χατζηγεωργιου-προγνωστικα-010123

Πρώτα απ’ όλα, καλή χρονιά με υγεία και πολλές ευχές προς όλες και όλους!

Η διεθνής διοργάνωση τένις μεικτών εθνικών ομάδων συνεχίζεται στο Περθ της Αυστραλίας, στην RAC Arena, με την δεύτερη κατά σειρά αντίπαλο της εθνικής μας ομάδας για τον όμιλό της, με ευχάριστα νέα από την Δυτική Αυστραλία στα προγνωστικα τενις.

🎅🏻 ΧΡΥΣΑ* Δώρα ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* ➡️ GOLD-100

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας

Τσιτσιπάς – Γκοφέν Προγνωστικά

Βλέπετε, μετά την πειστική εμφάνιση των διεθνών μας απέναντι στην Βουλγαρία και το τελικό 4 – 1 της πρώτης αναμέτρησης για το κύπελλο, ήρθε η ήττα του, από αύριο αντιπάλου μας, Βελγίου, με 3 – 2 από την Βουλγαρία και, τώρα, η Ελληνική ομάδα θα μπορούσε, θεωρητικά, να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο ακόμα και με ήττα, αρκεί να κερδίσει δύο από τους αγώνες που θα διεξαχθούν. 

Αύριο, λοιπόν, Δευτέρα 2, Ιανουαρίου 2023, ο Έλληνας τενίστας και νούμερο 4 στον κόσμο, Στέφανος Τσιτσιπάς, αντιμετωπίζει, το νωρίτερο στις 07:15 τον κορυφαίο Βέλγο Νταβίντ Γκοφέν και νούμερο 53 του ATP Tour, στην αναμέτρηση “κλειδί” για την πορεία της εθνικής ομάδας στην δεύτερή της συνάντηση στο United Cup.

Αυτή θα είναι η έβδομη αναμέτρηση μεταξύ των δύο τενιστών που έχουν “βγάλει” πολύ ωραίους και αμφίρροπους αγώνες ως τώρα, αν και όχι τόσο πρόσφατα, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει κερδίσει τις τέσσερις και τον Βέλγο τις δύο από αυτές, στους αγώνες που έγιναν τρεις διαδοχικές χρονιές, το 2017, το 2018 και το 2019, ανάμεσα στους δύο τενίστες.

Είναι χαρακτηριστικό πως από αυτές τις έξι συναντήσεις, οι δύο ολοκληρώθηκαν σε τρία δραματικά σετ, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις, στα δύο, αλλά πολύ κλειστά και αμφίρροπα σετ. Η τελευταία αναμέτρηση των δύο τενιστών έγινε στο Εστορίλ της Πορτογαλίας το 2019 στο χώμα, όταν ο Έλληνας τενίστας επικράτησε με 2 – 1 σετ (3 – 6, 6 – 4, 6 – 4), ενώ σε σκληρές επιφάνειες το σκορ είναι 1 – 1 και σε σκληρές επιφάνειες σε κλειστό γήπεδο είναι 2 – 0 για τον Τσιτσιπά.

Τη χρονιά που μόλις χθες τελείωσε, ο Τσιτσιπάς είχε 59 νίκες και 24 ήττες, με 16 – 8 σε σκληρές επιφάνειες και 18 – 9 σε σκληρές επιφάνειες, σε σκληρό γήπεδο, ενώ ο Γκοφέν τελείωσε τη σεζόν με 30 – 28, με 7 νίκες και 13 ήττες σε σκληρή επιφάνεια και 5 – 8 σε σκληρή επιφάνεια σε κλειστό γήπεδο. Είναι γνωστό ότι η αγαπημένη επιφάνεια του Βέλγου είναι το χώμα.

Θα είναι ο δεύτερος ατομικός αγώνας του Τσιτσιπά για το 2023 και το United Cup, μια που κέρδισε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ πολύ δύσκολα με ανατροπή, με 2 – 1 σετ στο πρώτο του παιχνίδι, με 4 – 6, 6 – 2, 7 – 6. 

Από την πλευρά του Γκοφέν, το δικό του ξεκίνημα ήταν με ήττα από τον Βούλγαρο με 2 – 0 σετ (6 – 4, 7 – 5).

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής:

🎁 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ προσφορά*! Για λίγες μέρες! ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις