Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεν πήγε καλά ούτε η προηγούμενη Τρίτη και οι επιλογές μου από το παιχνίδι στην Σκωτία, αν και πλησιάσαμε αρκετά  κοντά στην επιτυχία. Αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Και σήμερα, θα ασχοληθώ με αναμετρήσεις από τη Λιγκ 2 της Αγγλίας, αλλά και από την Λιγκ 2 της Σκωτίας.

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Ροτσντέιλ – Νορθάμπτον Προγνωστικά

Η Νορθάμπτον δεν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας την Γουόλσολ, μένοντας στο 0-0. Αλλά είναι αρκετά αποτελεσματική εκτός έδρας, αφού μόνο η πρωτοπόρος Λέιτον Οριεντ έχει περισσότερες νίκες από αυτήν μακριά από το γήπεδό της στο πρωτάθλημα! Και από την άλλη μεριά έχουμε μία Ρότσντεϊλ που έχει τέσσερις σερί ήττες γενικώς, πέντε στα έξι τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της, ενώ είναι, βάσει αριθμών, με τις λιγότερες νίκες και τις περισσότερες ήττες, η χειρότερη ομάδα εντός έδρας της κατηγορίας! Στην τελική, πρόκειται και για την ουραγό του βαθμολογικού πίνακα. Αν παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους οι δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι έχουν πλεονέκτημα, το διπλό της Νορθάμπτον στο 2,05 στην Fonbet.

Γουόλσολ – Λέιτον Οριεντ Προγνωστικά

Η Λέιτον Οριεντ είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα και είναι και η πρωτοπόρος της κατηγορίας, έχοντας κερδίσει τους δύο πιο πρόσφατους αγώνες της. Όμως έχει παιχνίδια περισσότερα από την δεύτερη Στίβενεϊτζ, η οποία αν τα κερδίσει θα την προσπεράσει! Η Γουόλσολ δεν είναι στα καλύτερα της, χωρίς νίκη εδώ και τέσσερις αγώνες, με δύο ήττες στα τρία τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της. Με αυτά τα δεδομένα, αλλά κυρίως σε τιμή αουτσάιντερ, αξίζει το ποντάρισμα στο διπλό της Λέιτον Οριεντ στο 2,85 στην Fonbet.

🎁 Σούπερ Προσφορά* καλωσορίσματος! ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Νταμπάρτον – Αννάν Προγνωστικά

Η Νταμπάρτον είναι η πρωτοπόρος της Λιγκ 2 της Σκοτίας από την αρχή της σεζόν, άλλωστε πρόκειται για μία ομάδα που υποβιβάστηκε φέτος από την Λιγκ 1. Και στο γήπεδό της παραμένει αήττητη στον θεσμό, με εφτά νίκες σε εννιά αγώνες, οι έξι χωρίς να δεχθεί καν γκολ. Μία εξ αυτών ήταν απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο, με 4-0 μάλιστα, την οποία κέρδισε και εκτός έδρας φέτος, με 0-1. Βέβαια η Αννάν είναι σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο, έχει καιρό να χάσει εκτός, αλλά γι’ αυτό τον λόγο προσφέρεται σε τόσο καλή τιμή η απόδοση της πιθανής νίκης των γηπεδούχων. Και αξίζει να παιχθεί ο άσος της Νταμπάρτον στο 2,20 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Ροτσντέιλ – Νορθάμπτον 2 (2,05 @ Fonbet)

17:00 Γουόλσολ – Λέιτον Οριεντ 2 (2,85 @ Fonbet)

17:00 Νταμπάρτον – Αννάν 1 (2,20 @ Fonbet)

🎁 Νέα προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για στοίχημα! Κωδικός ▶️ SPORTS-FREE-10

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις