προγνωστικα-στοιχηματος-αντυπας

Καλημέρα φίλοι μου. Τρεις από τις τέσσερις χθεσινές επιλογές δικαίωσαν τη στήλη στα προγνωστικα στοιχηματος. Μόνο η αναμέτρηση των νέων της Μπόρνμουθ με την ΚΠΡ… κόλλησε. Μέχρι το 87’ ήταν 0-0, έληξε εν τέλει 0-2, αλλά για το over 3,5 χρόνος δεν υπήρχε. Εκτός και αν ο διαιτητής κράταγε καθυστερήσεις… Μουντιάλ.

Κρίμα, γιατί η συνολική απόδοση στο παρολί ήταν 7,6. Τα άλλα τρία ματς πέρασαν εύκολα. Τα over 2,5 στα παιχνίδια της Ζούλτε Βάρεγκεμ με τη Γάνδη (ρεζέρβες) και της Μπράιτον με τη ντέρμπι (u21), καθώς και το X2 και over 1,5 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Σήμερα το… μενού δεν είναι πλούσιο, αλλά κάτι υπάρχει για να ασχοληθούμε. Συγκεκριμένα, τέσσερα ματς εντόπισα, όλα από την Αγγλία. Κυρίως για το Λιγκ Καπ, αλλά και ένα… ξέμπαρκο από την League 2. Πάμε να τα δούμε…

➡️ Δώρο* Έκπληξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Νορθάμπτον – Καρλάιλ Προγνωστικά

Αναμετρούν τις δυνάμεις τους δύο από τις καλές ομάδες της League 2, οι οποίες δείχνουν ικανές να διεκδικήσουν την άνοδο και να μπουν στα πλέι οφ. Η Νορθάμπτον τα πηγαίνει λίγο καλύτερα και βρίσκεται στην 3η θέση, με την Καρλάιλ να έχει μαζέψει έξι βαθμούς λιγότερους και να βρίσκεται στην 7η.

Οι γηπεδούχοι έχουν συμπληρώσει επτά παιχνίδια χωρίς ήττα, αλλά με τέσσερις ισοπαλίες και για αυτό δεν πάει εύκολα το χέρι μου στον «άσο». Η Καρλάιλ από την πλευρά της, τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, αλλά επίσης έχει αρκετές ισοπαλίες (τρεις).

Θα ποντάρω στο «καλοπληρωμένο» goal/goal, μιας και το συναντάμε στο 1,88.

Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ Προγνωστικά

Εξαιρετική η παρουσία της Νιούκαστλ, μιας και έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Σοβαρή ομάδα, που σίγουρα έχει στόχο να κατακτήσει το Λιγκ Καπ, για το οποίο υποδέχεται σήμερα την Μπόρνμουθ.

Μια ομάδα που στοχεύει στην παραμονή και στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (τρία για το πρωτάθλημα και ένα για το Λιγκ Καπ), τα γκολ πέφτουν βροχή. Σε αυτά τα τέσσερα ματς σημειώθηκαν 20 γκολ!

Οπότε, θα αγοράσω το over 2,5 στο 1,70.

Σαουθάμπτον – Λίνκολν Προγνωστικά

Δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες και δεν τίθεται καν θέμα για την ομάδα που είναι φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Σαουθάμπτον πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην κερδίσει και για τον λόγο αυτό συναντάμε τη νίκη της σε μικρές αποδόσεις.

Σίγουρα οι γηπεδούχοι «καίγονται» για να βελτιώσουν το πρόσωπό τους στο πρωτάθλημα και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις, αλλά σήμερα έχουν απέναντί τους, μια ομάδα που βρίσκεται στην 14η θέση της League 1. Θα πάρω το over 2,5 στην οριακά αποδεκτή απόδοση του 1,60.

ΜΚ Ντονς – Λέστερ Προγνωστικά

Και σε αυτό το παιχνίδι η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 22η θέση της League 1 και στόχος τους είναι η παραμονή, ενώ η Λέστερ αγωνίζεται στην Πρέμιερ και φυσικά έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Συνληθως στα ματς της ΜΚ Ντονς μπαίνουν γκολ, αρκετά γκολ και αμυντικά δεν τα πηγαίνει καλά, αφού μετά από επτά σερί  ματς, όπου η εστία της παραβιάστηκε, ήρθε η νίκη με 2-0 επί της Πόρτσμουθ. Η Λέστερ πιθανότατα θα βρει τρόπους να διασπάσει την άμυνα και θα πάρω στο 1,65 το over 2,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

➡️ Δώρο* Έκπληξη ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal  Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες 
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις