χατζηγεωργιου-προγνωστικα-211222

Τα σπουδαία απόψε, στις 19:30 στο κλειστό των Άνω Λιοσίων για την ΑΕΚ, όπου η ομάδα του Ηλία Καντζούρη υποδέχεται την Τουρκική Καρσίγιακα με απόλυτο στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση των play in του Basketball Champions League, από τον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης.

Αυτή τη στιγμή, στο δεύτερο γκρουπ του κορυφαίου Ευρωπαϊκού συλλογικού θεσμού της FIBA, η Βόννη προηγείται με 4 – 1, και ακολουθούν στη δεύτερη θέση οι αποψινές αντίπαλες ΑΕΚ και Καρσίγιακα με 2 – 3 σε νίκες και ήττες, μαζί με την Ρέτζιο Εμίλια όπου βρίσκεται κι αυτή στο 2  – 3 στα προγνωστικα μπασκετ!

➡️ Δώρο* Έκπληξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

ΑΕΚ – Καρσίγιακα Προγνωστικά

Πρακτικά, τι σημαίνει αυτό για το φινάλε του πρώτου γύρου του θεσμού; Σημαίνει ότι σε περίπτωση νίκης, απόψε, η γηπεδούχος ομάδα κλειδώνει την πρόκριση στα play in της διοργάνωσης και, μάλιστα, θα τερματίσει και στη δεύτερη θέση του ομίλου, περιμένοντας γι’ αυτό το λόγο, την τρίτη ομάδα του πρώτου ομίλου, δηλαδή την ισπανική Μούρθια ή την Τουρκική Τόφας Μπούρσα του Δημήτρη Πρίφτη, με πλεονέκτημα έδρας. 

Υπάρχει βέβαια ένα ακόμα καλό σενάριο για την ΑΕΚ, η οποία μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση ακόμη κι αν χάσει απόψε, αρκεί η Βόννη να νικήσει την ίδια ώρα στην Ιταλία την Ρέτζιο Εμίλια, βγάζοντας εκτός …κόλπου πρόκρισης την Ιταλική ομάδα. Σε αυτή την περίπτωση οι αντίπαλες θα είναι ίδιες για την ΑΕΚ αλλά, θα τις αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας.

Ο αποψινός αγώνας θα βρει την ΑΕΚ πλήρη μετά από καιρό, μια που επιστρέφουν ο Φρέιζιερ και ο Στρέλνιεκς, ενώ μετέχει κανονικά στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας και ο Μάιλς. Να θυμίσουμε, βεβαίως, πως η ΑΕΚ απόψε δεν θα έχει τους φίλους της στις κερκίδες των Άνω Λιοσίων, ύστερα από τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με την Ρέτζιο Εμίλια και την τιμωρία των τριών αγωνιστικών.

Μιλώντας για επιστροφές δε γίνεται να μην αναφέρουμε την επιστροφή, απέναντι στην ομάδα στην οποία αγαπήθηκε πολύ, του Κολομβιανού παίκτη της Καρσίγιακα Μπράιαν Ανγκόλα, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε με την ΑΕΚ. Παλιοί γνώριμοι είναι τόσο ο ΜακΚόλουμ, που πέρασε από την Πάτρα και τον Πανιώνιο παλαιότερα, όσο και ο Κουζμίνσκας που έπαιξε πριν από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό.

Να θυμίσουμε πως τον Οκτώβριο στον αγώνα του πρώτου γύρου στη Σμύρνη, η Καρσίγιακα νίκησε σε ένα ντέρμπι την ΑΕΚ με 91 – 88.

Για την γηπεδούχο ΑΕΚ, ο Στρέλνιεκς πετυχαίνει 15,0 πόντους σε κάθε παιχνίδι, ο Μίτσελ 14,2 με 6,8 ριμπάουντ, ο Γουίλιαμς 13,0 πόντους, ο Φρέιζιερ 9,6 με 7,8 ασίστ, ο Μάντσεν 8,6 πόντους και ο ΜακΓκριφ 7,0 με 6,2 ριμπάουντ.

Για την φιλοξενούμενη Καρσίγιακα, ο ΜακΚόλουμ έχει 22,6 πόντους με 6,4 ασίστ, ο Κουζμίνσκας 12,0 πόντους, ο Ντελγκάδο 11,6 με 7,2 ριμπάουντ, ο Μπράουν 10,8 με 6,8 ριμπάουντ και ο Ανγκόλα 10,0 πόντους.

Προγνωστικά στοιχήματος

➡️ Δώρο* Έκπληξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις