αντυπας-προγνωστικα-151122

Σήμερα η στήλη θα ασχοληθεί στα προγνωστικα με τον 3ο και τον 4ο όμιλο. Στον πρώτο αγωνίζεται η αγαπημένη μου Αργεντινή και ευελπιστώ να την δω, να σηκώνει ξανά το βαρύτιμο τρόπαιο. Το πρώτο Μουντιάλ που θυμάμαι είναι αυτό του 1982 και τέσσερα χρόνια αργότερα, είδα τα… αίσχη που έκανε στα γήπεδα του Μεξικού, ο μεγαλύτερος παίκτης που έχουν δει τα μάτια μου. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Φέτος, ίσως ήρθε η στιγμή να δούμε έναν άλλο μάγο του ποδοσφαίρου να σηκώνει τη κούπα, τον Μέσι αλλά αυτά θα τα γράψουμε σε άλλο μπλοκ.

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Αργεντινή, Μεξικό, Πολωνία, Σαουδική Αραβία. Θέλω να πιστεύω ότι η Αργεντινή θα περάσει εύκολα τον όμιλο και θα τερματίσει στην πρώτη θέση και στη συνέχεια θα περιμένει να μάθει την αντίπαλο στην φάση των «16». Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ομάδα που θα την ακολουθήσει. Μεξικό και Πολωνία θα παλέψουν για την 2η θέση και θα πάω με το φαβορί. Οι εταιρείες δίνουν πιο κοντά στην πρόκριση το Μεξικό και σε απόδοση 2,10, η δυάδα αξίζει…

Από εκεί και πέρα, η Σαουδική Αραβία δύσκολα θα μπορέσει να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Το under 1,5 βαθμοί στο 1,62 φαντάζει safe επιλογή. Δεν την βλέπω να κερδίζει παιχνίδι, δεν την βλέπω να παίρνει δύο ισοπαλίες. Να κάνει κάπου τη ζημιά, μπορεί να συμβεί. Αλλά να κάνει δύο, πάει πολύ…

Επίσης θα ρισκάρω σε απόδοση 3,20 να κάνει τρεις ήττες στον όμιλο. Δεν το λες και απίθανό σενάριο για τέτοια απόδοση.

Όσον αφορά τον πρώτο σκόρερ του ομίλου, οι εταιρείες δίνουν πρώτο φαβορί τον Μέσι (λογικό) και δεύτερο τον Λαουτάρο (επίσης λογικό). Εκεί που αξίζει κάποιος να ρισκάρει, είναι με τον Λεβαντόφσκι. Όλη την χρονιά τον συναντάμε σε αποδόσεις τύπου 1,30 για να σκοράρει και μόνο σε κάποια δύσκολα ματς, αυτές φτάνουν λίγο πάνω από το 2,00.

Το να κυνηγήσω το 12,00 σε έναν παίκτη που έχει σκοράρει αμέτρητα γκολ στην καριέρα του, δεν το λες και… έγκλημα. Και που ξέρω εγώ, εάν δεν κάνει χατ τρικ, κόντρα στους Σαουδάραβες. Είναι πρόκληση το 12,00.

Δ’ΌΜΙΛΟΣ

Όσοι παρακολουθείται καιρό τη στήλη, θα θυμάστε ότι στο Euro είχα… πάρει από το χεράκι τη Δανία και πορευτήκαμε, μέχρι το πέναλτι στο ματς με την Αγγλία. Οι σκανδιναβοί είναι πέρα για πέρα σοβαρή ομάδα και δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη εάν προσπεράσουν τους Γάλλους στην βαθμολογία.

Το να τερματίσει πρώτη η Δανία και δεύτερη η Γαλλία «πληρώνει» 4,25, απόδοση πέρα για πέρα συμπαθητική. Θυμίζω, ότι στο Nations League, οι Δανοί είχαν κερδίσει και στα δύο παιχνίδισα τους «τρικολόρ».

Σε αυτόν τον όμιλο, Αυστραλοί και Τυνήσιοι δύσκολα θα μπορέσουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Για πρώτο σκόρερ ομίλου, θα προτιμήσω λόγω απόδοσης τον Μπενζεμά, που «πληρώνει» 3,75 και όχι τον Εμπαπέ που τον συναντάμε στο 2,60. Από τη Δανία, δύσκολα θα βγει κάποιος πρώτος σκόρερ ομίλου, γιατί σε αυτή την ομάδα τα γκολ μοιράζονται. Σκοράρουν όλοι…

Υ.Γ. Τα προγνωστικά για τους δύο πρώτους ομίλους τα βρίσκεται εδώ: Ρίσκο στον Α’ όμιλο, με τα φαβορί στον δεύτερο…

Ειδικά Στοιχήματα

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

Νέα ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Promo code ➡️ 80-BOOK

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | Παίξε Υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας