χριστοφορακης-προγνωστικα-μουντιαλ

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα στα προγνωστικα μουντιαλ. Ν.Κορέα και Γκάνα επιβεβαίωσαν το σκοράρισμα ενώ ο Ντίνας μας έκανε τη χάρη και πήρε την πολύτιμη 5η κίτρινη κάρτα στο φινάλε του αγώνα πληρώνοντας και το Line που επιλέξαμε.

Σήμερα μπαίνουμε στην 3η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, κάτι που σημαίνει ότι όλα εδώ θα κριθούν. Από τα τέσσερα παιχνίδια της ημέρας, θα σταθώ στα δύο, τα βραδινά.

Ιράν – ΗΠΑ Προγνωστικά

Ιράν – ΗΠΑ κοντράρονται σε ένα ματς, το οποίο αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το δημιούργησε αυτό το ενδιαφέρον η νίκη του Ιράν επί της Ουαλίας με σκορ 2-0. Οι Ηνωμένες Πολιτείες  από την πλευρά τους μπορεί να είχαν καλά διαστήματα στα πρώτα δύο ματς όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν έστω μια νίκη, η οποία θα άλλαζε εντελώς τα δεδομένα στον όμιλο.

Το Ιράν κατάφερε να ξεπεράσει την βαριά ήττα από την Αγγλία και έβγαλε αντίδραση. Αυτή η αντίδραση αν έχει συνέχεια και απόψε, τότε θα προκριθεί στην επόμενη φάση, γεγονός που θα αποτελεί τεράστιο επίτευγμα για τη χώρα. Σαν ομάδες δεν συγκρίνονται. Το ταλέντο των Αμερικανών δεν συγκρίνεται με των Ιρανών, κυρίως το ατομικό. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι το Ιράν θα πάρει και τη νίκη.

Προτιμώ να πάω στο εκατέρωθεν σκοράρισμα, το οποίο πληρώνει λίγο πάνω από το διπλασιασμό.

Ουαλία – Αγγλία Προγνωστικά

Εδώ έχουμε αίμα κι άμμο στο Ουαλία – Αγγλία. Βρετανικό ματς, ωραίο παιχνίδι. Η Ουαλία δεν έχασε κάθε ελπίδα πρόκρισης αλλά θέλει ισοπαλία στο άλλο ματς και νίκη δική της. Η Αγγλία είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί και λογικά θα πάρει και τη νίκη. Ωστόσο δεν βρίσκω καμία αξία στο διπλό. Η Αγγλία έβγαλε δύο πρόσωπα. Ένα εξαιρετικό απέναντι στους Ιρανούς και ένα κάκιστο απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ικανή την Ουαλία να κάνει την έκπληξη, την έχω όμως ικανή να παλέψει το παιχνίδι βγάζοντας πάθος. Η Αγγλία είναι αρκετά σοφτ στο παιχνίδι της και δεν πηγαίνει σε δυναμικά μαρκαρίσματα. Ωστόσο θα κυνηγήσω το Over 3,5 κάρτες, ένα line αρκετά λογικό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου ➡️ ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνας