prognostika stoiximatos 08012022

Επιστροφή για τη στήλη του Bethome.gr! Αρκετή η δράση για σήμερα Κυριακή (08/01) στο κουπόνι στοιχήματος, εμείς θα ασχοληθούμε με την Α’ Ιταλίας, όπου διεξάγονται σήμερα πέντε παιχνίδια για την 17η αγωνιστική. Πάμε να δούμε όμως τι έχουμε ξεχωρίσει για τα προγνωστικά στοίχημα.

🎅🏻 ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ Εορταστική Προσφορά*

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σαλερνιτάνα – Τορίνο Προγνωστικά

Συνέχεια στο αρνητικό σερί της έδωσε η Σαλερνιτάνα, μετά και την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 από τη Μίλαν, μεσοβδόμαδα. Σε ένα παιχνίδι που είχε περισσότερο παθητικό ρόλο, βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ μετά από λάθος του πορτιέρο Οτσόα, λίγο αργότερα δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, ενώ στάθηκε τυχερή στην πορεία για να μη ξεφύγει περισσότερο το σκορ. Μείωσε απλά προς το φινάλε, για το τελικό αποτέλεσμα. Τρίτη διαδοχική της ήττα, μετά και από εκείνες κόντρα σε Φιορεντίνα (2-1 εκτός) και Μόντσα (3-0 εκτός), διατηρείται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι ομάδα έδρας, με δυο ήττες σε επτά αντίστοιχα ματς (3-2-2).

Αήττητη παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος η Τορίνο, μετά και το μεσοβδόμαδο 1-1 με τη Βερόνα, μπροστά στο κοινό της. “Έπαιξε με τη φωτιά” και αυτό της στέρησε το θετικό αποτέλεσμα, καθώς βρέθηκε πίσω στο φινάλε του ημιχρόνου, για να ισοφαρίσει λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Έχασε σπουδαία ευκαιρία στο φινάλε για να “κλέψει” τους τρεις βαθμούς. Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και εκείνη κόντρα στη Ρόμα (1-1 εκτός), διατηρείται στα μέσα της κατάταξης. Δεν ικανοποιεί στις τελευταίες εξόδους της, έχοντας ηττηθεί στις τέσσερις από τις έξι πιο πρόσφατες (1-1-4).

Προσπαθεί να σηκώσει κεφάλι η Σαλερνιτάνα, μετά και τα τελευταία της αρνητικά αποτελέσματα, ποντάρει στην έδρα της για να αποσπάσει κάτι το θετικό σήμερα, κόντρα σε μια Τορίνο που παρότι έδειξε θετικό πρόσωπο με τη Βερόνα, πέταξε βαθμούς και ψάχνει αντίδραση. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.88 από τη bwin gr.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

🎅🏻 ΝΕΑ ΔΙΠΛΗ Εορταστική Προσφορά*

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210
9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις