Προγνωστικά Τουρκίας: Τρείς αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα για το πρωτάθλημα Τουρκίας, με τη Γαλατασαράι να υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ.

Αλάνιασπορ – Μπούρσασπορ, (22/10, 16:00): Το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Φενέρ απέσπασε η Αλάνιασπορ. Καλή εμφάνιση μετά από αρκετές αγωνιστικές, παρέμεινε ωστόσο για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη (δυο ήττες, μια ισοπαλία). Βαθμούς με την Οσμάνλισπορ μοιράστηκε η Μπούρσασπορ στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής. Μετράει μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, στο -4 η διαφορά της από την κορυφή.

Προγνωστικό: 2 (2,90 @ Stoiximan)

Γαλατασαράι – Τραμπζονσπόρ, (22/10, 19:00): Σπουδαία νίκη επί της Γκεντσλέρ σημείωσε η Γαλατασαράι που επικράτησε με 0-1 της αντιπάλου της. Αήττητη στο πρωτάθλημα με πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες, ισοβαθμεί στην κορυφή με Μπασακσεχίρ και Μπεσίκτας. Σε ρηχά νερά κινήθηκε ξανά η Τραμπζονσπόρ που αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ακίσασπορ. Μετράει μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, n/g και τα επτά παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Over 2,5 (1,60 @ Goalbet)

Ακίσασπορ – Αντάνασπορ,  (22/10, 19:00): Σε ρηχά νερά κινήθηκε ξανά η Ακίσασπορ που αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Τραμπζονσπόρ. Τρίτη σερί ισοπαλία, δεν έχει σκοράρει σε κανένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της. Σε κακό μομέντουμ και η Αντάνασπορ ηττήθηκε με 1-2 από την Καρντεμίρ, γνωρίζοντας τη δεύτερη σερί της ήττα. Μετράει φέτος μόλις μια νίκη, δέχθηκε γκολ στα έξι από τα επτά παιχνίδια της.

Προγνωστικό: Under 2,5 (1,70 @ Betshop)