prognostika stoiximatos 22022023

Mε νέα προγνωστικά στοίχημα επιστρέφει σήμερα η στήλη του Bethome.gr! Σαφώς πιο φτωχό σε αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι, από το οποίο ξεχωρίζουν φυσικά τα παιχνίδια του Champions League. Η στήλη πάντως θα ασχοληθεί με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το Copa Libertadores, όπου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο, η Καραμπόμπο υποδέχεται την Ατλέτικο Μινέιρο.

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Καραμπόμπο – Ατλέτικο Μινέιρο Προγνωστικά

Αήττητη παραμένει στα δυο πρώτα παιχνίδια της στη σεζόν η Καραμπόμπο, ερχόμενη από το εντός 3-0 επί της Ζαμόρα, πριν από δέκα ημέρες. Σε ένα ανοιχτό ματς με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, η ίδια αποδείχθηκε αρκετά πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια. Εξασφάλισε το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, μετά και την τρίτη θέση που πήρε στο προηγούμεο πρωτάθλημα της χώρας της. Ωστόσο, παρότι φτάνει τις πέντε παρουσίες στην κορυφαία διοργάνωση της Λατινινής Αμερικής, ποτέ στο παρελθόν δεν κατάφερε να μπει στους ομίλους.

Από ένα αήττητο σερί οκτώ αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Ατλέτικο Μινέιρο, με επτά νίκες και μια ισοπαλία, μετά και το εντός 2-1 επί της Πατροσινένσε, για το πολιτειακό πρωτάθλημα Μινέιρο. Με διαφορά ανώτερη στον αγωνιστικό χώρο, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, με το τελικό αποτέλεσμα να την αδικεί. Τα τελευταία χρόνια δίνει σταθερά το παρόν στο Κόπα Λιμπερταδόρες, εξασφάλισε φέτος την παρουσία της έχοντας τερματίσει έβδομη στο τελευταίο πρωτάθλημα Βραζιλίας. Με σημαντικές απουσίες η αποστολή της, ξεχωρίζει του Χουλκ που ταλαιπωρείται από covid-19.

Σαφώς πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα η Ατλέτικο Μινέιρο, η οποία είναι με διαφορά ξεκάθαρο φαβορί για να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Πολύ δύσκολα θα τη δούμε να μην κερδίζει απόψε την Καραμπόμπο, η οποία δεν είναι ομάδα γι’ αυτό το επίπεδο. Επιλογή μας, το Διπλό και Over 1.5 σε απόδοση 1.80 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


Στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα βρίσκεις καθημερινά:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις