αβραμιδης-προγνωστικα-μουντιαλ-211122

Με το δεξί…μπήκαμε στα μουντιαλ προγνωστικα, ο Ισημερινός δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στο Κατάρ που φάνηκε πολύ πιο αδύναμο απ’ ό,τι αναμενόταν! Το τελικό 2-0 για τους Λατινοαμερικανούς μοιάζει έως και φτωχό σε σχέση με την εικόνα του αγώνα, το Χ2 διπλή ευκαιρία και over 1.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει δικαιώθηκε με σχετική άνεση στην πρώτη μας απόπειρα στα προγνωστικα σε παιχνίδι του Παγκοσμίου  Κυπέλλου!

🎁 BLACK FRIDAY με ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* – ΠΑΤΑ ΕΔΩ ⬅️

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Αγγλία – Ιράν Προγνωστικά

Με τρεις ακόμη αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της πρώτης φάσης, πρώτη μπαίνει στη…μάχη η Αγγλία, τα “Τρία Λιοντάρια” αντιμετωπίζουν το Ιράν, ΗΠΑ – Ουαλία το άλλο παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής του γκρουπ, στις 15:00 το πρώτο σφύριγμα στο “Χαλίφα”! Χωρίς τους Γουόκερ και Μάντισον που χρειάζονται λίγο χρόνο ακόμη καταστρώνει τα πλάνα του ο Σάουθγκέιτ, συνήθως κόντρα σε τέτοιου…είδους αντιπάλους επιλέγει τετράδα στην άμυνα, το 4-3-3 μοιάζει το πιθανότερο σενάριο, Ράις και Μπέλινγχαμ σίγουρα οι δύο από τους τρεις στη μεσαία γραμμή, Σάκα και Στέρλινγκ λογικά στα φτερά του Κέιν στην επίθεση! Παρέλαση έκαναν στα προκριματικά οι Άγγλοι, πρώτοι και αήττητοι με 26 βαθμούς και 39-3 γκολ, τελείως διαφορετική η κατάσταση στο Nations League, πλήρωσαν σε μεγάλο βαθμό και κάποιους…πειραματισμούς, δεν πέτυχαν ούτε μία νίκη, έμειναν τελευταίοι πίσω από Ιταλία, Ουγγαρία και Γερμανία και υποβιβάστηκαν!

Από την πλευρά του το Ιράν, εν μέσω πολύ έντονων διαμαρτυριών και με μεγάλο κομμάτι ακόμη και φιλάθλων της ίδιας της χώρας να…καλεί για την αποβολή της ομάδας από τη διοργάνωση λόγω των πολύ σοβαρών ζητημάτων που έχουν να κάνουν με ανθρώπινα δικαιώματα και, κυρίως, την αντιμετώπιση των γυναικών, πηγαίνει στη διοργάνωση κουβαλώντας μεγάλο ψυχολογικό βάρος! Πολλή συζήτηση έγινε και για τις επιλογές του Κάρλος Κεϊρόζ, στις συνεντεύξεις Τύπου ενόψει της διοργάνωσης το τελευταίο θέμα που πραγματικά απασχόλησε ήταν το αγωνιστικό και συνήθως αυτό είναι κακό σημάδι! Προφανώς και έχουμε να κάνουμε με αισθητή διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, έχει κάποιους παίκτες πραγματικά υψηλής ποιότητας το Ιράν με πρώτο και καλύτερο τον Ταρεμί που κάνει θραύση με την Πόρτο αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον ποδοσφαιρικό…πλούτο, σε επίπεδο ρόστερ, της Αγγλίας, πολύ δύσκολα θα φύγει το ματς από το, και στοιχηματικά, φαβορί! Περιμένοντας από τον Κέιν να βρει τρόπο, όπως συνήθως συμβαίνει, να σκοράρει, μην ξεχνάτε πως εκτελεί και τα πέναλτι, επιλέγω “άσο” σε συνδυασμό με γκολ του επιθετικού της Τότεναμ, στο 2.72 η απόδοση! 

Σενεγάλη – Ολλανδία Προγνωστικά

Επόμενος…σταθμός, στάδιο “Αλ Τουμάμα”, Σενεγάλη – Ολλανδία, στις 18:00 η σέντρα, το δεύτερο χρονικά παιχνίδι του πρώτου ομίλου, ο Ισημερινός επικράτησε χθες του Κατάρ στο πρώτο ματς του γκρουπ αλλά και ολόκληρης της διοργάνωσης! Σε πολύ καλό φεγγάρι οι “οράνιε”, πάντα με τον Φαν Χαάλ έβγαζαν μια πολύ μεγαλύτερη σιγουριά απ’ ό,τι με οποιονδήποτε άλλο την άκρη του πάγκου στη σύγχρονη εποχή, ετοιμαστείτε για πολύ διαφορετική προσέγγιση από αυτή που μας έχουν συνηθίσει, το 3-5-2 είναι πλέον έως και αδιαπραγμάτευτο! Με Γιάνσεν, αντί του Ντεπάι που δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, και Μπέργκβάιν, κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα με τον Άγιαξ, στην επίθεση, οπισθοχωρεί ελαφρώς σε σχέση με τη θέση στην οποία αγωνίζεται στην PSV ο Χάκπο και πηγαίνει με Φρένκι Ντε Γιονγκ και Κουπμάινερς στη μεσαία γραμμή! Χωρίς το μεγάλο της αστέρι, το Σαντιό Μανέ, εμφανίζεται σε αυτή την τελική φάση η Σενεγάλη,  αρχικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή με τον Σισέ αποφασισμένο να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για να τον έχει, έστω και στην πορεία , διαθέσιμο, κρίθηκε τελικά πως δε θα μπορούσε να βοηθήσει και αποχώρησε!

Πολύ μεγάλο, προφανώς, το πρόβλημα για τους Πρωταθλητές Αφρικής, δεύτερος παίκτης αυτού του επιπέδου δεν υπάρχει στο ρόστερ, πρόκειται πάντως για πολύ καλά οργανωμένη, ομοιογενή και…μαθημένη στα δύσκολα, πήρε τίτλο στο Κόπα Άφρικα και πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ επικρατώντας και στις δύο περιπτώσεις της Αιγύπτου στη διαδικασία των πέναλτι! Αν οι Ολλανδοί έχουν κάποιο σοβαρό ζήτημα στο παιχνίδι τους αυτό εντοπίζεται στην ανασταλτική τους λειτουργία, ένας Φαν Ντάικ δε φτάνει, δεν αποκλείω οι Σενεγαλέζοι να βρουν γκολ στο ματς! Περιμένοντας αρκετά…γεγονότα στην αναμέτρηση επιλέγω over 2.5, στο 2.30 η απόδοση.

Προγνωστικά Στοιχήματος

🎁 BLACK FRIDAY με ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* – ΠΑΤΑ ΕΔΩ ⬅️

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.