χατζηγεωργιου προγνωστικα στοιχηματοσ

Και μια που ξεκινήσαμε στον τίτλο για προγνωστικα του κομματιού γι’ αυτό, αναφερόμενοι φυσικά στον αποψινό, στις 21:00 αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γαλλική Βιλερμπάν για την 10η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκας, που θα γίνει στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων “Νίκος Γκάλης”, ας ξεκινήσουμε με αριθμούς αλλά όχι με τα φετινά στατιστικά των δύο ομάδων.

🎁 Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου ➡️ ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνας

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν

Αναφερόμαστε στην ανατροπή παράδοσης των τελευταίων ετών που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός, μια που η τελευταία φορά που οι αποψινοί γηπεδούχοι επικράτησαν στην Ευρωλίγκα και στους δύο αγώνες μιας διαβολοβδομάδας ήταν τον Ιανουάριο του 2020, στις 15 και στις 17 του μηνός τότε, όταν επικράτησε στο γήπεδό του επί της Μπάγερν και της Ζαλγκίρις για να κάνει το 2 – 2. Από τότε και μετά, ο Παναθηναϊκός δεν τα έχει καταφέρει να φύγει νικητής σε διπλή αναμέτρηση στο θεσμό.

Από κει και πέρα, ο αποψινός γηπεδούχος έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία από τη νίκη στην παράταση, προχθές, επί της Βίρτους Μπολόνια με 88 – 85, πετυχαίνοντας την τρίτη του νίκη σε εννέα αγώνες και ευρισκόμενος ακόμα στο …βυθό της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας αλλά και με άλλους συγκατοίκους έχοντας, μάλιστα, δύο νίκες και τρεις ήττες εντός έδρας και μία νίκη και τρεις ήττες εκτός, με 78,2 πόντους μέσον όρο στην επίθεση και 85,0 στην άμυνα.

Ακριβώς στον αντίποδα, η ψυχολογία της Βιλερμπάν δεν πρέπει να είναι και η καλύτερη δυνατή καθώς έχασε την ευκαιρία να πάρει μια νίκη στο γήπεδό της, καθώς ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με 74 – 75, ευρισκόμενη κι αυτή στο 3 – 6 σε νίκες και ήττες στη βαθμολογία και στην ίδια ακριβώς θέση με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχοντας μία νίκη και τρεις ήττες εντός έδρας και δύο νίκες και τρεις ήττες εκτός, όπου παίζει καλά μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν. Οι μέσοι όροι της σε επίθεση και άμυνα είναι 73,2 και 77,3 πόντοι.

Η Γαλλική ομάδα έχει, έτσι κι αλλιώς, μια αξιόλογη ιστορία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φυσικά και στην Ευρωλίγκα και, μ’ αυτά και μ’ αυτά, ο αποψινός αγώνας θα είναι ο 11ος μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται στις έξι νίκες και την Βιλερμπάν στις τέσσερις.
Πέρσι, πάντα για την Ευρωλίγκα, η Βιλερμπάν έφερε το διπλό στο ΟΑΚΑ με 74 – 80 επί των γηπεδούχων, ενώ στο δεύτερο γύρο, στην Λυών, ο Παναθηναϊκός …ρέφαρε την ήττα του στο ΟΑΚΑ, παίρνοντας τη νίκη με 76 – 63.

Φέτος για τον Παναθηναϊκό ο Μπέικον βρίσκεται στους 16,8 πόντους, ο Γουίλιαμς στους 15,6, ο Γουόλτερς στους 11,8 και στις 5,0 ασίστ, ο Πονίτκα στους 8,9 πόντους και στα 5,0 ριμπάουντ.

Για την Βιλερμπάν ο επανερχόμενος μετά από πολλά χρόνια στη Γαλλία Ντε Κολό έχει 13,0 πόντους μέσον όρο, ο Μάθιους 11,2, ο Φαλ 10,7 και 7,7 ριμπάουντ και ο Λάιτι 10,0 πόντους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στοιχηματικά λοιπόν, ενδιαφέρον έχουν τα εξής:

🎁 Προσφορά* Παγκοσμίου επιπέδου ➡️ ΔΩΡΕΑΝ – ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνας