Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Χθες βγάλαμε το διπλό του Εκουαδόρ κόντρα στο Κατάρ, ήρθε με πολύ πιο άνετο τρόπο απ’ ότι περιμέναμε, καθώς η ομάδα της Λατινικής Αμερικής ήταν πολύ ανώτερη, οι διοργανωτές απογοήτευσαν. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στο betshop app.

Προγνωστικά Μουντιάλ

Ξεκινάμε με το ματς ΗΠΑ – Ουαλία, για τον δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ. Πρόκειται για ματς που ίσως κρίνει τη δεύτερη θέση, με δεδομένο ότι η Αγγλία εκτός απροόπτου θα καταλάβει την κορυφή. Οι ΗΠΑ είναι φαβορί, τόσο στο ματς, όσο και στο θέμα πρόκρισης, ωστόσο το σημερινό αποτέλεσμα ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Οι Αμερικάνοι δεν είναι φόβητρο, έχουν θέματα ανασταλτικά, ωστόσο διαθέτουν παίκτες με ταλέντο και “φρεσκάδα”, ξεχωρίζουν οι Πούλισικ, Ρέινα, Άαρονσον, Μούσα, Ρόμπινσον και Ντεστ.

Στον αντίποδα, η Ουαλία δε διαθέτει τα τρεξίματα και το ταλέντο των ΗΠΑ, θα περιμένουν πολλά για ακόμη ένα μεγάλο τουρνουά απ’ τους Μπέιλ και Ράμσεϊ. Οι Βρετανοί έρχονται από σερί κακών εμφανίσεων μέσα στο 2022, έχασαν τα 4/5 τελευταία ματς, θεωρούμε ότι το προβάδισμα πηγαίνει στους Αμερικάνους. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.45.

Πάμε στο Αγγλία – Ιράν για τον ίδιο όμιλο. Είναι προφανές φαβορί οι Άγγλοι, οι οποίοι στις περισσότερες τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις ανταποκρίνονται στη φάση των ομίλων, περνάνε σχεδόν πάντα ως πρώτοι. Το σημερινό είναι θεωρητικά το πιο εύκολο ματς του ομίλου, τα παιχνίδια με ΗΠΑ και Ουαλία μπορεί να αποδειχθούν πιο περίπλοκα.

Οι παίκτες του Σαουθγκέιτ δεν έκαναν πειστικές εμφανίσεις μέσα στο 2022, το Ιράν ίσως του δυσκολέψει περισσότερο, σίγουρα θα προσεγγίσει αμυντικά το ματς, με πρώτο σκοπό το 0-0. Αυτό το παθητικό παιχνίδι ίσως φέρει φάσεις στην περιοχή του, δε θα μας κάνει εντύπωση αν προκύψει καταλογισμός πέναλτι. Στο 3.10 δίνεται η επιλογή καταλογισμός πέναλτι, ενώ το ενδεχόμενο το πρώτο γκολ να επιτευχθεί με πέναλτι “πληρώνει” 7.20. Αν η Αγγλία κερδίσει πέναλτι, λογικά θα το εκτελέσει ο Κέιν, ο οποίος “πληρώνει” 1.95 για να βρει δίχτυα.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

21.00 ΗΠΑ – Ουαλία 1 (2.45 @ betshop)

15.00 Αγγλία – Ιράν Καταλογισμός πέναλτι (3.10 @ betshop)

🎁 BLACK FRIDAY με ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* – ΠΑΤΑ ΕΔΩ ⬅️

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.