αβραμιδης-προγνωστικα-1412

Για μια ακόμη φορά ήταν ο Λιονέλ Μέσι που δικαίωσε την…εμπιστοσύνη μας, ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Μουντιάλ του Κατάρ άνοιξε το σκορ στον ημιτελικό κόντρα στην Κροατία, δεν έχει υπάρξει παιχνίδι στο οποίο να τον έχουμε επιλέξει ως σκόρερ και να μην έχει…ανταποκριθεί! Με την “αλμπισελέστε” να φτάνει σχετικά νωρίς, από το 69ο λεπτό, στο τελικό, όπως αποδείχθηκε, 3-0, οι τόνοι στο τελευταίο εικοσάλεπτο έπεσαν θεαματικά, κάπως έτσι ο Ορσάτο έμεινε στις τέσσερις κίτρινες κάρτες, στον Οταμέντι στο 71′ η τελευταία, μείναμε μία μακριά από το over 4.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει στα μουντιαλ στοιχημα μας!

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🏆 ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή

Γαλλία – Μαρόκο Προγνωστικά

Δεύτερος ημιτελικός απόψε Γαλλία – Μαρόκο, στο “Αλ Μπάιτ Στέντιουμ” η πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία αντιμετωπίζει το Μαρόκο, στις 21:00 το πρώτο σφύριγμα! Σε ένα από τα πιο απαιτητικά και ανταγωνιστικά παιχνίδια της διοργάνωσης οι “τρικολόρ” ήταν αυτοί που βγήκαν στον…αφρό στον προημιτελικό με την Αγγλία, δεν ήταν απαραίτητα καλύτεροι από τον αντίπαλο αλλά σαφώς πιο κυνικοί και…κλινικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν! Η ποιότητα της ομάδας του Ντεσάν δεν αμφισβητείται, Ιπαμεκανό και Ραμπιό, στη μακράν ωριμότερη φάση της καριέρας του ο δεύτερος, ταλαιπωρούνται από ίωση και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή! Μακράν το πιο περιορισμένο rotation στο τουρνουά μέχρι σήμερα η Γαλλία, μόλις μία κίνηση από τον πάγκο, Κομάν αντι του Ντεμπελέ στο 60′, στο τελευταίο παιχνίδι, αυτούς ξέρει αυτούς εμπιστεύεται ο Γάλλος ομοσπονδιακός! Εμπαπέ, Ζιρού και Γκριζμάν η τριάδα που δείχνει το δρόμο, από τα πόδια τους περνά όλο το παιχνίδι στο επιθετικό τρίτο, οι δύο πρώτοι σκοράρουν, ο τρίτος, σε ρόλο στον οποίο δε μας έχει συνηθίσει, έχει αφοσιωθεί στη δημιουργία και τα πηγαίνει περίφημα!

Από την πλευρά του το Μαρόκο ζει το όνειρό του, κόντρα στην Πορτογαλία ξεδίπλωσε όλες τις αρετές του δείχνοντας πέρα από ατσάλινη θέληση και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας! Δεν πτοήθηκε παρά το ότι έφτασε να ολοκληρώσει το ματς με τους τρεις από τους τέσσερις βασικούς της αμυντικής γραμμής εκτός και με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά λόγω της αποβολής του Σεντίρα, το γκολ του Εν Νεσίρι στάθηκε αρκετό για μια ακόμη μεγάλη πρόκριση! Πολύ σοβαρό το πρόβλημα στα μετόπισθεν για το Ρεγκραγκί, πιθανότατα θα κληθεί να εμφανίσει την ομάδα του χωρίς τα δύο βασικά της στόπερ, ο αρχηγός Σαΐς έφυγε τραυματίας από την κόντρα με το Ρονάλντο και την παρέα του, ο Αγκέρντ παραμένει εκτός, δύσκολα θα προλάβει και πάλι ο Μαζράουι, δεύτερο σερί ματς κόντρα σε πολύ υψηλής ποιότητας ομάδα με όλα αυτά τα ζητήματα δεν το λες και απλή υπόθεση!

Σε κάθε περίπτωση, με περίπου 40.000 φιλάθλους στο πλευρό τους, οι Βορειοαφρικανοί σίγουρα θα κάνουν μια ακόμη κατάθεση ψυχής, επιτρέψτε μου να πιστεύω πως με τη μία υπέρβαση να διαδέχεται την άλλη δύσκολα θα έχουν μείνει αρκετά καύσιμα στο ρεζερβουάρ! Απόψε στηρίζουμε το φαβορί, έχοντας εμπιστοσύνη στους Γάλλους και συνυπολογίζοντας τα προβλήματα στα μετόπισθεν για το Μαρόκο η πρώτη μας επιλογή είναι ο “άσος” σε συνδυασμό με over 1.5, στο 1.98 η απόδοση! Για όσους επιθυμούν μεγαλύτερο ρίσκο, περιμένοντας από την ομάδα του Ντεσάν να ρισκάρει και να πιέσει από νωρίς, όσο περνά η ώρα το αουτσάιντερ θα το πιστεύει ολοένα και περισσότερο και η κατάσταση θα περιπλέκεται, η επιλογή μας είναι “άσος” ημίχρονο, “άσος” τελικό, στο 2.45 η απόδοση! Σε παιχνίδι τέτοιας σημασίας και κρισιμότητας περιμένω από τους Μαροκινούς να δώσουν πραγματική μάχη, το over 2.5 κάρτες για το Μαρόκο το βρίσκουμε σε απόδοση 2.07!         

Προγνωστικά Στοιχήματος

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* 🏆 ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή


Τι βρίσκεις στο Bethome.gr, το κορυφαίο site για προγνωστικα στοιχηματος κάθε μέρα:

Δυνατό Σημείο
📊 Προγνωστικά Over/Under
🥅 Προγνωστικά Goal  Goal
✍️ Παρολί Προγνωστικά
Προγνωστικά Ισοπαλίες 
💣 Προγνωστικά Μπόμπες
🎯 Μακροχρόνια Στοιχήματα
🏀 Προγνωστικά Μπάσκετ
🎾 Προγνωστικά Τένις