από την επιτυχία! Όπως ακριβώς το περιμέναμε, και το είχαμε γράψει, Λειψία και Σίτι σκόραραν αμφότερες στη “Ρεντ Μπουλ Αρένα”, έμειναν στο 1-1 και δεν “έβγαλαν” το over 2.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει, ακόμη διαμαρτύρονται οι Άγγλοι για πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα, δεν είδαμε ποτέ το επίμαχο ριπλέι! Όσο για το Ίντερ -Πόρτο στο “Σαν Σίρο”, πολύ σκληρό καρύδι η ομάδα του Κονσεϊσάο, δικαιώθηκε η επιλογή  μας στο Χ2 διπλή ευκαιρία με την εικόνα των “δράκων” όχι όμως και με το αποτέλεσμα! Κομβικό σημείο του παιχνιδιού η αποβολή Οτάβιο στο 78′, οι “νερατζούρι” εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και σκόραραν με το Λουκάκου στο 86′ για το τελικό 1-0!

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ναντ – Γιουβέντους Προγνωστικά

Γιουρόπα και Κόνφερενς παίρνουν απόψε τη σκυτάλη, συνολικά 16 παιχνίδια στα πλέι οφ των δύο διοργανώσεων, από γαλλικό έδαφος πιάνουμε το νήμα, στο “Μποζουάρ” η Ναντ περιμένει τη Γιουβέντους στη ρεβάνς του 1-1 στο Τορίνο, σέντρα στις 19:45! Σαφώς ανώτεροι οι “μπιανκονέρι” στο πρώτο παιχνίδι, πλήρωσαν την αστοχία τους, την ατυχία τους και την απροσεξία τους στη φαρμακερή αντεπίθεση των Γάλλων με την οποία ήρθε το γκολ της ισοφάρισης! Μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα, 2-0 την Σπέτσια, την Κυριακή, καταπληκτικό γκολ του Ντι Μαρία που δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό! Πολύ σημαντική η απουσία του Κιέζα, Μίλικ και Μιρέτι επίσης δεν μπορούν να βοηθήσουν, εδώ και καιρό εκτός ο Πογκμπά! Πλεόνασμα ποιότητας, εμπειρίας και παραστάσεων για την ομάδα του Αλέγκρι, ισχυρό το κίνητρο για διάκριση με τα όσα της έχουν συμβεί στη Σέριε Α, σα να…τρύπησε το ταβάνι της με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς η Ναντ! Ήττα 3-1 από τη Λανς γνώρισε για το Σαμπιονά η ομάδα του Κομπουαρέ, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο τεχνικός από τη Νέα Καληδονία αλλά δε μοιάζει να διαθέτει και τα αγωνιστικά εργαλεία για να καταφέρει σε δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι να σταματήσει έναν σαφώς ανώτερο αντίπαλο! Περιμένω το know how αλλά και η κλάση των φιλοξενούμενων να παίξουν το ρόλο τους για μια νίκη αλά ιταλικά, επιλέγω “διπλό” και under 4.5, στο 1.98 η απόδοση! 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Επόμενη στάση, “Ολντ Τράφορντ”, πριν από μία εβδομάδα μας…χάρισαν ένα απολαυστικό 2-2 στη Βαρκελώνη, απόψε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρσελόνα λύνουν οριστικά τις διαφορές τους, στις 22:00 το πρώτο σφύριγμα! Σαφώς ανώτεροι οι “κόκκινοι διάβολοι” στο “Καμπ Νόου”, μάλλον αδικούνται από το ισόπαλο αποτέλεσμα, δημιούργησαν πάρα πολλά προβλήματα στους Καταλανούς αλλά τους έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια! Σε δαιμονιώδη φόρμα ο Ράσφορντ δε σταματάει να σκοράρει, δύο ακόμη γκολ στο 3-0 επί της Λέστερ, και πάλι “κάστρο” μετά από αρκετά χρόνια η έδρα της Γιουνάιτεντ, 14 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 16 παιχνίδια! Έρικσεν και Μαρσιάλ οι μόνοι που σίγουρα θα απουσιάσουν, Ζάμπιτσερ και Μαρτίνες επιστρέφουν, οριακά οι Άντονι και Μαγκουάιρ! Πολύ σημαντικές απουσίες από την πλευρά της η “Μπάρτσα”, εκτός ο τραυματίας Πέδρι και ο τιμωρημένος Γκάβι, παραμένει στα “πιτς” ο Ντεμπελέ, τουλάχιστον ο Τσάβι θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Μπουσκέτς! Μεγάλος πρωταγωνιστής, και σκόρερ, στο 2-0 επί της Κάντιθ ο Φερράν Τόρρες, λογικά θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα παρέα με Λεβαντόφσκι και Ραφίνια στην τριάδα της επίθεσης! Δίνω ένα μικρό προβάδισμα νίκης στους γηπεδούχους, δεν είναι ικανό να με οδηγήσει στον “άσο”, και οι δύο έχουν τα ζητήματά τους στην ανασταλτική λειτουργία, ιδίως οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ να ακολουθήσουν τον αγγλικό ρυθμό πριν από μία εβδομάδα, επιλέγω το GG και over 2.5 όπως ακριβώς και στο πρώτο ματς, στο 2.00 η απόδοση!  

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ


Στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα βρίσκεις καθημερινά:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις