χατζηγεωργιου προγνωστικα 1602

Τον εξαιρετικό Ιταλό Γιάνικ Σίνερ αντιμετωπίζει απόψε στις 20:30 ώρα Ελλάδας ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο κεντρικό κορτ του ATP 500 Open του Ρότερνταμ, με στόχο την πρόκριση στους αυριανούς προημιτελικούς στα προγνωστικα τενις, εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο βετεράνος Ελβετός Σταν Βαβρίνκα, ο όποιος επικράτησε – παίζοντας τένις υψηλού επιπέδου – του Γάλλου Ρισάρ Γκασκέ με 2 – 0 σετ (6 – 3, 6 – 3).

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Τσιτσιπάς – Σίνερ Προγνωστικά

Αυτά τα τενιστικά …ντέρμπι μεταξύ δύο εκπροσώπων της νέας, ή και λιγότερο νέας γενιάς του Τουρ, βγάζουν συνήθως θέαμα και μεγάλης διάρκειας αγώνες, όπου στις έξι μέχρι στιγμής αναμετρήσεις ο Έλληνας και νούμερο 3 του ταμπλό προηγείται με 5 – 1 στις νίκες απέναντι στον εικοσιενάχρονο και νούμερο 14 Σίνερ, με τελευταία μεγάλη αναμέτρησή τους πριν από 25 μέρες στη Μελβούρνη, στο Open της Αυστραλίας, εκεί όπου ο Τσιτσιπάς επικράτησε μετά από ένα καταπληκτικό – και για τους δύο – παιχνίδι με εκατέρωθεν ανατροπές και συγκινήσεις, αφού άντεξε στην αντεπίθεση του Ιταλού για να επικρατήσει τελικά με 3 – 2 σετ (6 – 4, 6 – 4, 3 – 6, 4 – 6, 6 – 3)!          

Τρεις από τις αναμετρήσεις τους έχουν διεξαχθεί στο ATP masters 1000 της Ρώμης στο χώμα, όπου ο Τσιτσιπάς έχει πετύχει δύο νίκες και μία ο Σίνερ, ενώ τόσο στο χώμα της Βαρκελώνης όσο και στο open της Αυστραλίας, δύο φορές, ο Τσιτσιπάς ήταν κυρίαρχος, άλλοτε ευκολότερα και άλλοτε δυσκολότερα.

Μέσα στο 2023 ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις έχει κάνει μία καταπληκτική πορεία έχοντας 13 νίκες και μία ήττα, αυτή στον τελικό του Αυστραλιανού Open απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, έχοντας 10 – 1 σε σκληρές επιφάνειες και 3 – 0 σε σκληρές επιφάνειες σε κλειστό γήπεδο.

Στον πρώτο γύρο του Ρότερνταμ ο Τσιτσιπάς ζορίστηκε στο πρώτο σετ και απλοποίησε τα πράγματα στο δεύτερο απέναντι στον Φινλανδό Ρουουσουβουόρι με 7 – 5 και 6 – 1.

Από την πλευρά του, ο Σίνερ έχει εννέα νίκες και δύο ήττες φέτος, με 5 – 2 σε σκληρές επιφάνειες και 4 – 0 σε σκληρές επιφάνειες σε κλειστό γήπεδο, έχοντας νικήσει – και πάντως όχι χωρίς δυσκολία – τον Μπόνζι με 6 – 2, 3 – 6, 6 – 1 στον πρώτο γύρο του Ρότερνταμ, ενώ ξεκίνησε τη σεζόν με κατάκτηση του τίτλου στην Μονπελιέ με επικράτηση επί του Μαξίμ Κρέσι με 2 – 0 σετ. 

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής:

🎁 Σούπερ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 🎁

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού &
απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε υπεύθυνα


Στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα βρίσκεις καθημερινά:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις