prognostika stoiximatos 11012022

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr μετά και την περασμένη Κυριακή, όταν και πέρασε η επιλογή του Goal/Goal (1.88) στην αναμέτρηση Σαλερνιτάνα – Τορίνο (1-1)! Αρκετή η δράση για σήμερα Τετάρτη (11/01) στο κουπόνι στοιχήματος κυρίως από αναμετρήσεις κυπέλλων, εμείς θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από την Κύπρο. Πάμε να δούμε όμως τι έχουμε ξεχωρίσει για τα προγνωστικά στοίχημα.

Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ Λάρνακας Προγνωστικά

Επιστροφή στις επιτυχίες για τη Νέα Σαλαμίνα, επικρατώντας με 2-0 της Ένωσης Παραλιμνίου για το πρωτάθλημα. Αρκετά ισορροπημένο ματς και χωρίς ευκαιρίες για αρκετά μεγάλο διάστημα. Στο φινάλε τα σπουδαία για τους γηπεδούχους, που σκόραραν δις και πήραν το θετικό αποτέλεσμα. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από ΑΕΚ Λάρνακας (0-2 εντός) και Απόλλων Λεμεσού (2-0 εκτός), μοιράζεται την έβδομη θέση με την ΑΕ Λεμεσού, ούσα παράλληλα στο -4 από την εξάδα και τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Ηττήθηκε στα τέσσερα από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της (2-0-4).

Αήττητο σερί δώδεκα αναμετρήσεων για την ΑΕΚ Λάρνακας, με εννέα νίκες και τρεις ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις, μετά και το εκτός 0-0 με την Ανόρθωση, για το πρωτάθλημα. Αποτέλεσμα που την αδικεί, καθώς ήταν ανώτερη και είχε τις ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο πορτέριο, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι. Έφτασε τους 41 βαθμούς και εκμεταλλευόμενη τις απώλειες των ΑΠΟΕΛ και Πάφου, έμεινε μόνη πρώτη στην κατάταξη. Έμεινε αλώβητη στις έξι πιο πρόσφατες εξόδους της (4-2-0).

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στις δυο ομάδες. Η ΑΕΚ Λάρνακας διαθέτει ένα πολύ πιο ποιοτικό υλικό στις τάξεις της, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, παρότι έρχεται από απώλεια, δικαίως δίνεται ως φαβορί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα. Επιλογή μας, το Διπλό και Under 3.5 σε απόδοση 2.35 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

13:30 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ Λάρνακας: Διπλό και Under 3.5 (2.35)