χριστοφορακης προγνωστικα 311222

Όταν πληρώνεσαι στα προγνωστικα σε απόδοση που σχεδόν τετραπλασιάζει το ποντάρισμά σου και μάλιστα σε μονό ποντάρισμα, τότε μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί μια προσπάθεια.

Η Μπρέντφορντ ήταν ικανή να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση της Γουέστ Χαμ και το έκανε. Πέτυχε δύο γκολ νωρίς στο ματς, κράτησε το μηδέν μετά από καιρό εκτός έδρας και πήρε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς ρίχνοντας ακόμη πιο βαθιά στην γκρίνια την ομάδα του Μόγιες. Πάμε όμως στο σήμερα.

🎁 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ προσφορά*! Για λίγες μέρες! ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Νιουκάστλ – Λιντς Προγνωστικά

Ναι τα λεφτά δεν φέρνουν την άνοιξη αλλά φέρνουν επιλογές και αν αυτές είναι σωστές και καλές, τότε έρχεται και η άνοιξη.  Κάτι τέτοιο ζει η Νιουκάστλ, η οποία υπό τις οδηγίες του Έντι Χάου και την διοικητική καθοδήγηση πανίσχυρων οικονομικά ανθρώπων, επιθυμεί να αλλάξει στάτους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το αν θα τα καταφέρει θα φανεί στο φινάλε της σεζόν. Για την ώρα, έχει προκαλέσει αρκετή ανησυχία στο TOP-6, το οποίο πιθανότατα θα το σπάσει εκτός και αν πέσει σε λήθαργο τους επόμενους μήνες. Ακόμη και αν το κάνει ελπίζω να μην το κάνει από το ματς με την Λιντς εντός έδρας. Ποντάρω στον άσο από ημίχρονο αφού η νίκη επί της Λέστερ ήρθε κυρίως από το πολύ δυναμικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι δεν με πείθουν και νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα κινδυνέψουν πολύ περισσότερο απ΄όσο κινδυνεύουν αυτή την στιγμή. Η Νιουκάστλ ορίζει την αναμέτρηση και είναι στο χέρι της η επικράτηση από το πρώτο κιόλας μέρος.

Φούλαμ – Σαουθάμπτον Προγνωστικά

Η εποχή Χάζενχιτλ αποτελεί παρελθόν στην Σαουθάμπτον όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα θα βρει και αμέσως τα πατήματα της. Το ρόστερ νοσεί στους “Άγιους” και η ενίσχυση τον Ιανουάριο είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Ωστόσο και πάλι δεν πιστεύω να γίνουν θαύματα.

Αντίθετα ένα μικρό θαύμα γίνεται στην Φούλαμ. Την παρακολουθώ με έκπληξη ομολογώ και κυρίως για το ποδόσφαιρο που δεν φοβάται να παίξει. Οι Λονδρέζοι στο γήπεδό τους εμφανίζονται αρκετά παραγωγικοί και αν καταφέρουν να σκοράρουν δύο φορές στην αναμέτρηση τότε πολύ δύσκολα θα μείνουν μακριά από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Με δύο επιλογές θα κλείσω λοιπόν την πόρτα στο 2022, μια χρονιά που μου έδωσε πολλές χαρές αλλά και λύπες. Όπως ακριβώς συμβαίνει δηλαδή και στο στοίχημα. Ποντάρετε με μέτρο και μην ξεχνάτε, ότι μακροπρόθεσμα, θα βγείτε κερδισμένοι, έστω και οριακά!

Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ προσφορά*! Για λίγες μέρες! ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ
ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις