Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome. Ελπίζω να είναι καλύτερο από το δικό μου, αφού μία ασθένεια με έχει καθηλώσει στο κρεβάτι. Γι’ αυτό και δεν ανέβηκε χθες οι επιλογές μου για τους τρεις τελευταίους ομίλους του παγκόσμιου κυπέλλου, κάτι που εκτός απροόπτου θα συμβεί αύριο.

Σήμερα όμως θα κάνουμε ένα διάλειμμα στο παγκόσμιο κύπελλο, αφού διεξάγονται κανονικά αγώνες πρωταθλήματος για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκοτίας. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

➡️ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 🏆

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γκρίμσμπι – Στίβενεϊτζ Προγνωστικά

Η πορεία των δύο ομάδων είναι αρκετά διαφορετική, όπως δείχνει και η βαθμολογική τους θέση, με την Στίβενεϊτζ να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ούσα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την Γκρίμσμπι να είναι στην 14η. Επίσης οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει μόλις έναν από τους οκτώ εντός έδρας αγώνες τους στο πρωτάθλημα! Βέβαια έχουν και τέσσερις ισοπαλίες, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη φόρμα αυτή την περίοδο, μπορούν να πάρουν τη νίκη, το διπλό της Στίβενεϊτζ στο 2,25 στην Fonbet.

Γκέιτσχεντ – Σάουθεντ Προγνωστικά

Η Γκέιτσχεντ έχει τρεις συνεχόμενες ήττες, ενώ στο πρωτάθλημα έχει οκτώ παιχνίδια που δεν κερδίζει, με πέντε ήττες και ειδικά στο γήπεδό της είναι χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγώνες, με δύο ήττες. Γι’ αυτό και είναι ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, όταν από την άλλη μεριά η Σάουθεντ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας. Είναι αήττητη εδώ και 11 αγωνιστικές, με εφτά νίκες σε αυτό το διάστημα, με τρεις σερί εκτός και έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Το διπλό της Σάουθεντ στο 2,00 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Γκρίμσμπι – Στίβενεϊτζ 2 (2,25 @ Fonbet)

17:00 Γκέιτσχεντ – Σάουθεντ 2 (2,00 @ Fonbet)


➡️ ΔΙΠΛΟ Δώρο* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ⬅️

* 21+ | Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή
Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.