prognostika stoiximatos 27012023

Mε νέα προγνωστικά στοίχημα επιστρέφει σήμερα η στήλη του Bethome.gr! Αρκετές οι αναμετρήσεις στο σημερινό κουπόνι, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση που ολοκληρώνει τη δεύτερη στροφή στο Κλαουσούρα του Μεξικού.

🎁 Με τον κωδικό «FS50» ή «FB15» κερδίζεις ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* στη Stoiximan 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πουέμπλα – Μοντερέι Προγνωστικά

Αήττητη παρέμεινε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο Κλαουσούρα η Πουέμπλα, καθώς μετά το εντός 3-0 επί της Κερέταρο, έμεινε στο 2-2 με την Κλαμπ Αμέρικα, εκτός. Μπορεί να είχε λιγότερες τελικές από τους γηπεδούχους και να βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο είχε τα ψυχικά αποθέματα για να ισοφαρίσει ισάριθμες και να πάρει κάτι από μια δύσκολη έδρα. Πανηγύρισε μόλις τρεις νίκες στα έντεκα πιο πρόσφατα εντός της (3-6-2).

Από δυο σερί νίκες προέρχεται από την πλευρά της η Μοντερέι, κόντρα σε Κρουζ Αζούλ (2-3 εκτός) και Ατλέτικο Σαν Λουίς (3-1 εντός). Μπορεί να μην έπιασε το μέγιστο της απόδοσης της και να ήταν αρκετά άστοχη στις προσπάθειες της, ωστόσο είχε σε μεγάλα κέφια τον Φούνες Μόρι, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του. Δείχνει ότι βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματά της, μετά και την ήττα που υπέστη στην πρεμιέρα από τη Γουαδαλαχάρα (0-1 εντός). Ηττήθηκε μια φορά στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της (3-1-1).

Προσπαθεί να βρει τα πατήματα της η Πουέμπλα, η οποία ποντάρει στην έδρα της για να αποσπάσει κάτι θετικό στο αποψινό πολύ δύσκολο παιχνίδι. Υψηλές βλέψεις σε αυτό το Κλαουσούρα η Μοντερέι, έρχεται από δυο σερί νίκες, στις οποίες θέλει να δώσει συνέχεια. Έχει τον πρώτο λόγο οι φιλοξενούμενοι, όμως έχει αμυντικά θεματάκια. Επιλογή μας, ο Goal/Goal και Over 2.5 σε απόδοση 2.20 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

03:05 Πουέμπλα – Μοντερέι: Goal/Goal και Over 2.5 (2.20 @bwin)

🎁 Με τον κωδικό «FS50» ή «FB15» κερδίζεις ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* στη Stoiximan 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις