αβραμιδης-προγνωστικα-2212

H μέρα της επιστροφής μας στη Σούπερλιγκ ήταν μια καλή μέρα, δικαιώθηκε αρχικά η επιλογή μας για 2-3 γκολ στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Άρη, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, ισοφάρισαν και πίεσαν, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για την ανατροπή οι Θεσσαλονικείς, το τελικό 1-1 “κούμπωσε” απολύτως με τα “θέλω” της στήλης! Όσο για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία στην “ΟΠΑΠ Αρένα”, με το σκορ στο 1-0 μέχρι και το 88′ έμοιαζε πολύ δύσκολο να μη…χαθεί το over 3.00 ασιατικό στο οποίο είχαμε καταλήξει, τα δύο γκολ της “Ένωσης” στα τελευταία λεπτά για το τελικό 3-0 μας έδωσαν, έως και ανέλπιστα, πίσω το ποντάρισμά μας στα προγνωστικα στοιχηματος!

➡️ Δώρο* Έκπληξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Με τη…δοκιμασία του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό που άλλαξε ιδιοκτήτη και μπαίνει με άλλον, πολύ πιο φρέσκο, αέρα σε αυτό το δεύτερο κομμάτι της σεζόν θα ασχοληθούμε, αποκλειστικά, σήμερα! Εκ διαμέτρου αντίθετη με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα η κατάσταση σε ότι αφορά το καθαρά, σε σχέση με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, αγωνιστικό κομμάτι, μαζεύονται πολλά τα προβλήματα για το Γιάννη Αναστασίου! Ο σοβαρός τραυματισμός του Μπακάκη, χάνει όλη τη σεζόν με ρήξη χιαστού, και η τιμωρία του Αποστολάκη αφήνουν την ομάδα χωρίς δεξί μπακ, η αποχώρηση του Κορνέλιους αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στο κέντρο της άμυνας, Ντουάρτε, Μόρσεϊ, Βαρόνε και Χατζηθεοδωρίδης επίσης δεν μπορούν να βοηθήσουν!

Οι απουσίες που εντοπίζονται κυρίως, τουλάχιστον οι πιο σημαντικές, σε ποδοσφαιριστές με ανασταλτικά, κατά βάση, καθήκοντα, απομακρύνουν το σενάριο της άκρως, όπως είχε συμβεί στα παιχνίδια και με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, συντηρητικής προσέγγισης!  Στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, άλλωστε, οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα να γίνουν απειλητικοί, δεν εμπνέει και τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν ο ΠΑΟΚ και ο πιο…τολμηρός δρόμος δείχνει κατάλληλος και, γιατί όχι, πιθανός! Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί που είχαν χτίσει προ της διακοπής, κόντρα στην Καλαμάτα για το Κύπελλο φάνηκαν για μια ακόμη φορά τα ζητήματα στην…ανάσχεση του αντιπάλου, κινδύνευσε ο ¨δικέφαλος”, χρειάστηκε να επέμβει αρκετές φορές ο Κοτάρσκι που μεταξύ άλλων είχε και την επέμβαση της χρονιάς σε προσπάθεια του Μπακαγιόκο εξ επαφής!

Κούρτιτς, Σοάρες, Λύρατζης και Τσαούσης οι απουσίες για την ομάδα του Λουτσέσκου που έχει με το μέρος της και την, συντριπτική, παράδοση, μόνο νίκες σε δεκαέξι διαδοχικά παιχνίδια κόντρα στον Παναιτωλικό ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, από το 2016 τρέχει το σερί! Περιμένω τον ΠΑΟΚ επιθετικό και απαιτητικό από το πρώτο λεπτό, δεν είναι ομάδα που θα κάνει διαχείριση, ο φετινός του χαρακτήρας τον θέλει πολύ…ευθύ και άμεσο στο παιχνίδι του, σίγουρα θα πάρει το ρίσκο να ανεβάσει τις γραμμές του, οι γηπεδούχοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τους χώρους στο ανοιχτό γήπεδο! Με βάση την προσέγγιση, τα χαρακτηριστικά αλλά και τη νοοτροπία των δύο ομάδων περιμένω ματς με αρκετά γεγονότα άρα και γκολ, βρίσκω πολύ μεγάλη αξία στο over 2.5, στο 2.25 η απόδοση! 

Προγνωστικά Στοιχήματος

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal  Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες 
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις