prognostika stoiximatos

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Μπαίνουμε ξανά σε mood ευρωπαϊκών αγώνων, σήμερα το πρόγραμμα ανοίγει με σπουδαία ματς, ξεχωρίζει ασφαλώς το ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

✅ 100 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ▶️ GOLD-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Ξεκινάμε με το σπουδαίο παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι δεν πατούν καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα, έρχονται από δύο σερί ήττες που τους «πλήγωσαν» σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Αρχικά, έχασαν 2-1 εκτός έδρας απ’ τη Μαρσέιγ για το Κύπελλο, σε ματς που δεν έκαναν καλή εμφάνιση, ενώ η εικόνα τους ήταν ακόμη χειρότερη στο εκτός έδρας ντέρμπι πρωταθλήματος του Σαββάτου κόντρα στη Μονακό. Παρατάχθηκαν χωρίς τους Βεράτι, Μέσι και Εμπαπέ, ηττήθηκαν 3-1, ανασταλτικά είχαν τρομερά προβλήματα και θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί περισσότερα γκολ.

Υποδέχονται τη φορμαρισμένη Μπάγερν, που έρχεται από τρεις σερί πειστικές νίκες με Μάιντς (4-0 εκτός έδρας, Κύπελλο), Βόλφσμπουργκ (4-2 εκτός) και Μπόχουμ (3-0 εντός). Το θετικό για τον κόουτς Γκαλτιέ είναι ότι σήμερα μάλλον θα έχει στη διάθεση του τους Μέσι, Εμπαπέ και Βεράτι, αν και δεν είναι βέβαιο ότι ο Γάλλος άσσος θα ξεκινήσει το ματς.

Η ιστορία δείχνει ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια εντός έδρας, η Παρί των τελευταίων ετών ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, συνήθως τα κερδίζει και μετά τα κάνει «θάλασσα» στις εκτός έδρας ρεβάνς. Δε γνωρίζουμε αν αυτό θα είναι το σενάριο και φέτος, αλλά σήμερα της δίνουμε τον πρώτο λόγο. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.82.

Συνεχίζουμε με το ματς Μίλαν – Τότεναμ. Οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν την Παρασκευή κόντρα στην Τορίνο (1-0 εντός), αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπεισαν με την απόδοση τους. Είχαν προηγηθεί διαδοχικές με πολλά γκολ στην «πλάτη», ήταν φανερό ότι είχαν και θέμα αυτοπεποίθησης. Σήμερα υποδέχονται την ασταθή Τότεναμ, που είναι παντελώς ανάξια εμπιστοσύνης. Έρχεται από εκτός έδρας διασυρμό 4-1 απ’ τη Λέστερ, σε ματς που προηγήθηκε, αλλά στην πορεία έκανε φρικτά λάθη.

Ο Κόντε επεσήμανε ότι οι παίκτες του «λυγίζουν» απ’ την πίεση, σήμερα υποχρεώνεται να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τους Χόιμπεργκ (τιμωρημένος) και Μπετανκούρ (τραυματίας, χάνει το υπόλοιπο της σεζόν). Θεωρούμε ότι η Μίλαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τα καταφέρει σήμερα, παίζει ρόλο η έδρα, ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 2.64.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

22.00 Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν 1 (2.82 @ betshop)

22.00 Μίλαν – Τότεναμ 1 (2.64 @ betshop)

✅ 100 Δώρα* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ▶️ GOLD-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


Στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα βρίσκεις καθημερινά:

Δυνατό Σημείο Στοίχημα
📊 Over Under Προγνωστικά
🥅 Goal Goal Προγνωστικά
✍️ Παρολί Στοίχημα
Χινάρια Στοίχημα
💣 Μπόμπες Στοίχημα
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τέννις