prognostika stoiximatos

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Ολοκληρώνεται σήμερα η 23η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, από εκεί προκύπτει η μία πρόταση της σημερινής ημέρας, ενώ η άλλη απ’ την Τσάμπιονσιπ. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

➡️ Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ➡️ COMBO

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ

Ξεκινάμε με το παιχνίδι ΟΦΗ – Άρης για τη Σούπερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το σπουδαίο εκτός έδρας 4-1 επί της Λαμίας, ένα αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από αρκετά καλή εμφάνιση. Σκόραρε τρεις φορές μέχρι τα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και ουσιαστικά “καθάρισε” την υπόθεση νίκη κόντρα σε μια ομάδα που είχε τρομερά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι. Ήταν η δεύτερη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (2-1-1), η τρίτη στις τελευταίες έξι (3-2-1), έχασε μόνο απ’ τον Ολυμπιακό σ’ αυτή τη σειρά αγώνων (2-1 εκτός έδρας).

Μετρά 23 πόντους και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή, σήμερα με νίκη θα ανέβει στους 26 και θα μειώσει στο -5 απ’ την εξάδα, θα μπει στη συζήτηση για διεκδίκηση μιας θέσης στα πλέι-οφ. Απ’ την άλλη, ο Άρης έρχεται από πέντε ήττες στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές, σειρά αγώνων που πήρε μόλις έξι πόντους και πλέον είναι έκτος. Βρίσκεται στο -4 απ’ τον πέμπτο Βόλο, οφείλει να βγάλει αντίδραση μετά από τέσσερις σερί ήττες σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Οι Κρητικοί έχουν σημαντικές απουσίες στην άμυνα (Διαμαντής και Πασαλίδης), ενώ απ’ τον Άρη θα λείψει ο Φαμπιάνο, ίσως ο κορυφαίος αμυντικός του φέτος. Δε βολεύει κανέναν η ισοπαλία, θεωρούμε ότι θα παίξουν με ρίσκο για να κερδίσουν, ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 2.09.

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ

Κλείνουμε με την Τσάμπιονσιπ και την αναμέτρηση Γουότφορντ – Γουέστ Μπρομ. Πρόκειται για παιχνίδι με φόντο την εξάδα, οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ απ’ τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις σερί ισοπαλίες, η τελευταία εκ των οποίων εκτός έδρας κόντρα στην Μπέρνλι, σε ματς που ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις.

Στον αντίποδα, η Γουέστ Μπρομ έρχεται απ’ το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Μπλάκμπερν, επίσης ισοφαρίστηκε στο 89’ και έχασε την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, νωρίτερα ηττήθηκε απ’ την Μπέρμιγχαμ εκτός έδρας (2-0). Θεωρούμε ότι το παιχνίδι έχει χαρακτηριστικά ντέρμπι, δύσκολα θα πάει ψηλά ο ρυθμός, επιλέγουμε Under 2.5 σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

➡️ Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – Promo Code ➡️ COMBO

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα βρίσκεις καθημερινά:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις