τενις στοιχημα προγνωστικα

Το τουρνουά επίδειξης στο Αμπού Ντάμπι συνεχίζεται σήμερα με τους ημιτελικούς και, όχι νωρίτερα από τις πέντε το απόγευμα, ώρα Ελλάδας, το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ισπανός Κάρλος Αλκαράθ αντιμετωπίζει τον περσινό πρωταθλητή, Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι για προγνωστικα που θα “βγάλει” και τον έναν από τους δύο φιναλίστ του Μουμπαντάλα Γουόρλντ Τέννις Τσάμπιονσιπ. 

🎁 Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου ➡️ ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Αλκαράθ – Ρούμπλεφ Προγνωστικά

Για τον Ισπανό, νεαρό τενίστα, ήταν μία καταπληκτική χρονιά το 2022 καθώς, μετά τη γρήγορη έξοδό του από το Όπεν της Αυστραλίας, άρχισε να κατακτά τους τίτλους και τις διακρίσεις τόσο στις σκληρές επιφάνειες όσο και στο χώμα, για να φτάσει να κατακτά το πρώτο του Γκραν Σλαμ στη Νέα Υόρκη, αλλά και να φτάνει στο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, πριν τελειώσει τη χρονιά με ένα τραυματισμό που του στέρησε την συμμετοχή από τα ATP finals.

Μέσα στο 2022, ο Αλκαράθ είχε 55 νίκες και 12 ήττες, έχοντας 21 – 4 σε σκληρή επιφάνεια, 5 – 3 σε σκληρή επιφάνεια σε κλειστό γήπεδο, 26 – 4 στο χώμα και 3 – 1 σε χορτάρι. Στο τουρνουά θα παίξει τον πρώτο του αγώνα, μια που έφτασε στους ημιτελικούς με bye, ως νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Από την πλευρά του, ο Ρώσος τενίστας που τελείωσε τη χρονιά στο νούμερο 8, φτάνοντας κάποια στιγμή και στο νούμερο 5, στα 25 του χρόνια είχε 51 νίκες και 20 ήττες στη σεζόν, με 19 – 7 σε σκληρή επιφάνεια, 18 – 6 σε κλειστό γήπεδο σε σκληρή επιφάνεια, 14 – 6 στο χώμα και με μία ήττα στο χορτάρι, ενώ στο Αμπού Ντάμπι πέρασε στον ημιτελικό, για να συνεχίσει να ελπίζει πως θα διατηρήσει το περσινό του τίτλο, κερδίζοντας τον δυσκολοκατάβλητο Μπόρνα Τσόριτς με 2 – 0 σετ (7 – 6, 6 – 4).

Δεν υπάρχει head to head μεταξύ των δύο τενιστών και αυτός θα είναι, σήμερα, ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας σε οποιαδήποτε επιφάνεια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Αλκαράθ έδειξε μέσα στη χρονιά ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί απέναντι σε πιο έμπειρους, από αυτόν, επαγγελματίες τενίστες του ελίτ επιπέδου αλλά το μόνο ερωτηματικό έχει να κάνει με την κατάσταση που θα βρεθεί από πλευράς τραυματισμού αλλά και φυσικής κατάστασης στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς γι’αυτόν, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο φινάλε της προηγούμενης.

Ο Ρούμπλεφ παίζει σε ένα οικείο, γι’αυτόν, περιβάλλον, έδειξε με τον Τσόριτς ότι είναι καλά, αλλά θα πρέπει να υπερβάλει εαυτόν στην περίπτωση που ο Αλκαράθ είναι στην κατάσταση που μας έδειξε στο μεγαλύτερο κομμάτι της περσινή σεζόν, για να νικήσει.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής:

🎁 Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου ➡️ ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal  Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες 
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις