gkaziantep-koniaspor

Πετύχαμε διάνα στην χθεσινή στήλη, 2/2 επιλογές και +60.25 μονάδες ο απολογισμό της Τετάρτης. Επιβεβαιώθηκε σχετικά εύκολα, όπως το αναλύσαμε, το 1Χ & Under 2.5 στο ντέρμπι της Τούμπας, επιβεβαιώθηκε έστω και μονόμπαντα το Over 2.5 στο μιλανέζικο ντέρμπι για το Σούπερ Καπ. Με ενισχυμένο ταμείο λοιπόν πάμε να αναλύσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματοςΣε δύο επιλογές από το Κύπελλο Τουρκίας καταλήξαμε, για το οποίο σήμερα ολοκληρώνεται η φάση των “16” με δύο νοκ άουτ αναμετρήσεις.

🎁 Με τον κωδικό «FS50» ή «FB15» κερδίζεις ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* στη Stoiximan 🎁

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γκαζιαντέπ – Κόνιασπορ

Μαχητική η Γκαζιαντέπ στο κυριακάτικο ματς με την Φενέρμπαχτσε (1-2), πληγώθηκε στο τέλος και κυρίως λόγω της αποβολής της. Συνεχίζει να έχει ένταση στο παιχνίδι της παρά το αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα (0-4-4) και παρά τα οικονομικά προβλήματα. Ο κόουτς Μπουλούτ δήλωσε στην τελευταία συνέντευξη τύπου ότι ο ίδιος είναι απλήρωτος 1.5 χρόνο! Το σύνολο όμως παραμένει συσπειρωμένο και σκοράρει με μεγάλη συνέπεια, το έχει καταφέρει και στα 9 τελευταία παιχνίδια!

Κεραυνός εν αιθρία στο Ικόνιο, η σαββατιάτικη πικρή ήττα στο τέλος από την Μπεσίκτας (1-2) έφερε την απομάκρυνση του κόουτς Παλούτ μετά από δύο χρόνια. Απρόσμενη εξέλιξη για έναν προπονητή που οδήγησε πέρσι την ομάδα μια ανάσα μακριά από τα προκριματικά του Champions League. Διάδοχος ο Στανόγεβιτς που τις δύο προηγούμενες σεζόν ήταν στην Παρτιζάν, ενώ στο βιογραφικό του έχει και το πολύ σύντομο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017. Ο Σέρβος κόουτς καλείται να διορθώσει προτίστως την αμυντική λειτουργία, η οποία είναι κάκιστη μετά τη διακοπή, σε 5 παιχνίδια η Κόνιασπορ δέχθηκε 11 γκολ! Το θέμα είναι ότι τα στόπερ του βρίσκονται σε πολύ άσχημη κατάσταση, είναι αργοί στα πόδια και στην σκέψη και κάνουν πολλά λάθη.

Η Γκαζιαντέπ βγάζει ενέργεια στα εντός έδρας παιχνίδια της, βρίσκει σταθερά τα αντίπαλα δίχτυα παρά το αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα, παίζει γρήγορα στην αντεπίθεση. Η Κόνιασπορ από την άλλη έχει θεμελιώδη προβλήματα στο κέντρο της άμυνας και ο νέος κόουτς δεν προλαβαίνει να αλλάξει πολλά. Προβλέπουμε γρήγορο εώς άναρχο παιχνίδι, επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Φενέρμπαχτσε – Ρίζεσπορ

Η Φενέρμπαχτσε έβγαλε αντίδραση στο Γκαζιαντέπ, κυρίως με την εμφάνισή της μετά την ισοφάριση της Γκαζιαντέπ. Πίεσε έντονα, ακόμη περισσότερο με παίκτη παραπάνω, έβγαλε ποιοτικές συνεργασίες κι αρκετές ευκαιρίες πριν το γκολ για το 1-2. Σήμερα ο κόουτς Ζεσούς αναμένεται να κάνει εκτεταμένο rotation και αν μεσοεπιθετικά υπάρχουν πολλές ποιοτικές επιλογές δεν συμβαίνει το ίδιο στα μετόπισθεν. Για του λόγου το αληθές την Κυριακή έπαιξε βασικός ο νεοφερμένος Ακαϊντίν, παρότι δεν είχε ούτε μία εβδομάδα στην ομάδα. Δεν θα έχει την ίδια ανασταλτική ασφάλεια με τις αλλαγές, όχι ότι είναι ιδιαίτερα συμπαγής και με τους βασικούς. Επιπλέον, η αναμενόμενη αλλαγή τερματοφύλακα ρίχνει αισθητά το επίπεδο στην θέση με τον Μπαγιντίρ, που είναι στόχος μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, εκτός.

Μπορεί να εκμεταλλευτεί τα παραπάνω η Ρίζεσπορ για να βρει τουλάχιστον ένα γκολ στο “Σαράτσογλου”. Από τις μεγάλες δυνάμεις της Β’ κατηγορίας, ξόδεψε αρκετά τις τελευταίες ημέρες, έκανε σημαντικές μεταγραφές με στόχο την άμεση επάνοδο στα “σαλόνια” της Τουρκίας. Παράλληλα, στην προηγούμενη φάση του θεσμού πέτυχε σούπερ πρόκριση στα Άδανα με την, 4η της Super Lig, Ντεμιρσπόρ σκοράροντας 4 φορές (με παράταση). Αξιόλογο το Goal/Goal σε απόδοση διπλασιασμού.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:30 | Γκαζιαντέπ – Κόνιασπορ  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.90)

19:30 | Φενέρμπαχτσε – Ρίζεσπορ  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.00)

✅ Το Κυνήγι του Θησαυρού* 🎁 ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις