prognostiko stoiximatos 26022022

Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Χθες η μέρα ήταν καταστροφική, οι μπουκ είχαν χαρές και πανηγύρια, σήμερα ελπίζουμε να τους τα πάρουμε. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στο betshop app.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Ξεκινάμε με το ματς Μαρόκο – Κροατία, για τον έκτο όμιλο του Μουντιάλ. Είναι ματς με φαβορί την Κροατία, που στα χαρτιά είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα του ομίλου πίσω απ’ το Βέλγιο. Ωστόσο, όπως έχουμε δει ήδη μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ, υπάρχουν φαβορί που “σπάνε” εύκολα όταν ο αντίπαλος είναι ποιοτικός και καλά στημένος στο χορτάρι. Το Μαρόκο διαθέτει παίκτες κορυφαίου επιπέδου, όπως οι Μπόνο, Χακίμι, Μαζραουί, Σαΐς, Άμραμπατ, Ζιγιές, Μπουφάλ και Εν-Νεσίρι, ξέρει πως να διαχειριστεί πιεστικές καταστάσεις, θεωρούμε ότι υποτιμάται απ’ τις αποδόσεις, ενώ γενικά οι στοιχηματικές πλατφόρμες δεν το έχουν “μετρήσει” όπως θα έπρεπε.

Όλα αυτά, βέβαια, στα χαρτιά. Απομένουν να επιβεβαιωθούν και στο χορτάρι κόντρα στη “δεμένη” Κροατία, που διαθέτει παίκτες απ’ το πάνω “ράφι”, ειδικά στη μεσαία γραμμή (Μόντριτς, Κόβασιτς, Μπρόζοβιτς). Θεωρούμε ότι οι Αφρικανοί μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα, επιλέγουμε σε απόδοση 1.75.

Πάμε στο Βέλγιο – Καναδάς για τον ίδιο όμιλο. Το Βέλγιο είναι το φαβορί του ομίλου, οφείλει να το δείξει με το «καλημέρα», θα είναι έκπληξη αν δε σκοράρει. Είναι γνωστή η ποιότητα που διαθέτει απ’ τη μέση και μπροστά, εκεί ο Ντε Μπρόινε επισκιάζει τους πάντες, ειδικά απ’ τη στιγμή που οι Ε. Αζάρ και Λουκάκου δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Στον αντίποδα, ο Καναδάς έχει κάνει «άλματα» προόδου τα τελευταία δύο χρόνια, έκανε εξαιρετικά προκριματικά, επιστρέφει σε Μουντιάλ έπειτα από πολλά χρόνια και θέλει να δείξει καλά στοιχεία. Μπορεί να βρει ένα γκολ, άλλωστε σπάνια μένει στο «μηδέν» μετά το 2020. Επιλέγουμε Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Κλείνουμε με το ματς Γερμανία – Ιαπωνία για τον πέμπτο όμιλο. Τα “πάντσερ” αναμένεται να δώσουν μάχη με την Ισπανία για την πρώτη θέση του γκρουπ, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν τεθεί ζήτημα για την πρόκριση. Οφείλουν να ξεκινήσουν με νίκη κόντρα στην Ιαπωνία, διαθέτουν ένα “δεμένο” σύνολο, με παίκτες που έχουν ταύτιση μεταξύ τους και σε συλλογικό επίπεδο (Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Μίλερ, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ αγωνίζονται στην Μπάγερν).

Υπάρχει ένα θέμα στη θέση του φορ, εκεί λογικά θα παίξει ο Χάβερτς, ο οποίος δεν είναι αυθεντικός στράικερ, αλλά δίνει λύσεις στο σκοράρισμα. Απ’ την άλλη, οι Ιάπωνες έχουν πάντα μια αφέλεια στο παιχνίδι τους, χαρακτηρίζονται από επιθετική φιλοσοφία. Επιλέγουμε Over 3 σε απόδοση 1.98.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

12.00 Μαρόκο – Κροατία (1.75 @ betshop)

15.00 Γερμανία – Ιαπωνία Over 3 (1.98 @ betshop)

21.00 Βέλγιο – Καναδάς G/G (1.95 @ betshop)