Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Διάλειμμα και απόψε από το παγκόσμιο κύπελλο, τουλάχιστον από πλευράς στοιχήματος, για μένα προσωπικά, αφού υπάρχουν αγώνες για το Λιγκ Τρόφι, εκεί που έχουμε φτάσει στους «32» του θεσμού, ή όπως δήλωσε ένας προπονητής κάποιας ομάδας, τέσσερα παιχνίδια πριν το «Γουέμπλεϊ».

Απλά πριν ασχοληθώ με τα σημερινά να σχολιάσω τα χθεσινά αποτελέσματα του παγκοσμίου κυπέλλου, λέγοντας πώς η ισοπαλία της Ουαλίας μας επιτρέπει να έχουμε ακόμη ελπίδες για επιβεβαίωση της πρόκρισης της στην επόμενη φάση. Πάμε να δούμε τη σημερινή μου επιλογή.

Σάλφορντ – Μπράντφορντ Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες παίζουν στην ίδια κατηγορία, δεν απέχουν πολύ αγωνιστικά ή βαθμολογικά, ενώ έπαιξαν για το πρωτάθλημα φέτος στο ίδιο γήπεδο και η Μπράντφορντ κέρδισε. Αμφότερες προέρχονται από ήττα, με τη διαφορά πώς η Σάλφορντ την γνώρισε στο γήπεδό της, εκεί που έχει δύο συνεχόμενες. Η Μπράντφορντ από την άλλη μεριά κέρδισε τους δύο τελευταίους αγώνες που έπαιξε μακριά από την έδρα της και στο πρωτάθλημα μόνο η Λέιτον Οριεντ έχει περισσότερες νίκες εκτός από αυτήν! Αξίζει το ρίσκο στο ποντάρισμα στο διπλό στο 2,50 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:30 Σάλφορντ – Μπράντφορντ  2 (2,50 @ Fonbet)