Με δύο αναμετρήσεις σήμερα Τρίτη (26/01) ξεκινάει το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής στην Τσάμπιονσιπ. Η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Λιντς, ενώ η ανεβασμένη Νότιγχαμ φιλοξενεί την Κ.Π.Ρ.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΛΙΝΤΣ (26/01, 21:45): Νίκη που την διατηρεί στο κόλπο για την είσοδο στα πλέι οφ πέτυχε το Σάββατο κόντρα στην Πρέστον η Μπρέντφορντ, επικρατώντας της αντιπάλου της με 1-3, εκτός έδρας. Αυτή ήταν και η πρώτη της νίκη μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες. Από την άλλη  σε καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται και η Λιντς, η οποία κέρδισε 1-0 την Μπρίστολο Σίτι και έβαλε τέλος στο σερί των πέντε αγωνιστικών (0-3-2) στις οποίες αγνοούσε το τρίποντο». Σε φόρμα δείχνουν αμφότερες, πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Προγνωστικό: G/G (1,80 @ Stoiximan)

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ – Κ.Π.Ρ (26/01, 21:45): Από τεράστια επιτυχία προέρχεται η Νότιγμαμ, η οποία κατάφερε να πάρει σπουδαίο διπλό (0-1) στην έδρα της πρωτοπόρου Μίντλεσμπρο. Επέκτεινε το αήττητο σερί της στις 11 αγωνιστικές, με πέντε νίκες και έξι ισοπαλίες, παραμένοντας έτσι ακόμα στο κόλπο για την είσοδο στα πλέι οφ. Από την άλλη πλευρά η Κ.Π.Ρ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γουλβς στην έδρα της, παραμένοντας για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα (1-2-0). Ομάδα που σκοράρει εντός η Νότιγχαμ, έχουν βρει τη λύση οι φιλοξενούμενοι και σκοράρουν στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους.

Προγνωστικό: Over 2,5 (2,10 @ Betshop)